Billetter til sightseeing i Roma

"Alle veier fører til Rom"! Med sin rike historie, fantastiske arkitektur og fascinerende historiske relikvier og ruiner, er det få besøkende som forblir uberørt av Roma! Oppdage Roma med Colosseum, Forum Romanum, Vatikanet, det sixtinske kapell og Peterskirken og mange fler av våre populære sightseeingturer! Du kan velge mellom flere guidede turer, du kan du suse rundt i byen på en Segway eller hvorfor ikke oppdage italienske delikatesser og viner med noen av våre mat- og vinturer? Benvenuti a Roma!

 
Sorter etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Colosseum & Roma om kvelden

Colosseum & Roma om kvelden

Vår 2-i-1-tur starter med et besøk i Colosseum og et kikk ned i dens kjeller (som er sjelden sett). Deretter venter en rundvisning i Forum Romanum før du selv kan utforske Palatinerhøyden, etterfulgt av en guidet tur i hjertet av Roma!

Fra 831 kr
Engler og demoner-turen

Engler og demoner-turen

Besøk stedene fra Dan Browns verdensberømte roman 'Engler og demoner' på en 3-times rundtur i Roma til fots. Oppdag Illuminati-bevegelsens hemmeligheter blant Berninis statuer og tekster av Galileo. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 263 kr
Det beste av Roma og Vatikanet

Det beste av Roma og Vatikanet

Det beste av Roma & Vatikanet-turen vår er en forlenget 4.5 timers reise gjennom gatene av oldtidens Roma og prakten av Vatikanbyen. Hopp over lange køer til Colosseum og Vatikanmuseene med guiden din og utforsk to av Romas mest fantastiske attraksjoner. Bestill turen din nå og sikre deg en plass på denne populære ekskursjonen!

Fra 936 kr
Tur til Vatikanets hager

Tur til Vatikanets hager

Nyt den naturlige skjønnheten og de arkitektoniske perlene som gjemmer seg i Vatikanets hager. Denne nye turen lar eg beundre verdens minste stats skjønnhet, mange viktige monumenter, kunstverker og naturlige vidundre fra en miljøvennlig åpen bus, som kjører deg rundt i hagene. Skaff deg billetter til turen i dag!

Fra 894 kr
Audiens hos Paven

Audiens hos Paven

Opplev den eneste guidede turen til audiens med Paven! Tusenvis av pilgrimmer fra hele verden samles hver onsdag for å se Pave Frans og nå har også du muligheten!

Fra 358 kr
Romas plasser

Romas plasser

Besøk Romas mest spetakulære plasser på denne 3-times rundturen med en liten, intim turgruppe. Turen starter ved en av Romas mest berømte plasser, Petersplassen, og fortsetter til Piazza Navona og Pantheon, Trevi-fontenen og Spansketrappen. Ikke gå glipp av denne fantastiske turen, bestill billetter her!

Fra 684 kr
Romas fontener

Romas fontener

Bli med på en guidet tur i Roma og se byens mest fantastiske fontener. Besøk Piazza Navona, se Pantheon, kast en mynt i Trevi-fontenen og beundre den utrolige Triton-fontenen. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 158 kr
Kveldstur i Roma

Kveldstur i Roma

Nyt den magiske stemningen i Roma på kveldstid på denne 2,5-times turen til fots. Beundre de vakkert opplyste plassene, fontenene og renessanse- og barokkarkitekturen. Den lokale guiden din, som også er kunsthistoriker, forteller deg om buens imponernde arkitektur og historie. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 579 kr
Borgias historisk tur til fots

Borgias historisk tur til fots

La en lokal kunsthistoriker og guide ta deg med på en fascinerende 2-times tur til fots i Roma og lær om den promimente renessansefamilien Borgia. Beundre noen av skattene Borgia-familien har etterlatt. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 789 kr
Spøkelsesjakt i Roma

Spøkelsesjakt i Roma

Dra på spøkelsesjakt i Roma på denne 2-times kveldsturen til fots! Hør historier om mystiske legender og spennende myter, mens du går langs historiske gater og leter etter noen av Romas gjenferd. Turen inkluderer også noen av Romas mest kjente severdigheter opplyst i skumringen.

Fra 789 kr
Roma Hop-On Hop-Off

Roma Hop-On Hop-Off

Å utforske Roma har aldri vært så enkelt eller spennende! Gå ombord den røde CitySightseeing Hop-on Hop-off-bussen og beundre den vidunderlige byen fra den åpne toppen! Velg mellom 24, 48 eller 72-times billetter. Bestill hjemmefra!

Fra 179 kr
Det beste fra Toscana med vinsmaking

Det beste fra Toscana med vinsmaking

Bli med oss på en heldagstur til Toscana med avgang fra Roma. På bare en dag får du prøve fine toskanske viner og oster, nyte spektakulær arkitektur, vakre utsikter og en tradisjonell, toskansk gourmetlunsj. Ikke gå glipp av denne fantastiske turen, bestill din plass hjemmefra!

Fra 1357 kr
Bracciano slott tur med lunsj

Bracciano slott tur med lunsj

Reis på et eventyr ut av travle Roma og beveg deg inn på den frodige landsbygda. Besøk festningen fra det 15. århundret, Odescalchi Castle, utforsk den sjarmerende byen Bracciano og nyt en herlig 3-retters lunsj med vin. Turen inkluderer transport fra og til Roma. Bestill din tur i dag!

Fra 1147 kr
VIP Daglig Tur til Capri

VIP Daglig Tur til Capri

Bli med oss på en eksklusiv VIP heldagstur til Capri med avgang fra Roma. Besøk øya Capri, få en omvisning på parfymefabrikken Carthusia, nipp til limoncello og utforsk berømte Blue Grotto (valgfritt) Bestill din tur i dag og sikre deg din palss.

Fra 1883 kr
Vatikanet og hagene m/ frokost

Vatikanet og hagene m/ frokost

Bli med oss på en eksklusiv halvdagstur til Vatikanbyen! Styr unna folkemengdene, entre museene tidlig, nyt en smakfull frokostbuffet, slapp av mens du sitter på en 45-minutters guidet tur på buss og nyt en 3 timers tur til Vatikanmuseet og Peterskirken. Denne fantastiske turen blir fort utsolgt, så sørg for å bestille turen på forhånd!

Fra 1462 kr
Forlenget Vatikan-ekskursjon

Forlenget Vatikan-ekskursjon

Nyt denne forlengede turen av Vatikanet, som inkluderer Bramante trappene, Det sixtinske kapell, Pinacoteca og Peterskirken. Små grupper er garantert. Dette er en ekskursjon for alle som ønsker å gå i dybden på Vatikanmuseene og få stor innsikt! Bestill billettene hjemmefra og hopp over de lange køene til Vatikanmuseene!

Fra 894 kr
Vatikanmuseets Nattekskursjon

Vatikanmuseets Nattekskursjon

Besøk Vatikanmuseet og Det sixtinske kapell på natten og nyt mesterverkene uten de store folkemengdene og varmen. Hvert år åpner Vatikanmuseene på nattestid etter offisielle åpningstider for noen datoer i året. Hvis du klarer å snike til deg en billett til vår Vatikanmuseets Nattekskursjon, har du virkelig slått på stortrommen! Bestill i dag!

Fra 673 kr
Vatikan og Roma kort

Vatikan og Roma kort

Med et Vatikanet og Roma-pass får du fri tilgang til Vatikanet - museene og hagene - to attraksjoner etter eget ønske, ubegrenset transport i Roma og rabatt på over 30 attraksjoner. Få et Vatikanet og Roma-pass her!

Fra 1136 kr
Morgentur i Vatikanet

Morgentur i Vatikanet

Bestill billetter til vår morgentur til Vatikanet på nettet og sikre deg en plass på denne populære turen! Besøk Vatikanmuseene, beundre det sixtinske kapell og utforsk Peterskirken. Bestill hjemmefra og slipp køene!

Fra 516 kr
Ettermiddagstur i Vatikanet

Ettermiddagstur i Vatikanet

Bestill billetter hjemfra og slipp de lange køene i Vatikanet! På vår ettermiddagstur til Vatikanet får du en guidet omvisning av Vatikanmuseenes kunstsamlinger, besøke det sixtinske kapell og utforske Peterskirken.

Fra 516 kr
Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika

Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika

Opplev tre av Romas mest populære severdigheter: Vatikanmuseene, katakombene og Peterskirken - alt i én tur! Bestill billettene dine hjemmefra og slipp alle køene!

Fra 621 kr
Det beste av Roma 3,5 timer

Det beste av Roma 3,5 timer

Bli med på en 3½-times tur til Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Trevifontenen og Piazza Navona. Opplev det beste av Roma med en guide og lær mer om byens imponerende historie.

Fra 621 kr
Roma på en dag

Roma på en dag

Bli med på en heldagstur til Roma og opplev alle byens høydepunkter. Ikke bare får du se alle Romas mest berømte severdigheter, du slipper også timelange køer til både Colosseum, Vatikanmuseene og Peterskirken.

Fra 1210 kr
Busstur til Pompeii

Busstur til Pompeii

Besøk den fantastiske, antikke byen Pompeii utenfor Roma. Turen inkluderer også et stopp i Napoli og en deilig lunsj. Sikre deg en plass på denne fantastiske turen, få billetter her!

Fra 1420 kr
Big Bus-tur i Roma

Big Bus-tur i Roma

Oppdag Romas mest berømte severdigheter og steder med Big Bus-turene! Det finnes neppe et bedre sted å nyte synet av Roma fra enn toppen av en åpen dobbeldekkerbuss. Velg mellom 24 eller 48-timersbilletter og få fire gratis sightseeingturer til fots inkludert. Bestill din sightseeing i buss her!

Fra 290 kr
Det beste av Roma 2 timer

Det beste av Roma 2 timer

Dra på guidet tur til Colosseum og Forum Romanum og slipp de lange køene! Lær om antikkens Roma og beundre de gamle ruinene.

Fra 516 kr
Rome Segway Tour

Rome Segway Tour

Utforsk Roma på en morsom og underholdende måte - på segway! En segway-tur er ideell sightseeing for både familier med tenåringer, par og enkeltpersoner som ønsker å se Roma og lære mer om den historiske byen. Bestill billetter på nettet og sikre deg billetter til denne populære turen!

Fra 789 kr
Slipp køen til Colosseum 

Slipp køen til Colosseum 

Bestill billettene dine hjemmefra og slipp køen til Colosseum! Få billettene sendt direkte til innboksen din, og utforsk Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden i ditt eget tempo!

Fra 311 kr
Tur til Trastevere m/ Eksklusiv Privat Middag

Tur til Trastevere m/ Eksklusiv Privat Middag

Sikre deg din plass på denne ekstremt begrensede, eksklusive turen rundt Trastevere-nabolaget og nyt en deilig 4-retters autentisk italiensk middag. Opplev Roma på sitt beste, bestill din tur i dag!

Fra 989 kr
Roma om natten

Roma om natten

Nyt en 2-times guidet tur i Roma ved solnedgang og opplev den vakre byen i et nytt lys. Se mange av de mest kjente severdighetene, som Pantheon, Kapitolhøyden, Piazza Navona m.m. Bestill din tur i dag og start nedtellingen!

Fra 411 kr
Busstur til Firenze

Busstur til Firenze

Tilbring en dag i Firenze! Besøk de største severdighetene i Firenze, som Galleria dell'Accademia, Michelangelos David og den berømte katedralen Duomo. Transport fra Roma er inkludert. Bestill billetter på forhånd - dette er en populær tur!

Fra 1672 kr
Mat og Vintur i Roma

Mat og Vintur i Roma

Få en smak av Roma, mens du lærer om hvordan lokalbefolkningen spiser og drikker. Dette er en ideell tur for matelskere! Du kommer til å smake spekemat, lokal ost, vin og mange andre godbiter. Bestill din tur hjemmefra og begynne å spare på appetitten!

Fra 579 kr
Romerske Vingårder og Vinsmaking

Romerske Vingårder og Vinsmaking

Italia er synonymt med fin vin, spesielt i regionen Toscana. Bli med oss på en perfekt halv-dags vinsmakings-opplevelse i de slående omgivelsene til the Pallavicini Estate. Gled deg over de fantastiske omgivelsene, opplev den gamle vingården og smak fire av gårdens pris-vinnende viner. Bestill din tur i dag!

Fra 621 kr
Romas krypter & katakomber

Romas krypter & katakomber

Dra på en fascinerende reise tilbage i tid gjennom lange snirklete katakomber og deres krypter. Du gjetter aldri hva som gjemmer seg der inne før du ser det med dine egne øyne! Besøk Capuchin-krypten, dekorert med knokler, og utforsk Basilica San Clemente. Bestill hjemmefra og sikre deg en plass!

Fra 726 kr
Romas krypter, katakomber & mørke hjerte

Romas krypter, katakomber & mørke hjerte

Utforsk Romas mørke fortid på denne uhyggelige turen til Romas krypter og katakomber! Besøk den antikke delen av byen samt gravsteder under de moderne gatene. Utforsk de romerske kryptene og katakombene, Basilica San Clemente og Capuchin-krypten - også kjent som Knokkelkapellet. Bestill turen din her!

Fra 884 kr
Kveldstur til Vatikanet m. middag

Kveldstur til Vatikanet m. middag

Nyt en eksklusiv omvisning på Vatikanmuseet etter de normale åpningstidene! Beundre de verdensberømte kunstverkene i et rolig tempo og med få mennesker. Turen inkluderer en deilig kveldsbuffet! Sikre deg en plass - bestill hjemmefra!

Fra 1094 krTil handlevogn