Kabaret

Kabaret - en kunstform kjent over hele verden, men mest kjent er kabareter i Paris og Berlin. Store navn som Bal du Moulin Rouge, Lido, Crazy Horse og Magic Mystery: her kan du bestille og kjøpe billetter til dem alle. Livet er en kabaret min venn!

Billetter til Kabaret

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Opplev den verdenskjente kabareten på Moulin Rouge - en av tingene du bare må oppleve når du besøker Paris! Billetter til det utrolig populære showet blir raskt utsolgt, så bestill i god tid!

Fra 999 kr
THE ONE på Friedrichstadt-Palast

THE ONE på Friedrichstadt-Palast

Opplev storslåtte THE ONE på Friedrichstadt-Palast. Showet er en drømmelignende reise gjennom tid, i søken etter den personen der betyder alt for oss - THE ONE. Nyt pur glamour med kostymer av Jean Paul Gaultier. Dette fantastiske showet blir raskt utsolgt. Passer også for gjester som ikke kan tysk!

Fra 428 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

Lido de Paris på Avenue des Champs-Elysées er en av verdens mest berømte kabareter og et fantastisk show som har fascinert publikum i mange år. Sørg for at du får noen av de ettertraktede billettene, bestill i god tid!

Fra 894 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

Opplev forestillingen på Crazy Horse i Paris! Showet består av en serie med svært estetiske og visuelle tablåer presentert av de legendariske, sensuelle Crazy Horse-danserne.

Fra 1105 kr
Moulin Rouge og Cruise

Moulin Rouge og Cruise

Lyst til å gjøre oppholdet ditt i Paris enda mer magisk? Prøv et cruise på Seinen, etterfulgt av et spektakulært show på Moulin Rouge inkl. ½ flaske champagne. Sørg for at du får billetter, bestill hjemmefra!

Fra 1978 kr
Paradis Latin

Paradis Latin

The Paradis Latin er den mest parisiske av alle de store kabaretene med 70 % fransk klientell. Gjør deg klar for en kveld med herlig mat, champagne og utmerket underholdning. Dette utrolige showet blir utsolgt på forhånd, så sørg for å bestille dine billetter hjemmefra.

Fra 684 kr


Til handlevogn