Lisbon

Her kan du finne billetter til attraksjoner, sightseeing turer, cruise and mer i Portugals hovedstad Lisboa. Forhåndsbestill dine billetter og turer hjemmefra, og sikre deg din plass på de populære turene! Nyt et sightseeing cruise på elven Tagus, opplev et tradisjonelt portugisisk Fado show med en deilig middag eller en vinsmaking i Arrábida. Se vårt store utvalg her!

Listetoppen
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Lisboa Hopp-På Hopp-Av

Lisboa Hopp-På Hopp-Av

Se de mest populære severdigheter og attraksjoner i Lisboa med Hopp-På Hopp-Av sightseeing bussene! Lisboa, en kontrastfylt by, tilbyr så mange overraskelser å oppdage, og vedlikeholder fortsatt merkene fra sin tidlige historie. Opplev Lisboa, bestill dine billetter her!

Fra 200 kr
Lisbon Elvecruise

Lisbon Elvecruise

Reis på et avslappende og idyllisk cruise rundt den portugisiske hovedstaden og beundre Lisboas monumenter og attraksjoner fra elven. Passér Discoveries Monuments, den Golden Gate-aktige 25th April Bridge og Park of the Nations. Turen inkluderer hotellhenting. Bestill ditt cruise i dag!

Fra 326 kr
Lisboa nattetid & Fado Show

Lisboa nattetid & Fado Show

Nyt en guidet tur gjennom Lisboa nattetid til opplyste Discoveries Monuments, fulgt av en middag med et tradisjonelt portugisisk Fado & folklore danseshow. Denne turen kan du ikke gå glipp av når du besøker Lisboa, bestill dine billetter hjemmefra!

Fra 831 kr
Arrábida, Sesimbra & Vinsmaking

Arrábida, Sesimbra & Vinsmaking

Opplev skjønnheten til Portugal på denne guidede turen utenfor Lisboa. Besøk landsbyen Sesimbra, beundre utsikten til fjellkjeden Arrábida og nyt en tur til en av Portugals eldste vinkjellere. Sikre deg din plass på denne turen, bestill hjemmefra!

Fra 610 kr
Freeport Outlet

Freeport Outlet

Lei av sightseeing eller bare i humør for en dag med shopping? Hopp på vår skyttel til Freeport Outlet og shop til du kreperer! Nyt mer enn 140 butikker og mange kjente merkevarer. Bestill din skyttel her og motta et VIP-kort med 10 % rabatt ved utvalgte butikker, og få en kupong for gratis kaffe eller en flaske vann.

Fra 106 kr
Évora & Vinsmaking

Évora & Vinsmaking

Nyt en heldagstur til den sjarmerende romerske byen Évora og og smak lokal vin. Évora er et mosaikk av kultur, historie og tradisjoner. Utforsk det romerske tempel, den romansk-gotiske katedralen, kirken São Francisco og det skumle Chapel of Bones, samt universitetet. Bestill din tur til Évora i dag!

Fra 779 kr


Til handlevogn