Orlando

Her finner du billetter til attraksjoner, sightseeingturer og mer i Orlando, Florida. Forhåndsbestill billetter hjemmefra og sikre deg en plass på de populære turene! Dra på sightseeing i Orlando, svøm med delfiner, besøk Kennedy Space Center, opplev det ville Florida i sumpbåt og mye mer!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Tur til Miami og South Beach

Tur til Miami og South Beach

Se Miamis spetakulære kyststeder, inklusiv downtown Miamis vakre skyline, Port of Miami, Fisher Island, Miami Beach og "Millionærrekken" - de rike og berømtes hjem. Nyt tid til shopping i Bayside Marketplace Mall og tid til å slappe av i South Beach. Inkludert transport fra Orlando!

Fra 1258 kr
Titanic The Experience

Titanic The Experience

Slipp køen til det populære museet Titanic The Experience med forhåndsbestilte billetter! Opplev gjengivelser av kjente Titanic-rom i fullskala, nyt skuespillerne i aksjon, og se flere gjenstander og historiske skatter fra det berømte forliset. Gratis guidede turer hver time.

Fra 237 kr
Eat and Play Card
Svøm med delfiner i St. Augustine

Svøm med delfiner i St. Augustine

Gjør turen din til Orlando ekstra særlig og bestill en svømmetur med delfiner! Nyt 30 minutter i vannet sammen med de elegante og sterke delfinene - det blir høydepunktet på turen din. Inkludert en rundvisning i den eldste byen i USA, St. Augustine, og hotelltransfer.

Fra 2826 kr
Shoppingtur i Orlando

Shoppingtur i Orlando

Er du glad i å shoppe? Da er dette turen for deg! Denne turen inkluderer nemlig de tre beste kjøpesentrene og outletene i Orlando - Orlando Premium Outlets, Florida Mall og Mall at Millenia - samt sjansen for å få tilfredsstilt (i hvert fall det meste av) shoppelysten din!

Fra 456 kr
Svøm med sjøkuer

Svøm med sjøkuer

Unnslipp fornøyelsesparkene for en dag og se det ekte Florida! Svøm og snorkle i det krystallblå vannet hvor manaten - ofte kalt sjøku - bor, og nyt en av Floridas best bevarte hemmeligheter. Dette er den perfekte tur for hele familien! Bestill her!

Fra 1152 kr
Delfinen Winters liv

Delfinen Winters liv

Møt delfinen Winter i Clearwater Marine Aquarium og hør hennes fantastiske historie. Besøk Winter's Dolphin Tale Adventure og kom bak kulissene på flimen Dolphin Tale, som er basert på Winters liv. Akvariet er også hjem til mange andre reddede dyr. Dette er moro for hele familien - bestill billetter hjemmefra!

Fra 835 kr
Space Pass med transport

Space Pass med transport

Opplev det beste Kennedy Space Center har å by på - på én dag! Besøk Kennedy Space Center, spis lunsj med en astronaut, og dra på en guidet busstur! Inkludert transfer fra Orlando, Kissimmee, Disney eller Lake Buena Vista-møtesteder.

Fra 1787 kr
NASCAR Coke Zero 400

NASCAR Coke Zero 400

Bli med oss og se det nest største NACAR-arrangementet i året - Coke Zero 400. Dette arrangementet blir raskt utsolgt, så sikre deg billetter på forhånd!

Fra 0 kr
Rodeo & ranch-eventyr

Rodeo & ranch-eventyr

Dra på en tur ut i ekte cowboyland i Southern Osceola County, hvor de opprinnelige amerikanske cowboys'ene kom fra! Opplev en gammeldags, traktortrukket tur i høyvogn, en herlig, overdådig barbeque-middag etterfulgt av en tur til rodeoen!

Fra 941 kr
NASCAR Daytona 500

NASCAR Daytona 500

Bli med oss å se Daytona 500 NASCAR Sprint Cup Race - høydepunktet i NASCAR-sesongen! Det er likegyldig om det er fra førersetet eller fra tribunen - å være en del av NASCAR Daytona 500 er nok spenning for et helt liv. Ikke gå glipp av det nervepirrende racerløpet, bestill billetter her!

Fra 1753 kr
Delfinen Winters liv inkl. lunjs

Delfinen Winters liv inkl. lunjs

Nyt en dag fylt med moro for hele familien i Clearwater Marine Aquarium og besøk delfinen Winter. Turen inkluderer også inngang til Winter's Dolphin Tale Adventure, hvor du kan komme bak kulissene på flimen Dolphin Tale, som er baser på Winters liv. Inkludert transfer tur og retur fra hotellet ditt eller nærmeste møtested i Orlando. Bestill her!

Fra 952 kr
Speedbåt- og delfintur

Speedbåt- og delfintur

Kjør i den største speedbåten på USAs østkyst og svøm eller bare nyt den hvite sandstranda ved Mexicogolfen. Se delfinene hoppe i vannet og nyt en herlig dag på stranda for hele familen! Lunsj er inkludert. Dette er en favoritt, så sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 952 kr
Monster Truck- og sumpbåttur

Monster Truck- og sumpbåttur

Opplev Floridas Everglades på en 30-minutters sumpbåtur, etterfulgt av en tur ombord en Monster Truck gjennom en sitrusplantasje. Dette er en fantastisk måte å oppdage det naturlige Florida! Føl vinden i håret og sitrusduften i lufta. Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 941 kr
Luftballong ved soloppgang

Luftballong ved soloppgang

Dra på en morsom tur i en varmluftsballong og opplev Orlando ovenfra! Turen i luftballongen starter ved soloppgang, så du kan nyte en avlappende time svevende over Orlando mens solen står opp.

Fra 1975 kr
Miami på en dag

Miami på en dag

Opplev den pulserende og fargerike byen Miami på en dag! Beundre båtene eller dra på shopping i et stort senter rett ved vannet, dra på et valgfritt sightseeingcruise og se kjendishjem på Star Island og utforsk den herlige bydelen South Beach. Sikre deg en plass - bestill på forhånd og se det beste av Miami.

Fra 1004 kr
Sumpbåttur & Gatorland

Sumpbåttur & Gatorland

Bli med på en fantastisk alligator-opplevelse! Denne turen kombinerer en morsom tur i sumpbåt på jakt etter å se vilt dyreliv, inkludert alligatoren. Etterpå besøker vi Orlandos Gatorland - hjem til mer enn 400 alligatorer! Ikke gå glipp av dette, bestill billetter her!

Fra 941 kr
Delfinopplevelse i St. Augustine

Delfinopplevelse i St. Augustine

Mat og rør ved delfinene i Marineland Dolphin Sanctuary. Denne turen inkluderer en morsom delfinopplevelse på formiddagen og en rundvisning i USAs eldste by, St. Augustine, på ettermiddagen. Sikre deg en plass hjemmefra og få billettene sendt direkte til e-posten din.

Fra 1047 kr
Sumpbåt- og shoppingtur

Sumpbåt- og shoppingtur

Kombiner en morsom og spennende tur i sumpbåt med den ultimate shoppingturen i to av Orlandos berømte malls. Denne fantastiske turen kombinerer det beste av Florida på fineste vis! Inkludert tur- og returtransfer fra Orlando.

Fra 793 kr
Space Pass

Space Pass

Dra på den ultimative opplevelsen for romentusiaster! Opplev det beste Kennedy Space Center har å by på - på én dag! Besøk Kennedy Space Center, spis lunsj med en astronaut og dra på en guidet busstur og se sider av senteret man normalt ikke har mulighet for å se! Denne populære turen blir raskt utsolgt, så sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 1123 kr
WonderWorks & et magisk middagsshow

WonderWorks & et magisk middagsshow

WonderWorks er en fornøyelsespark for hjernen, med over 100 interaktive utstillinger som kan nytes av folk i alle aldre! Nyt alle utstillingene, samt 4D-biografen, laser-tag, repbanen som lyser i mørket og mye, mye mer! Velg WonderWorks VIP og nyt et enestående middagsshow!

Fra 572 kr
Ultimat sumpbåttur

Ultimat sumpbåttur

Denne fantastiske pakketuren er den ultimate måten å oppleve det ville Florida. Nyt en 1-times sumpbåttur, se hvordan man håndterer alligatorer, og besøk villmarksparken. Turen inkluderer også tur- og returtransport fra Orlando.

Fra 730 kr
WonderWorks

WonderWorks

WonderWorks er en fornøyelsespark for hjernen, med over 100 interaktive utstillinger som kan nytes av folk i alle aldre! Nyt alle utstillingene, samt 4D-biografen, laser-tag, repbanen som lyser i mørket og mye, mye mer! Ikke gå glipp av denne enestående attraksjonen - bestill her!

Fra 324 kr
Orlando flyplasstransfer

Orlando flyplasstransfer

Prøv vår raske og pålitelige flyplasstransfer og unngå besværet med å prøve å få tak i en taxi eller forstå et fremmed offenlig transportsystem! Vår service er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Bestill din transfer hjemmefra!

Fra 158 kr
Tur til Everglades og Miami

Tur til Everglades og Miami

Lev livet på kanten i det du suser gjennom Everglades-regionens tropiske våtmarker på en sumpbåt og opplev et alligator- og slangeshow! Dagen din ender ikke her - cruise langs kysten forbi imponerende millionærvillaer og nyt solen og severdighetene i South Beach. Bestill turen din hjemmefra og start nedtellingen!

Fra 1427 kr
Rundtur i Orlando & gospelbrunch

Rundtur i Orlando & gospelbrunch

Dra på tur i Orlando og kombiner det med en herlig gospelbrunch! Turen inkluderer en rundtur til Orlandos høydepunkter, en båttur, tid på egen hånd til å utforske Park Avenue, brunch og gospel i House of Blues og et besøk til Disneys City of Celebrations. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 1047 kr
Tur til Kennedy Space Center

Tur til Kennedy Space Center

Nyt en heldagstur til Kennedy Space Center i Florida! Kennedy Space Center er et av Sentral-Floridas mest populære turistattraksjoner - kom og se hvorfor! Ikke gå glipp av sjansen til å føle deg som en ekte astronaut, bestill billetter hjemmefra!

Fra 1100 kr
Gatorland med hotelltransfer

Gatorland med hotelltransfer

Besøk Gatorland og lær om Floridas nr. 1 beboer - alligatoren! Gatorland er hjem til over 4000 alligatorer, samt andre eksotiske dyr. Opplev et alligator-wrestlingshow eller Gator Jumparoo Show. Turen inkluderer transfer til/fra Gatorland! Bestill her!

Fra 561 kr
Rundtur i Orlando

Rundtur i Orlando

Bestill en halvdagstur og utforsk Orlando sammen med en guide! Turen inkluderer en tur rundt Lake Eola og Downtown Orlando, en morsom båttur, tid på egen hånd til å utforske Park Avenue og et besøk til Disneys City of Celebrations.

Fra 730 kr
Kennedy Space Center & sumpbåttur

Kennedy Space Center & sumpbåttur

Nyt en heldagstur til Kennedy Space Center, etterfulgt av en 30-minutters sumpbåttur! Kennedy Space Center er et av Sentral-Floridas mest populære turistattraksjoner - kom og se hvorfor! Kombiner en reise ut i rommet med Floridas sumper. Ikke gå glipp av moroa, bestill nå!

Fra 1364 kr
Dypvannsfiske i Mexicogolfen

Dypvannsfiske i Mexicogolfen

Tilbring en ettermiddag med dypvannsfiske i Mexicogolfen. Du kan forvente å fange et bredt utvalg av fisk og nyte de hvite strendene på Clearwater Beach. Ikke gå glipp av denne morsomme turen i Florida - bestill billetter hjemmefra!

Fra 1258 kr
Monster Truck gjennom appelsinplantasje

Monster Truck gjennom appelsinplantasje

Nyt en morsom og nervepirrende tur i en massiv Monster Truck! Bare len deg tilbake og nyt turen gjennom den vakre appelsinplantasjen. Dette er moro for både barn og voksne, så sikre deg en tur og bestill billetter hjemmefra!

Fra 582 kr
Kennedy Space Center

Kennedy Space Center

Besøk Kennedy Space Center i Florida! Kennedy Space Center er et av Sentral-Floridas mest populære turistattraksjoner, og her kan du møte en astronaut, prøve en oppskytningssimulator samt mye, mye mer!

Fra 566 kr
Miami Hop-on Hop-off 

Miami Hop-on Hop-off 

Utforsk den pulserende kosmopolitiske byen Miami! Etter bussturen fra Orlando hopper du ombord på øverste dekk av en åpen Hop-on Hop-off-buss - som transporterer deg rundt i den magiske byen! Fra Coconut Grove, Little Havana, The Miracle Mile, Coral Gables - til Biscayne Bay Bridge og Ocean Drive og South Beach. Frokost inkludert. Bestill her!

Fra 1427 kr
Fun Spot America fornøyelsesparker

Fun Spot America fornøyelsesparker

Besøk Fun Spot America sammen med hele familien! Dette passer for folk i alle aldre; nervepirrende forlystelser, berg-og-dalbaner, spillehall, gokarts og et særlig område for de aller minste. Velg beliggenheten som passer deg best - Orlando eller Kissimmee.

Fra 496 kr
LEGOLAND Florida

LEGOLAND Florida

Tilbring en dag i LEGOLAND Florida og nyt mer enn 50 attraksjoner, shows og et badeland! Du kan velge mellom dagsbillett eller 14-dagesbilletter til LEGOLAND, eller kombobilletter til LEGOLAND og Florida Water Park. Bestill billetter hjemmefra og gjør deg klar til en dag med familiemoro!

Fra 965 kr
Machine Gun America

Machine Gun America

Merk adrenalinkicket i den ultimative skyteopplevelsen hos Machine Gun America, Orlandos første og eneste automatiske adrenalin-attraksjon. Trykk på avtrekkeren på denne hjertebankende adrenalinturen! Du kan møte skyttere fra Det ville Vesten, beskytte byen din mot skurker eller forsvare deg selv mot kjøttetende zombier. Bestill hjemmefra!

Fra 414 kr
Gatorland

Gatorland

Besøk Gatorland og lær om Floridas nr. 1 beboer - alligatoren! Gatorland er hjem til over 4000 alligatorer, samt andre eksotiske dyr. Opplev et alligator-wrestlingshow eller Gator Jumparoo Show. Bestill din inngangsbillett i dag og slipp køen til billettluka!

Fra 298 kr
Gatorland & Zip-Line

Gatorland & Zip-Line

Bli med på en ettermiddagstur til Gatorland i Orlando, hvor du får lære om Floridas nr. 1 beboer - alligatoren. I Gatorland får du nå også muligheten for å zip-line på et spennende utendørseventyr med den nye Screamin' Gator Zip-Line. Sikre deg en plass, bestill nå!

Fra 1003 kr


Til handlevogn