Edinburgh

Her kan du trygt og enkelt bestille billetter til sightseeingturer i og omkring Edinburgh! Utforsk det skotske høylandet, se Loch Ness og Loch Lomond, besøk historiske slott - som Stirling og Doune slott - besøk Skotlands eldste brenneri og mye mer!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon

Le og hyl i Edinburgh Dungeon, og nyt en unik og spennende attraksjon som tar deg med tilbake til fortidens mest forferdelige tidspunkter. Se, hør, lukt og føl Edinbrghs mørkeste historier i det de kommer til live foran deg. Bestill billetter hjemmefra og slipp køen til billettluka!

Fra 127 kr
Loch Lomond, høylandet & Stirling Castle

Loch Lomond, høylandet & Stirling Castle

Denne turen har alt - fra storbyer til landsbyer og vidunderlig utsikt. Du får lov til å oppleve det beste av begge verdener, to pulserende byer og det skotske høylandets fredfyldte skjønnhet. Nyt en kort tur i Glasgow, utforsk Loch Lomond, se det vakre skotske høylandet, besøk Stirling og slottet og mye mer! Forhåndsbestill her!

Fra 379 kr
Grenselandet & Alnwick Castle

Grenselandet & Alnwick Castle

Bli med på en reise sør over den skotske grensen inn i England. Opplev grenselandets fantastiske landskap, besøk The Holy Island og utforsk Alnwick Castle (inngang ikke inkludert), som er brukt som Galtvort i Harry Potter-filmene. Ikke gå glipp av dette - bestill hjemmefra!

Fra 391 kr


Til handlevogn