Sightseeing

Sightseeing og guidede turer er ofte den beste måten å få et godt overblikk over en by på. Enten du er på en weekend-tur eller en lengre ferie, er sightseeingturer eller en guidet tur til fots, sykkel, buss, båt eller på en Segway, en fantastisk måte å bli kjent med byen på. Kjøp billetter til våre utvalgte sightseeingturer før du drar hjemmefra, og få mer tid til å utforske byen du reiser til.

Billetter til Sightseeing

Eiffeltårnet - slipp-køen og cruise på Seinen

Eiffeltårnet - slipp-køen og cruise på Seinen

Slipp køen til Eiffeltårnet og nyt et timeslangt cruise på Seinen! Vær lurere enn de andre turistene - unngå å stå i kø i 2-4 timer utenfor Eiffeltårnet. Etter besøket i tårnet venter et cruise på Seinen.

Fra 572 kr
New York CityPASS

New York CityPASS

Utforsk noen av New Yorks beste attraksjoner med et New York CityPASS! Passet er gyldig i 9 dager, og inkluderer Empire State Building, et cruise, 9/11 Memorial & Museum og mye mer. Bestill ditt New York CityPASS her!

Fra 1157 kr
Dublin Pass

Dublin Pass

Discover lovely Dublin with a Dublin Pass! Get free transfer from the airport to Dublin city center, discounts at restaurants, tours, entertainment and more and enjoy free entrance to 33 sights and attractions. Buy your Dublin Pass online and save time and money!

Fra 716 kr
Harry Potter Film Locations

Harry Potter Film Locations

Utforsk inspillingssteder fra Harry Potter-filmene på denne vandreturen i London! Dette er noe alle Harry Potter-fans må få med seg! Bestill billetter på nett!

Fra 296 kr
Windsor Ekspress + Inngang til Windsor

Windsor Ekspress + Inngang til Windsor

Hopp på ekspressbuss-tjenesten fra sentrale London til Windsor! Utforsk Windsor Castle i ditt eget tempo med en gratis lyd-guide, din inngangsbillett er inkludert. Bestill din Windsor Ekspresstur her!

Fra 555 kr
Blenheim Palace, Downton Abbey Village & the Cotswolds

Blenheim Palace, Downton Abbey Village & the Cotswolds

Bli med oss på en heldagstur til Blenheim Palace og de fortryllende landsbyene til the Cotswolds, inkludert Bampton village hvor mange scener fra TV-serien 'Downton Abbey' ble filmet, og Bourton-on-the-Water, Cotswolds "Lille Venezia". Ikke gå glipp av denne vakre turen, bestill hjemmefra!

Fra 685 kr
Indre sirkelen ved Stonehenge, med Oxford & Windsor Castle

Indre sirkelen ved Stonehenge, med Oxford & Windsor Castle

Bestill din plass på den ekstremt populære dagsturen til Stonehenge, Oxford & Windsor Castle! Få eksklusiv tilgang til den indre sirkelen ved Stonehenge, vandre rundt Oxford og utforsk Windsor Castle og State Apartments. Ikke gå glipp av denne spennede turen, bestill hjemmefra!

Fra 1476 kr
Audiens hos Paven

Audiens hos Paven

Opplev den eneste guidede turen til audiens med Paven! Tusenvis av pilgrimmer fra hele verden samles hver onsdag for å se Pave Frans og nå har også du muligheten!

Fra 358 kr
Kulinarisk opplevelse i Paris

Kulinarisk opplevelse i Paris

Kjøp billetter til kulinarisk opplevelse i Paris og nyt fransk mat på sitt beste. Kom til lunsj og lær noen gode franske oppskrifter. Kjøp billetter til kulinarisk opplevelse i Paris her!

Fra 1802 kr
Skjulte skatter i Paris

Skjulte skatter i Paris

Kjøp billetter til vår spasertur i Paris 'skjulte skatter og utforsk Paris på sitt beste. En guidet tur rundt de beste og mest godt skjulte steder i Paris. Se Buren Coloumns, Vivienne shopping arcase og Garnier Opera. Kjøp billetter til skjulte skatter i Paris her!

Fra 355 kr
Bernabéu Stadion

Bernabéu Stadion

Real Madrid’s stadion; “Estadio Santiago Bernabéu” er virkelig imponerende med sin kapasitet til å ta imot 80.000 tilskuere. Bestill dine billetter til tour of Estadio Santiago Bernabéu her!

Fra 211 kr
Firenze til fots med David

Firenze til fots med David

Oppdag renessansen fødested på Firenze til fots-turen. Bli på en reise gjennom den fascinerende historien og kulturen i en av Italias mest interessante byer - Firenze. Bestill her!

Fra 936 kr
Sightseeing i Firenze med tegneleksjon

Sightseeing i Firenze med tegneleksjon

Dette er den perfekte turen for alle som er interessert i livet til en renessansekunstner i Firenze. Kombiner en spasertur i byen med 1-times tegneleksjon, hvor du får testet om du kan bli den neste Michelangelo. Bestill her!

Fra 936 kr
3-times sykkeltur

3-times sykkeltur

Bli med på en morsom og informativ sykkeltur gjennom Amsterdams gater og opplev byen som de lokale gjør. Turen inkluderer mange av Amsterdams større severdigheter og attraksjoner. Bestill billetter til 3-times sightseeing på sykkel her!

Fra 290 kr
Tur til Duomo di Milan

Tur til Duomo di Milan

Duomo i Milano er en av de mest berømte katedralene i verden, og et absolutt must-see når du besøker Milan. Vår tur inkluderer slipp køen-inngang, slik at du kan gå direkte inn i basilikaen hvor guiden vil fortelle deg om dens fascinerende historie. Bestill nå.

Fra 616 kr
Segway-kveldstur i Milano

Segway-kveldstur i Milano

Bli med oss ​​på segway-tur i Milano på kveldstid, og opplev en minneverdig tur gjennom den vakre byen. Opplev Milano på en morsom og lærerik måte. Bestill turen her!

Fra 789 kr
Matmarkedet i Firenze 

Matmarkedet i Firenze 

Bli med på tur til matmarkedet Sant'Ambrogio i Firenze og opplev bodene og mattradisjonene sammen med den lokale guiden. Denne 3-times turen er et must for alle matelskere! Bestill hjemmefra!

Fra 936 kr
Busstur til Firenze

Busstur til Firenze

Tilbring en dag i Firenze! Besøk de største severdighetene i Firenze, som Galleria dell'Accademia, Michelangelos David og den berømte katedralen Duomo. Transport fra Roma er inkludert. Bestill billetter på forhånd - dette er en populær tur!

Fra 1672 kr
Big Bus-tur i Roma

Big Bus-tur i Roma

Oppdag Romas mest berømte severdigheter og steder med Big Bus-turene! Det finnes neppe et bedre sted å nyte synet av Roma fra enn toppen av en åpen dobbeldekkerbuss. Velg mellom 24 eller 48-timersbilletter og få fire gratis sightseeingturer til fots inkludert. Bestill din sightseeing i buss her!

Fra 290 kr
Tur til Trastevere m/ Eksklusiv Privat Middag

Tur til Trastevere m/ Eksklusiv Privat Middag

Sikre deg din plass på denne ekstremt begrensede, eksklusive turen rundt Trastevere-nabolaget og nyt en deilig 4-retters autentisk italiensk middag. Opplev Roma på sitt beste, bestill din tur i dag!

Fra 989 kr
Romerske Vingårder og Vinsmaking

Romerske Vingårder og Vinsmaking

Italia er synonymt med fin vin, spesielt i regionen Toscana. Bli med oss på en perfekt halv-dags vinsmakings-opplevelse i de slående omgivelsene til the Pallavicini Estate. Gled deg over de fantastiske omgivelsene, opplev den gamle vingården og smak fire av gårdens pris-vinnende viner. Bestill din tur i dag!

Fra 621 kr
Sightseeing 2 dager (All Loops Tour)

Sightseeing 2 dager (All Loops Tour)

Se New York på 48 timer! Med 48 timers Hop-On Hop-Off-bussbillett, kan du dra på sightseeing i New York så mye du vil og bruke alle rutene ubegrenset i 48 timer! Det er en fantastisk og familievennlig måte å se New York på!

Fra 564 kr
Sightseeing 3 dager (All Loops Tour)

Sightseeing 3 dager (All Loops Tour)

Opplev New York på 72 timer! All Loops Hop On Hop Off-tur omfatter alt det beste New York har å by på! Se alle de store severdighetene og attraksjonene!

Fra 652 kr
Hopp-på-hopp-av sightseeing Amsterdam

Hopp-på-hopp-av sightseeing Amsterdam

Amsterdam City Sightseeing hopp-på hopp-av er en enkel og personlig måte å se Amsterdam på. Hopp-på-hopp-av-bussene i Amsterdam tilbyr deg det beste som Amsterdam har å by på. Bestill billettene dine her!

Fra 216 kr
Sightseeing og MoMA

Sightseeing og MoMA

Bestill billetter til sightseeing i New York og MoMA. Hopp på-hopp av-busser til attraksjoner og MoMA-museet i New York. Bestill billetter her!

Fra 784 kr
Manhattan heldag

Manhattan heldag

Opplev Manhattans beste, fra Uptown til Downtown med denne populære heldagsturen! Se hele øya, nyt et 1-times cruise, forbi Frihetsgudinnen og slipp køen til Rockefeller Center's Top of The Rock Observation Deck.

Fra 925 kr
New York om natten

New York om natten

Opplev New York etter mørkets frembrudd! Spaser langs den tidligere jernbanelinjen The Highline, Little Italy, ta vanntaxi forbi Frihetsgudinnen. Avslutt kvelden med utsikt over New York fra Top of the Rock. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 837 kr
Woodbury Outlet Shopping

Woodbury Outlet Shopping

Bestill billetter til berømte Woodbury Outlets i New York og shop till you drop! Alle de beste designerne og merkevarene på ett sted - én time utenfor Manhattan. Spar mellom 25-65% på designermerker!

Fra 344 kr
Big Bus-tur i Paris

Big Bus-tur i Paris

Utforsk de mest populære severdighetene i Paris i eget tempo med Big Bus Tours! Nyt en sightseeingtur i Paris og oppdag Eiffeltårnets svimlende høyder, historiske Louvre, den imponerende Triumfbuen og mye mer. Velg melleo 24 eller 48-timersbillett, med eller uten sightseeingcruise. Bestilt din Big Bus-tur her!

Fra 163 kr
Firenzes høydepunkter

Firenzes høydepunkter

Denne turen er den perfekte introduksjonen til en av Europas vakreste byer, kjent for sin renessanse- og barokkkunst og arkitektur. Den morsomme og informative guiden tar deg med på en gåtur i hjertet av Firenze. Bestill din tur allerede i dag!

Fra 274 kr
Tur til Accademia-galleriet

Tur til Accademia-galleriet

Accademia-galleriet inneholder flere av Firenzes enestående kunstskatter, som Michelangelos mesterverk David. Dette annerkjente kunstmuseet skal oppleves når man befinner seg i renessansens fødeby. Med vår slipp-køen-inngang er du innenfor og utforsker museet før du vet ordet av det. Bestill billetter her!

Fra 379 kr
Segwaytur i Firenze 

Segwaytur i Firenze 

Opplev Firenze på en ny og morsom måte! På denne segway-turen tar våre erfarne guider deg med gjennom byen, mens du får høre om historien og kulturen i Firenze ved hjelp av et video og lydguide-system på segwayen. En fantastisk og morsom opplevelse. Bestill i dag!

Fra 710 kr
Segwaytur i Firenze: kveld

Segwaytur i Firenze: kveld

Opplev renessansen fødeby på kveldstid, når Firenzes kjente monumenter er fortryllende opplyst i natten. Vår 2,5-times segwaytur på kveldstid er en uforglemmelig måte å se Firenze på. Bestill på nettet og sikre deg en plass!

Fra 684 kr
Firenze på sykkel 

Firenze på sykkel 

En sykkeltur er en morsom og aktiv måte å dra på sightseeing i Firenze. Firenze er en relativt sikker by å sykle i, og ruten vår er nøye tilrettelagt til å gjøre dette til en morsom og sikker tur for hele familien. Bestill din tur her!

Fra 369 kr
Firenze på sykkel ved solnedgang 

Firenze på sykkel ved solnedgang 

Firenze er nok på sitt vakreste ved solnedgang, og det finnes neppe en bedre måte å opleve byen enn på sykkel - så hvorfor ikke kombinere de to? Det har vi gjort! Opplev byens høydepunkter idet den er opplyst av solens siste stråler.

Fra 369 kr
Firenze mattur på sykkel

Firenze mattur på sykkel

Få en smak av Firenze på en sykkeltur gjennom den vakre byen! Kombiner en morsom og informativ sykkeltur i renessanses fødeby med en mattur som inkluderer tre av Firenzes beste kulinariske opplevelser. Ikke gå glipp av dette, bestill billetter her!

Fra 379 kr
Vinsmaking i Firenze

Vinsmaking i Firenze

Vår vinsmakingstur i Firenze er den perfekte måten å smake og oppdage Toscana! Smak skjønne italienske viner i tradisjonelle italienske vinbarer og opplev Firenze som en lokal. Alle vinsmakinger foregår i små grupper og foregår i vinbutikker og vinbarer av høy kvalitet med ekspertservice. Opplev Firenze på en morsom måte, kjøp billetter her.

Fra 369 kr
Dubais topp fem

Dubais topp fem

Opplev Dubais top fem severdigheter på denne fantastiske sightseeingturen. Besøk Saga World Dubai, utforsk Dubai Marina i båt, besøk den menneskeskapte øya Palm Jumeirah og Souk Al Bahar. Se utsikten fra Burj Khalifa og nyt en buffet på Armani Hotel. Bestill her!

Fra 1427 kr
Middag i ørkenen

Middag i ørkenen

Prøv middag med show i ørkenen! Nyt en magisk kveld på Al Hadheerah in Bab Al Sham - den første tradisjonelle, arabiske utendørsrestauranten i regionen. Magedansere, liveband og en kameltur er bare stikkord!

Fra 1779 kr
Firenzes myter og mysterier 

Firenzes myter og mysterier 

Bli med på en kveldstur gjennom Firenzes fascinerende myter og mysterier! Fortellinger om ulykkelig kjærlighet under de vakre broene som ligger ved elven Arno, historier om den mystiske enken og andre skremmende personligheter som bor i skyggene i gamle Firenzes karakteristiske smale gater. Bestill her!

Fra 142 kr
Mordmysterium i Firenze 

Mordmysterium i Firenze 

Prøv en tur uten like! Etterforsk deg gjennom en flere hundre år gammel fortelling om frykt og spenning sammen med meddetektivene dine. Du får litt informasjon om mordet, men det er din oppgave å avsløre morderen ved hjelp av tilstrekkelig med bevis før tiden løper ut. Bestill turen her!

Fra 284 kr
Privat shoppingtur i Dubai

Privat shoppingtur i Dubai

Dra på shoppingtur i Dubai med din egen private guide, som viser deg alle de riktige stedene. Du får besøke et tradisjonelt arabisk marked, Dubai Gold Souk og berømte Karama Souk. Turen inkluderer også Dubai Mall, verdens største kjøpesenter. Sikre deg en plass - bestill hjemmefra!

Fra 1480 kr
Heldagstur til Toscana 

Heldagstur til Toscana 

På denne fantastiske heldagsturen til Toscana besøker vi hele tre byer og ser alle høydepunktene! Opplev det allerbeste av Toscana og områdets vakre natur. Turen inkluderer en toscansk frokost med tradisjonelle retter og lokale viner! Bestill din plass på turen nå!

Fra 447 kr
Gaudi & Sagrada Familia-tur

Gaudi & Sagrada Familia-tur

Utforsk Gaudis mest kjente verker i Barcelona! Slipp køen til utrolige Sagrada Familia, spaser rundt i vakra Pakr Güell og se Gaudis leilighetskomplekser på Passeig de Gràcia sammen med den kunnskapsrike guiden din. Sikre deg en plass på denne populære turen, bestill billetter i dag!

Fra 758 kr
Heldagstur til Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Heldagstur til Val D'Orcia - Montalcino, Montepulciano & Pienza

Denne heldagsturen til Val D'Orcia er fylt til randen med kunst, kultur, deilig mat og god vin - så du er (nesten) garantert en god tur. Bli med på denne utflukten som har det beste av landsbyene, landet, historien, arkeologien, maten og vinen i Toscana på programmet. Reserver en plass i dag!

Fra 621 kr
Det skjeve tårn i Pisa & Mirakelplassen

Det skjeve tårn i Pisa & Mirakelplassen

Pisa er et must når man besøker Toscana-området! Byen er verdenskjent for sin enestående arkitektur: Mirakelplassen er uten sammenligning den vakreste monumentale plassen i Italia og det kjeve tårnet er en av de mest gjenkjennelige bygninger i verden. Så hvorfor vente? Planlegg ditt besøk til Pisa i dag!

Fra 936 kr
Ettermiddagstur i Vatikanet

Ettermiddagstur i Vatikanet

Bestill billetter hjemfra og slipp de lange køene i Vatikanet! På vår ettermiddagstur til Vatikanet får du en guidet omvisning av Vatikanmuseenes kunstsamlinger, besøke det sixtinske kapell og utforske Peterskirken.

Fra 516 kr
Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika

Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika

Opplev tre av Romas mest populære severdigheter: Vatikanmuseene, katakombene og Peterskirken - alt i én tur! Bestill billettene dine hjemmefra og slipp alle køene!

Fra 621 kr
Asterix Park®

Asterix Park®

Besøk Asterix Park Paris på denne fullguidede turen en dags busstur fra Paris til Asterix Park Paris. Kjøp billetter her!

Fra 775 kr
Outlet Shopping Paris

Outlet Shopping Paris

Besøk La Vallée-landsbyens outlet shopping utenfor Paris med denne bussturen fra Paris. Kjøp billetter på nettet her!

Fra 227 kr
Reims Champagne

Reims Champagne

Nyt en heldagstur i champagnens tegn! Denne turen appellerer spesielt til champagnekjennere, og er en kombinasjon av både teknisk og generell informasjon med champagnesmakning. Bestill på nettet!

Fra 1583 kr
Hop on Hop off Madrid City Tour

Hop on Hop off Madrid City Tour

Hopp-av Hopp-på sightseeing i Madrid er en enkel og forenelig måte å se alt Madrid har å by på, i ditt eget tempo. Bestill dine billetter til Hopp-av Hopp-på sightseeing i Madrid her!

Fra 221 kr
Madrid Sightseeing Tur

Madrid Sightseeing Tur

Madrid Panorama Sighseeing tur er en av de hyggeligste måtene å se Madrid på. Madrid Sighseeing tur foregår med buss og vandring til fots, du kan bastille dine billetter her!

Fra 284 kr
Madrid Sightseeing og Det Kongelige Palass

Madrid Sightseeing og Det Kongelige Palass

Bli med på Madrid Sightseeing Tur, inkl. et besøk til Det Kongelige Palasset (Palacio Real) i Madrid. Dette er en fantastisk måte å oppleve det meste av Madrid på bare 4 timer.

Fra 442 kr
NYC TV- og filmopptakssteder

NYC TV- og filmopptakssteder

Se alle de beste TV- og filmopptaksstedene i New York! Dine favorittsteder i New York fra TV og filmer på en tur. Kjøp billetter her!

Fra 379 kr
Sex and the City Hotspots

Sex and the City Hotspots

Følg i Carries fotspor. Dra på Sex And The City-tur i New York! Se alle de berømte New York-stedene fra den populære TV-serien - et must for enhver Sex and the City-fan!

Fra 414 kr
Central Park filmopptakssteder

Central Park filmopptakssteder

Besøk verdensberømte Central Park i midten av Manhattan og se alle de kjente stedene fra film! Turen inkluderer over 40 steder. Bestill billetter til vår populære tur hjemmefra og ta med film-entusiastisk venn!

Fra 221 kr
Gossip Girl-steder

Gossip Girl-steder

Opplev alle de beste stedene fra Gossip Girl og avslør alle hemmelighetene! Denne underholdende 3,5-times turen tar deg med rundt New York City, og viser deg over 40 steder fra den populære TV-serien. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 432 kr
Sopranos-steder

Sopranos-steder

Se Sopranos-steder i New York. Kjøp billetter her! Sopranos-steder i New York. Kjøp billetter her!

Fra 458 kr
Guidet tur i Amsterdam

Guidet tur i Amsterdam

Bli med på en guidet tur rundt i vakre Amsterdam og se alle byens mange høydepunkter! Inkluderer fotostopp ved en ikonisk vindmølle ved Amstel-elva og besøk på en diamantfabrikk. Ikke gå glipp av dette - bestill nå!

Fra 263 kr
Rome Segway Tour

Rome Segway Tour

Utforsk Roma på en morsom og underholdende måte - på segway! En segway-tur er ideell sightseeing for både familier med tenåringer, par og enkeltpersoner som ønsker å se Roma og lære mer om den historiske byen. Bestill billetter på nettet og sikre deg billetter til denne populære turen!

Fra 789 kr
Guidet tur m. cruise i Amsterdam

Guidet tur m. cruise i Amsterdam

Kombiner en interessant guidet busstur i Amsterdam med en scenisk kanaltur og opplev det beste av byen. Bestill din guidede tur m. cruise i Amsterdam her!

Fra 379 kr
Giverny og Monét

Giverny og Monét

Fullt guidet tur fra Paris til Giverny for å besøke Monets berømte hage og hus. Billetter til Giverny og Monets hjem her!

Fra 985 kr
Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Se Madrid som byen var da Habsburg dynastiet regjerte I Spania, og se helde det Kongelige Palasset I Madrid. Billetter til Habsburg Madrid Walking tour og Palacio Real kan bestilles her!

Fra 547 kr
Gerona – Figueras - Dali museum

Gerona – Figueras - Dali museum

Legg Barcelona bak dere og utforsk Figueres og Gerona. Billetter til bussturen; Barcelona til Gerona – Figureras her!

Fra 821 kr
Halvdagstur til Girona

Halvdagstur til Girona

Besøk den historiske middelalderbyen Girona utenfor Barcelona! Middelalderbyen er interessant av mange grunner: den har et av de best bevarte jødiske kvarterene i Europa, vakker middelalderarkitektur, en viktig kunstarv. Sikre deg en plass, bestill billetter på nettet!

Fra 579 kr
Montserrat & Barcelona

Montserrat & Barcelona

Nyt en heldagstur til vakre Montserrat som første del av turen. Andre del er en fascinerende tur i Barcelona, hvor du får oppleve Gaudis Sagrada Familia, Park Güell og Passeig de Gràcia. Sikre deg en plass, bestill billetter her!

Fra 1010 kr
Gotisk tur til fots

Gotisk tur til fots

Barcelonas gotiske kvarter er et av byens mest sjarmerende områder. Kvarteret linker på fineste vis fortiden til nåtiden. Oppdag gatenes, plassenes, de skjulte hjørnene og de flere hundre år gamle bygningenes sjarme sammen med din dyktige guide - som tar deg på en reise gjennom Barcelonas historie.

Fra 169 kr
Shoppingtur til La Roca Village

Shoppingtur til La Roca Village

Spar opptil 60% på designertøy og kjente merker på den populære shopping-outletten La Roca Village utenfor Barcelona! Velg den avgangen som passer det og få et eksklusivt rabattkort på 10% med på kjøpet. Bestill billetter her!

Fra 211 kr
Tapas-kveldstur til fots

Tapas-kveldstur til fots

Bli med på en gåtur via Barcelonas mest kjente tapasbarer og få en smak av Bacelona! Dette er en fantastsik måte å kick-starte oppholdet i Barcelona på. Få et overblikk over byen, lær hvordan man bestiller tapas og oppdag noen av de beste barene og kaféene i Barcelona. Sikre deg billetter, bestill i dag!

Fra 631 kr
Søtsaker- og sjokoladetur til fots

Søtsaker- og sjokoladetur til fots

Er du en søtmons? Da er vår Søtsaker- og sjokoladetur til fots definitivt noe for deg. Guiden din tar deg med til utvalgte sjokoladebutikker, bakerier og kaféer i Barcelona hvor du kan skjemme bort smaksløkene dine. Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 516 kr
Vinsmaking

Vinsmaking

Smak på og lær om forskjellige spanske kvalitetsvin! En avslappet og morsom vinsmaking i en unik vinforretning i hjertet av Barcelona. Sikre deg en plass på denne populære turen, bestill billetter hjemmefra!

Fra 379 kr
Tur til Red Light District

Tur til Red Light District

Du kan ikke besøke Amsterdam uten også å oppleve byens beryktede Red Light District. På denne guidede turen i Amsterdams Red Light District deler guiden din historien om hvorfor det vidt utbredte erhvervet ble så populært i regionen. Bestill her!

Fra 263 kr
Volendam, Marken og vindmøller

Volendam, Marken og vindmøller

Du kan ikke besøke Amsterdam og Nederland uten også å oppleve den vakre, nederlandske landsbygda. På denne turen får du se den pittoreske vindmøllelandsbyen Zaanse Schans.

Fra 516 kr
Sjarmerende Nederland

Sjarmerende Nederland

Opplev Nederland på sitt mest sjarmerende. På denne turen til Nederlands mest autentiske landsbyer kommer du til å oppleve et scenisk landskap med rustikke vindmøller, små sjarmerende landsbyer, vakre kanaler, samt smake deilige nederlandske spesialiteter og mye mer.

Fra 1041 kr
Heldagstur til Brugge

Heldagstur til Brugge

Dra på en tur til historiske Brugge, en av Europas mest sjarmerende byer, også kjent som Nordens Venezia. Det blir en reise tilbake i tid! Bestill billetter her!

Fra 936 kr
Nederlandske mestere 

Nederlandske mestere 

Opplev to av verdens beste kunstmuseer: Van Gogh-museet og Rijksmuseum. Nyt enestående mesterverk av nederlandske mestere som Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals og Johannes Vermeer med denne guidede turen. Bestil billetter her!

Fra 999 kr
Madrid Segway Tur

Madrid Segway Tur

Å se Madrid fra en Segway må være den morsomste måten å gjøre en sightseeing tur på Det er ikke bare gøy, du vil også se mye av byen og lære mye om Madrid. Bestill dine billetter til Madrid sightseeing tur her!

Fra 369 kr
Amsterdam til fots

Amsterdam til fots

Bli med på en tur gjennom de mest kjente områdene i Amsterdam! Opplev det populære området de Jordaan, Dam-plassen, Begijnhof og naturligvis Red Light District. Bestill billetter her!

Fra 211 kr
Heldagstur til Antwerpen og Brussel

Heldagstur til Antwerpen og Brussel

Bli med på en tur til Brussel - Europas uoffisielle hovedstad - og opplev byens sjarme på førstehånd. Turen inkluderer også et stopp i Antwerpen, verdens diamantmekka. Bestill turen din i dag!

Fra 831 kr
Guidet tur til Sagrada Familia m. tårn

Guidet tur til Sagrada Familia m. tårn

Slipp køen til Gaudis utrolige mesterverk Sagrada Familia sammen med guiden din! Lær om historien bak til den vakre basilikaen, beundre det maksimalistiske interiøret og gå opp i tårnene for å nyte den forbløffende panoramautsikten over Barcelona. Ikke sløs vekk tid i kø - bestill nå!

Fra 684 kr
Guidet tur til Sagrada Familia & Park Güell

Guidet tur til Sagrada Familia & Park Güell

Opplev en guidet tur til to av Gaudis mest kjente verker: Park Güell og Sagrada Familia. Unngå køer og ta buss mellom attraksjonene. Bestill turen din i dag!

Fra 505 kr
Guidet tur til Sagrada Familia m. tårn & Park Güell

Guidet tur til Sagrada Familia m. tårn & Park Güell

Denne turen har alt for deg som skal besøke Barcelona! Begynn med en tur til fantastiske Park Güell, få en guidet omvisning i Sagrada Familia og avslutt med en tur opp i tårnene for å nyte den fantastiske utsikten. Ikke gå glipp av dette - bestill nå!

Fra 810 kr
Guidet tur til Palacio Real

Guidet tur til Palacio Real

Palacio Real er et must-see når du besøker Madrid. Det vakre slottet er et av de best bevarte i Europa, og det er virkelig besøket verdt. Nyt en guidet 1,5-times tur med en kunnskapsrik guide. Bestill her!

Fra 369 kr
Donau-turen

Donau-turen

Donau-turen er et spennende dypdykk inn i ungarsk historie. Donauknekket (Dunakanyar) har spilt en viktig rolle i Ungarsk historie, og er dessuten omgitt av naturskjønne omgivelser. Bli med på en scenisk tur nedover "Blå Donau", med stopp underveis i de historiske byene Visegrád, Esztergom og Szentendre. Bestill her!

Fra 589 kr
Barcelona kunstnerisk by sightseeing

Barcelona kunstnerisk by sightseeing

Se verkene til Gaudi i Barcelona. Billetter til turen; Barcelona kunstnerisk by sightseeing kan kjøpes her!

Fra 400 kr
2-times sykkeltur

2-times sykkeltur

Dra på en scenisk sykkeltur gjennom Amsterdams gater og opplev byen som en lokal. Bli med på en 2-times tur og se alle byens høydepunkter. Bestill sightseeing på sykkel her!

Fra 237 kr
Exclusive Disney on Broadway Tour

Exclusive Disney on Broadway Tour

Join our Broadway Insiders for a guided walking tour; then a special tour to The New Amsterdam Theatre, visiting Disney's Prop Studio getting up-close and personal with original props, costumes, and set pieces that bring the world of Disney Theatrical to life. This is a once in a life time tour for any Disney or Broadway fan! Book this amazing ...

Fra 635 kr
Authentic Italian Greenwich Village Food Tour

Authentic Italian Greenwich Village Food Tour

Join us for a culinary tour of Greenwich Village and dive deep into the history and culture of one of New York City’s most legendary neighborhoods by way of the food that has defined it for generations. Wander around iconic The Village, stop at some of its best food spots (from sit-down restaurants to delicious holes-in-the-wall) and learn what sets ...

Fra 564 kr
Guided 9/11 Memorial Tour

Guided 9/11 Memorial Tour

Join us for a beautiful tour to the well-known, and lesser known, memorials for the attack again World Trade Center in 2001. Visit Ground Zero to gain a deeper understanding of 9/11, the affect it had on the city (and the world!) and the long struggle undergone in New York City to move forward from that day. Ensure your spot ...

Fra 608 kr
New York In A Day

New York In A Day

Enjoy a unique walking tour to NYC's most popular landmarks! Explore the Financial District and the 9/11 Memorial, cruise past the Statue of Liberty and Brooklyn Bridge, stroll around Greenwich Village, visit Chelsea Market and the High Line, and last but not least, skip the line to the Empire State Building. Book your tour online!

Fra 1313 kr
Stories from the Dark Side w. NYPD Guide

Stories from the Dark Side w. NYPD Guide

Enjoy a 2.5-hour walking tour with a retired NYPD officer or detective, learning the shocking truth of New York’s organized crime rings, white collar millionaires and modern scandals. Together you’ll visit the Lower East Side, Wall Street, and Little Italy; breeding grounds for all types of outrageous NYC criminals, from Captain Kidd and Boss Tweed to John Gotti, Leona Helmsley, ...

Fra 520 kr
VIP Manhattan Nightlife & Speakeasy Limo Tour

VIP Manhattan Nightlife & Speakeasy Limo Tour

What if you could have the ultimate night out in New York City without having to deal with the hassle of logistics, door fees, and snooty doormen? Now you can, and we’re throwing in a limo to make it extra-VIP. Make sure to reserve your spot in advance, book online!

Fra 1401 kr
Blomstermarker & Keukenhof

Blomstermarker & Keukenhof

Bli med og feir våren på en tur til de verdenskjente Keukenhof-hagene. Hver vår eksploderer Nederland i de vakreste farger, når millioner av tulipaner og andre blomster maler landet i en regnbue av farger. Sikre deg en plass på turen i dag!

Fra 263 kr
Pub Crawl

Pub Crawl

Hvordan bedre oppleve Amsterdams famøse Red Light District enn på en helaftens Pub Crawl?! Få et gratis shot med jaeger, vodka, sambuca eller apple sour på hvert sted, gratis inngang til klubben, og ubegrensede vodkashots fra kl. 20-8:30. Gratis t-skjorte til damene. Bestill din pub crawl i Amsterdam her!

Fra 179 kr
Gaudi Turen

Gaudi Turen

Opplev det beste av Gaudis Barcelona! Gaudís verdensberømte bygninger har blitt ikoniske symboler på byen! Denne turen inkluderer et besøk til to av hans beste kunstverk: Casa Batlló og Sagrada Familia. Sikre deg enplass på denne populære turen, bestill billetter hjemmefra!

Fra 747 kr
Dagstur til Comosjøen

Dagstur til Comosjøen

Forlat storbyen Milanos kjas og mas og vend snuten mot det landet. De nydelige Alpene, flotte innsjøer, overdådige villaer og den sveitsiske grensen venter deg bare en time utenfor byen. På denne turen får du oppleve det beste av Lugano, Comosjøen og Bellagio. Bestill turen din her!

Fra 1062 kr
Flamenco Show Torres Bermejas

Flamenco Show Torres Bermejas

Flamenco Show hos Torres Bermejas I Madrid er et ekte tradisjonellt Flamenco Show med “Alhambra, Granada” dekorasjon. Show eks. eller inkl. Middag kan bestilles her!

Fra 463 kr
Gatene i San Francisco sykkeltur

Gatene i San Francisco sykkeltur

Gatene i San Francisco sykkeltur er en strak og enkel 24 km sykkeltur gjennom San Franciscos sjarmerende nabolag. Fra bakgatene i Little Italy, og til the Transamerica Pyramid, og videre til Fisherman's Wharf. Book allerede i dag!

Fra 661 kr
Vin og fingermat på de gamle kanalene  

Vin og fingermat på de gamle kanalene  

Bli med på en kveld med mat og vin på ekte Milano-vis. Opplev den eneste Milano-turen som kombinerer kultur, mat og moro mens vi spiser og drikker oss gjennom det fascinerende Navigli-kanaldistriktet. Bestill turen din nå og begynn å spare appetitten!

Fra 621 kr
Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur

Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur

Golden Gate Bridge til Sansalito sykkeltur tar deg med på ditt livs tur! Turen starter på Fisherman`s Wharf, og herfra vil turguiden ta deg med på en reise langs kystlinjen for å se sjøløver, delfiner, militære fort, bølge og vind organer og noen av San Franciscos vakreste nabolag. Book turen din her!

Fra 485 kr
Fisherman`s Wharf gåtur 

Fisherman`s Wharf gåtur 

Høydepunkter på denne San Francisco Fisherman`s Wharf gåtur inkluderer besøk til de verdenskjente trikkene og verdens mest kronglete vei, Lombard Street, hvor svingene i veien ligner mer på en slange enn på en vei. Book billettene dine her!

Fra 502 kr
Det beste av Venezia + vanntaxi

Det beste av Venezia + vanntaxi

Opplev alle Venezias toppseverdigheter på denne ekslusive turen med max. 10 deltakere. Turen inkluderer en times tur med vanntaxi på Den store kanalen, Markuskirken (Basillica di San Marco), Campo SS Giovanni Paolo og den kjente Sukkenes bro. Bestill din tur her og opplev Venezias beste til lands, vanns og i lufta.

Fra 894 kr
De beste av Venezia

De beste av Venezia

Vår 'Beste av Venezia'-tur er perfekt for folk som kun har begrenset tid i Venezia, men gjerne vil oppleve så mye som mulig. Se de mest kjente stedene i Venezia, inklusiv Markuskirken og Rialto-broen. Bestill din tur her!

Fra 621 kr
Hopp-på-hopp-av tur + Alcatraz

Hopp-på-hopp-av tur + Alcatraz

Denne 4-i-1 hopp på-hopp av pakken er den ultimate sightseeing opplevelse i San Francisco. Den gir deg adgang til fire forskjellige turer, slik at du kan oppleve Downtown San Francisco, Golden gate Bridge & Sausalito og Golden Gate Park med ubegrenset hopp på-hopp av bruk i 72 timer. Denne 3-dagers pakken inkluderer også ett besøk til den berømte Alcatrazøya!

Fra 1057 kr
Det beste av Venezia + Dogepalasset

Det beste av Venezia + Dogepalasset

Vår 'Beste av Venezia med Dogepalasset'-tur er ideell for dem som ikke har så mye tid å gjøre godt med i Venezia, men som gjerne vil se alle byens høydepunkter. Du får se alle de enestående severdighetene, som Rialto-broen samt få en rundvisningen inne i både Markuskirken og Dogepalasset. Bestill her!

Fra 810 kr
Rundvisning på Dogepalasset

Rundvisning på Dogepalasset

Opplev det fantastiske Dogepalasset i Venezia og lær om det beste og verste i Venezias historie - fra de kjempemessige maleriene av Tintoretto og Veronese til fangehullene laget av tre, hvor anklagede for forræderi ble plasert av det beryktede hemmelige politiet.

Fra 600 kr
Opera Bastille Paris

Opera Bastille Paris

Opéra de la Bastille eller mer allment kjent som Opéra Bastille, også kjent som det nye operahus i Paris fremfører hovedsaklig operaer. Operahuset ble innviet i 1989. Her kan du booke billetter til Opéra Bastille med eller uten middag!

Fra 2566 kr
Opera Garnier Paris

Opera Garnier Paris

Opéra Opéra eller mer allment kalt Palais Garnier, også kjent som det gamle operahus i Paris fremfører hovedsakelig balletter. Operahuset ble innviet i 1875. Her kan du booke billetter til Opéra Garnier med eller uten middag!

Fra 1252 kr
Kveldstur med gondol

Kveldstur med gondol

Hvis du kom til Venezia med bilder i hodet av små smale gater med hus side om side, hvor vasketøyet henger over kanalene, så er dette turen for dig. Vi har skrudd helt opp for romantikken og er klar til å vise deg en annen side av byen. Bestill her!

Fra 705 kr
Hemmelige Venezia med gondoltur

Hemmelige Venezia med gondoltur

Bli med på en guidet rundvisning rundt i den mindre turistpopulerte delen av vakre Venezia, hør om noen av de lokale legendene og rund av turen med en romantisk gondoltur i de mer stille kanalene i Venezia. Bestil din tur her!

Fra 705 kr
Venezia VIP-tur

Venezia VIP-tur

Se alle Venezias topp severdigheter på den mest eksklusive måten med vår Venezia VIP-tur, som kombinerer de to turene 'Rundvisning på Dogepalasset' og 'Det beste av Venezia', inklusiv en tur med vanntaxi. Sikre deg en plass - bestill i dag!

Fra 1367 kr
Vin og appetizers i den jødiske ghettoen

Vin og appetizers i den jødiske ghettoen

Spis og drikk deg gjennom det historiske jødiske kvarteret på denne unike turen. Ingen annen Venezia-opplevelse tilbyr mat og vin på liek autentisk vis. Bestill din tur i dag!

Fra 516 kr
San Francisco hopp på-hopp av tur

San Francisco hopp på-hopp av tur

Denne 4-i-1 hopp på-hopp av pakken kombinerer fire veldig forskjellige turer i en utrolig verdibillett! Med dette hopp på-hopp av passet får du muligheten til å oppleve Downtown San Francisco, Golden Gate Bridge & Sausalito og Golden Gate Park med ubegrenset hopp på-hopp av bruk i opp til 48 timer.

Fra 450 kr
Halvdagstur til vinlandet

Halvdagstur til vinlandet

Denne halvdagsturen til vinlandet til Sonoma Valley i Calefornias vakre vinregion er den perfekte kombinasjon av vinsmaking i noen av de beste vingårdene, og de utrolige utsiktene fra det billedlige Sonoma. Book billettene dine i dag og forbered deg på en tur som du aldri glemmer!

Fra 705 kr
Heldagstur til vinlandet

Heldagstur til vinlandet

Denne heldagsturen til vinlandet tar deg med til det beste av Californias vinregion, Napa Valley. Napa Valley ligger omtrent 50 miles nord for San Francisco og er kjent som Nord Amerikas beste regioner for vinproduksjon. Turen inkluderer ett besøk til 3-5 forskjelige typer vinprodusenter i Napa Valley - fra masseproduksjon til mindre boutiqer. Kjøp billettene din her.

Fra 793 kr
Skog & vin deluxe tur

Skog & vin deluxe tur

Vår skog & vin deluxe tur er en flott måte å se to av de mest populære severdigheter i San Francisco. Om morgenen får du oppleve de spektakulære redwood sequinoa trærne i Muir Woods. Om ettermiddagen kan du slappe av og smake noen herlige viner mens turguiden introduserer deg for det vakre vinlandet.

Fra 1049 kr
Heldagstur til Yosemite

Heldagstur til Yosemite

Vi starter turen tidlig, slik at du kan oppleve både Yosemite nasjonalpark og gå en tur i skogholdet, mellom de gigantiske sequoia-trærne. Turen gir deg den ultimate Yosemite opplevelse.

Fra 1454 kr
Toledo Halvdagstur

Toledo Halvdagstur

Den vakre byen Toledo finner du bare 70 km utenfor Madrid og er en av de eldste byene I Europa. Billetter til Toledo Halvdags Tur fra Madrid kan du bestille her!

Fra 579 kr
Toledo Heldagstur

Toledo Heldagstur

Hvorfor ikke bli med oss på en full dagstur til Toledo, en av de vakreste byene i verden. På denne guidede turen vil du se og lære alt om byen Toledo!

Fra 568 kr
Storslåtte Nederland

Storslåtte Nederland

Denne heldagsturen byr på en spennende dag fylt med Nederlands høydepunkter. Fra historie og politikk, til arkitektur og landskap. Denne turen har det hele! Bestill i dag!

Fra 831 kr
Toledo og Madrid Sightseeing

Toledo og Madrid Sightseeing

Hvorfor ikke oppleve både den utrolige byen Toledo og en full sightseeing tur i Madrid – på samme dag. Dette kan nå gjøres ved å bestille vår Toledo og Sightseeing Tur!

Fra 758 kr
Theresienstadt konsentrasjonsleir

Theresienstadt konsentrasjonsleir

Kjøp billetter til guidet omvisning i Terezin (Theresienstadt) her. Terezin (Theresienstadt) var den beryktede konsentrasjonsleiren fra andre verdenskrig, like utenfor Praha.

Fra 463 kr
Disneyland Paris - 1 Day / 2 Parks (Normal season days)

Disneyland Paris - 1 Day / 2 Parks (Normal season days)

Want to get the most out of your time in Paris? Visit these two amazing theme parks in one day! See fairytales come to life at Disneyland Paris and explore the cool movie sets at Walt Disney Studios Park. Buy your tickets online and skip the lines to the popular parks!

Fra 1109 kr
Disneyland Paris - 1 Day (Low season days)

Disneyland Paris - 1 Day (Low season days)

Enjoy a full day of magical fun in Disneyland Paris! Meet all the beloved Disney characters, enjoy the thrilling rides, admire the impressive parades and much, much more. Book your tickets before you leave home and avoid the long lines!

Fra 619 kr
Disneyland Paris - 1 Day (Normal season days)

Disneyland Paris - 1 Day (Normal season days)

Skip the line to the most popular theme park in all of Europe - Disneyland Paris! Spend a fun and magical day exploring the five incredible lands the park is divided into. Buy your entrance tickets online!

Fra 911 kr
Queer Berlin Tour

Queer Berlin Tour

Bli med på en omvisning av de mange interessante steder i Berlin, som har forbindelse med kampen for homofiles rettigheter og Berlins historie. Bestill billetter her.

Fra 127 kr
San Francisco Segway Tur

San Francisco Segway Tur

Det å se og høre om San Francisco fra en segway er ikke bare morsomt, men du vil lære mye også! Prøv vår populære "brygge & kyst segway tur", "Golden Gate Park segway tur" eller vår "San Francisco kveldstur"!

Fra 661 kr
El Escorial Klosteret

El Escorial Klosteret

Det verdenskjente palasset, museet og klosteret El Escorial ligger bare 45 km utenfor Madrid og er absolutt verdt et besøk. Billetter til El Escorial kan bestilles her!

Fra 684 kr
Colosseum & Roma om kvelden

Colosseum & Roma om kvelden

Vår 2-i-1-tur starter med et besøk i Colosseum og et kikk ned i dens kjeller (som er sjelden sett). Deretter venter en rundvisning i Forum Romanum før du selv kan utforske Palatinerhøyden, etterfulgt av en guidet tur i hjertet av Roma!

Fra 831 kr
El Escorial og Madrid Sightseeing

El Escorial og Madrid Sightseeing

Hvorfor bare se og oppleve El Escorial, når vi også tilbyr en kombinasjon med sightseeing tur I Madrid – og alt på same dag. Billetter til besøk ved the Royal Monestery of El Excorial og sightseeing tur I Madrid her!

Fra 831 kr
Milano segwaytur

Milano segwaytur

Milano segwaytur er en veldig flott, morsom og alternativ måte å se og lære om Milano. Ha det morsomt mens du glir gjennom de fantastiske gatene i Milano, motehovedstaden i Italia. Book billettene dine for Milano segwaytur her

Fra 789 kr
Milano vinsmaking

Milano vinsmaking

Milano vinsmaking er en morsom og informativ måte å smake gode italienske viner og aperitiffer. Nyt vinen og maten din på en lokal vinbar i hjertet av Milano. Book dine billetter for Milano vinsmaking her!

Fra 369 kr
Milano mat-gåtur

Milano mat-gåtur

Spasertur med mat i Milano er en flott måte å lære om italiensk mat og vin. Dette er turen for deg som ønsker å smake på spesielle Italienske retter, samtidig som du lærer om det italienske kjøkken. Book dine billetter til vår smakrike mat-gåtur i Milano her!

Fra 684 kr
City Sightseeing Milano

City Sightseeing Milano

Milano City Sightseeing hopp på - hopp av busser er en enkel og komfortabel måte å se hele Milano på. Hopp på-hopp av Milanoturer gir deg det beste Milano har å tilby. Book billettene dine for City Sightseeing Milano her!

Fra 232 kr
Paris pass

Paris pass

Få gratis adgang til mer enn 60 av Paris beste attraksjoner, gratis transport i sone 1-3, ett cruise på Seine og mye mer. Med Paris pass sparer du både tid og penger. Skaff ditt pass her.

Fra 1346 kr
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Eat and Play-kortet er New Yorks eneste rabattkort for turister, som gir besparelser på praktisk talt alt fra restauranter til attraksjoner, shopping og forestillinger. Et enkelt kort er gyldigt for fire personer på 100 populære steder på Manhattan.

Fra 212 kr
VIP-middag i TV-tårnet i Berlin

VIP-middag i TV-tårnet i Berlin

Middag i TV-tårnet på Alexanderplatz i Berlin er en ekte VIP-opplevelse! Det er ikke hver dag man får sjansen til å nyte et to-retters måltid med en slik utsikt. Bord ved vinduet er garantert. Bestill din VIP-middag her og slipp køen til TV-tårnet!

Fra 892 kr
VIP-lunsj i TV-tårnet i Berlin

VIP-lunsj i TV-tårnet i Berlin

Bestill lunsj på restauranten Sphere i toppen av Berlins kjente TV-tårn, og få VIP-behandling. Slipp køene, få bord ved vinduet, og nyt en to-retters lunsj inkl. to glass vin, vann og en varm drikke. Plassene blir raskt utsolgt, så sikre deg din på forhånd!

Fra 690 kr
The RIDE

The RIDE

The RIDE er den hotteste måten å oppleve New York. The RIDE er en kombinasjon av sightseeing, show & underholdning. The RIDE er en fantastisk opplevelse i New York. Bestill dine billetter her!

Fra 485 kr
Madrid Sightseeing og Bernabéu Stadion Tur

Madrid Sightseeing og Bernabéu Stadion Tur

Real Madrid’s Stadion; “Estadio Santiago Bernabéu” er virkelig imponerende med sin kapasitet til å ta imot 80.000 tilskuere. Billetter til Madrid Sightseeing and tour of Estadio Santiago Bernabéu kan bestilles her!

Fra 495 kr
Magisk busstur

Magisk busstur

Hopp ombord på den magiske bussen og bli transportert tilbake til 60-tallet! Men bobler i luften og blomster i håret, kan du føle at du blir transportert til San Franciscos Summer of Love. Din hippievertinne guider deg gjennom tid og rom, mens hun forteller historiene om de kulturelle landemerkene og hemmelighetene til San Franciscos hippiebevegelse.

Fra 485 kr
Delft & Haag

Delft & Haag

Besøk byen Delft, hvor det velkjente nederlandske porselenet stammer fra og få en rundvisning av Haag - hovedsetet til Nederlands regjering. Bestill her!

Fra 516 kr
Tur til Vatikanets hager

Tur til Vatikanets hager

Nyt den naturlige skjønnheten og de arkitektoniske perlene som gjemmer seg i Vatikanets hager. Denne nye turen lar eg beundre verdens minste stats skjønnhet, mange viktige monumenter, kunstverker og naturlige vidundre fra en miljøvennlig åpen bus, som kjører deg rundt i hagene. Skaff deg billetter til turen i dag!

Fra 894 kr
Engler og demoner-turen

Engler og demoner-turen

Besøk stedene fra Dan Browns verdensberømte roman 'Engler og demoner' på en 3-times rundtur i Roma til fots. Oppdag Illuminati-bevegelsens hemmeligheter blant Berninis statuer og tekster av Galileo. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 263 kr
Romas plasser

Romas plasser

Besøk Romas mest spetakulære plasser på denne 3-times rundturen med en liten, intim turgruppe. Turen starter ved en av Romas mest berømte plasser, Petersplassen, og fortsetter til Piazza Navona og Pantheon, Trevi-fontenen og Spansketrappen. Ikke gå glipp av denne fantastiske turen, bestill billetter her!

Fra 684 kr
Romas fontener

Romas fontener

Bli med på en guidet tur i Roma og se byens mest fantastiske fontener. Besøk Piazza Navona, se Pantheon, kast en mynt i Trevi-fontenen og beundre den utrolige Triton-fontenen. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 158 kr
Kveldstur i Roma

Kveldstur i Roma

Nyt den magiske stemningen i Roma på kveldstid på denne 2,5-times turen til fots. Beundre de vakkert opplyste plassene, fontenene og renessanse- og barokkarkitekturen. Den lokale guiden din, som også er kunsthistoriker, forteller deg om buens imponernde arkitektur og historie. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 579 kr
Borgias historisk tur til fots

Borgias historisk tur til fots

La en lokal kunsthistoriker og guide ta deg med på en fascinerende 2-times tur til fots i Roma og lær om den promimente renessansefamilien Borgia. Beundre noen av skattene Borgia-familien har etterlatt. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 789 kr
Spøkelsesjakt i Roma

Spøkelsesjakt i Roma

Dra på spøkelsesjakt i Roma på denne 2-times kveldsturen til fots! Hør historier om mystiske legender og spennende myter, mens du går langs historiske gater og leter etter noen av Romas gjenferd. Turen inkluderer også noen av Romas mest kjente severdigheter opplyst i skumringen.

Fra 789 kr
Berlin Food Crawl

Berlin Food Crawl

På denne kulinariske spaserturen gjennom Berlin-.Mitte og nabolaget Prenzlauer Berg, får du oppleve at det er mer til Tysk mat enn bare poteter! Nyt smaksprøver på de mest kjente tradisjonelle tyske rettene, og oppdag hva byens multi-kulturelle matscene har å by på. Ikke gå glipp av dette - bestill nå!

Fra 421 kr
Paris' beste: Sykkeltur 

Paris' beste: Sykkeltur 

Sus forbi turgrupper til fots og sightseeing-busser på den blå sykkelen din, og kom tett på noen av Paris' mest populære monumenter på en morsom og trygg måte! Bestill din sykkeltur her!

Fra 332 kr
Paris' hemmeligheter: Sykkeltur

Paris' hemmeligheter: Sykkeltur

Bli med oss på Paris' hemmeligheter: Sykkeltur og opplev en ny side av Paris. Turen er for deg som vil bli kjent med Paris' skjulte sjarm og se hva som gjør byen så fascinerende for oss lokale. Bestill i dag!

Fra 332 kr
Sykkeltur i Versailles

Sykkeltur i Versailles

Sykkeltur i Versailles er den perfekte måten å oppdage storheten til dette 8 km2 store, rojale området. Du kan oppleve alle høydepunktene i de massive hagene på sykkel. Bestill din sykkeltur i Versailles her!

Fra 884 kr
Kveldstur i Paris på sykkel med båtcruise

Kveldstur i Paris på sykkel med båtcruise

Vår Kveldstur på sykkel tar deg med til de beste, opplyste monumentene idet solen går ned over Paris. Du får blant annet oppleve underverkene Eiffeltårnet, Champs-Elysées, Notre-Dame og Louvre om natten. Dette er en vakker og morsom tur i Paris! Bestill kveldstur på sykkel her!

Fra 400 kr
Prado-museet : Hopp over køen

Prado-museet : Hopp over køen

Bestill billetter til det verdensberømte Prado-museet i Madrid, og hopp over køen! Køen til Prado-museet er ofte veldig lang, spar tid og bestill billettene dine her!

Fra 369 kr
Eiffeltårnet - Slipp køen

Eiffeltårnet - Slipp køen

Slipp køen til Eiffeltårnet! Med forhåndsbestilte billetter kan du overliste de andre turistene og unngå å stå i kø i 2-4 timer. Ta heisen til toppen og nyt den fantastiske utsikten over Paris.

Fra 452 kr
Sisi-turen

Sisi-turen

Bli med på en tur til verdens nest største barokkpalass i Gödöllő, Dronning Elisabeths, bedre kjent som Sisi, tidligere sommerresidens. Få et sjeldent innblikk inn i hemmelighetene til det kongelige paret og palasset deres. Bestill her!

Fra 379 kr
All Around Town-pakken

All Around Town-pakken

All Around Town-pakken tilbyr de beste severdighetene i Manhattan med våre Hop-On Hop-Off-sightseeingbusser og våre Hop-On Hop-Off-ferger. Billettene inkluderer tilgang til New York Historical Society og et gratis Eat and Play-kort som gir deg gode rabatter! Bestill billetter her!

Fra 511 kr
Morgentur i Vatikanet

Morgentur i Vatikanet

Bestill billetter til vår morgentur til Vatikanet på nettet og sikre deg en plass på denne populære turen! Besøk Vatikanmuseene, beundre det sixtinske kapell og utforsk Peterskirken. Bestill hjemmefra og slipp køene!

Fra 516 kr
Shop, Hop & Top-pakken 96 timer

Shop, Hop & Top-pakken 96 timer

The Shop, Hop & Top-pakken lar deg oppleve det beste av Manhattan med våre Hop-On Hop-Off sightseeingbusser og ferger med over 30 stopp. Pakken inkluderer billetter til Top of the Rock, en tur til Woodbury Common Premium Outlets og mer! Bestill her!

Fra 1101 kr
Det beste av Roma 3,5 timer

Det beste av Roma 3,5 timer

Bli med på en 3½-times tur til Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Trevifontenen og Piazza Navona. Opplev det beste av Roma med en guide og lær mer om byens imponerende historie.

Fra 621 kr
Roma på en dag

Roma på en dag

Bli med på en heldagstur til Roma og opplev alle byens høydepunkter. Ikke bare får du se alle Romas mest berømte severdigheter, du slipper også timelange køer til både Colosseum, Vatikanmuseene og Peterskirken.

Fra 1210 kr
Busstur til Pompeii

Busstur til Pompeii

Besøk den fantastiske, antikke byen Pompeii utenfor Roma. Turen inkluderer også et stopp i Napoli og en deilig lunsj. Sikre deg en plass på denne fantastiske turen, få billetter her!

Fra 1420 kr
Mat og Vintur i Roma

Mat og Vintur i Roma

Få en smak av Roma, mens du lærer om hvordan lokalbefolkningen spiser og drikker. Dette er en ideell tur for matelskere! Du kommer til å smake spekemat, lokal ost, vin og mange andre godbiter. Bestill din tur hjemmefra og begynne å spare på appetitten!

Fra 579 kr
Slipp køen til Colosseum 

Slipp køen til Colosseum 

Bestill billettene dine hjemmefra og slipp køen til Colosseum! Få billettene sendt direkte til innboksen din, og utforsk Colosseum, Forum Romanum og Palatinerhøyden i ditt eget tempo!

Fra 311 kr
Roma om natten

Roma om natten

Nyt en 2-times guidet tur i Roma ved solnedgang og opplev den vakre byen i et nytt lys. Se mange av de mest kjente severdighetene, som Pantheon, Kapitolhøyden, Piazza Navona m.m. Bestill din tur i dag og start nedtellingen!

Fra 411 kr
Det beste av Roma 2 timer

Det beste av Roma 2 timer

Dra på guidet tur til Colosseum og Forum Romanum og slipp de lange køene! Lær om antikkens Roma og beundre de gamle ruinene.

Fra 516 kr
Budapest sightseeingtur med parlamentet

Budapest sightseeingtur med parlamentet

Dra på en morsom og informativ sightseeingtur rundt i Budapest og opplev den interessante byens mange høydepunkter. Turen inkluderer en guidet tur inne i parlamentet. Bestill turen din her!

Fra 400 kr
Budapest sightseeingtur

Budapest sightseeingtur

Dra på en morsom og informativ sightseeingtur i Budapest, og opplev den interessante byens mange høydepunkter. På denne turen får du se slottsdistriktet, Mattheuskirken, Fiskernes Bastion, den store markedshallen, Europas største termiske bad og mye, mye mer. Bestill i dag!

Fra 263 kr
Sightseeingtur i Buda

Sightseeingtur i Buda

Opplev Buda, området på vestsiden av Donau-elva i Budapest på denne to-times sightseeingturen. På denne tur får du se alle områdets høydepunkter, som borgkvarteret, Mattheuskirken og Gellert-fjellet. Bestill din sightseeingtur i Buda nå!

Fra 190 kr
Sykkeltur i Budapest

Sykkeltur i Budapest

Bli med på en morsom og annerledes sightseeingtur på sykkel! Det finnes neppe en bedre måte å se byens severdigheter eller lære mer om Budapests historie. Tilbring en avslappende dag med å oppleve begge sider av Donau. Bli bedre kjent med byen sammen med en liten turgruppe.

Fra 190 kr
Kveldstur i Budapest

Kveldstur i Budapest

Besøk det opplyste "Østens Paris" og tilbring en herlig kveld på en tradisjonell ungarsk restaurant med deilig middag og vin, og et imponerende fargerikt folklore-show. Bestill kveldstur i Budapest her!

Fra 652 kr
Flamenco show på Tablao Cordobes

Flamenco show på Tablao Cordobes

Opplev et underholdende og medrivende flamencoshow på Tablao Cordobes i Barcelona. Tablao Cordobes er et av de mest kjente flamenco-stedene i hele Spania. Dette er en opplevelse du må prøve minst en gang! Showet blir raskt utsolgt, så sørg for å bestille billetter på forhånd!

Fra 463 kr
Barcelona Highlights Tour

Barcelona Highlights Tour

Bli med oss på vår klassiske Barcelona Høydepunkt Tur og opplev de viktigste høydepunktene til en av Spanias vakreste byer. Kjør med Montjuïc Cable Car, se Gaud's Casa Batlló og La Pedrera og mye mer! Bestill din tur hjemmefra!

Fra 537 kr
Trabant-bytur

Trabant-bytur

Utforsk Budapest på denne trabant-sightseeingturen! Når som helst og hvor som helst. Det finnes neppe en bedre måte å oppleve Budapest på enn fra en original Trabant 601. Bestill din Trabant-sightseeingtur her!

Fra 1262 kr
Barcelona heldagstur

Barcelona heldagstur

Tilbring dagen med å utforske Barcelona. Se Gaudis berømte bygninger i Barcelona. Bestill Barcelona heldagstur her!

Fra 968 kr
Montserrat

Montserrat

Tur fra Barcelona til Montserrat, berømt for utskjæringene av den svarte Madonna. Bestill turen Montserrat på morgenen her!

Fra 579 kr
Vin og cava tur

Vin og cava tur

På vin og cava turer i Barcelona, besøker du tre kjellere og lærer og smaker vin og cava! Bestill vin og cava tur her!

Fra 768 kr
Paris Saint Germain

Paris Saint Germain

Buy tickets to Paris Saint-Germain at Parc de Prince in Paris. Zlatan Ibrahimovic has signed with Paris Saint-Germain before this season!

FC Barcelona og Camp Nou

FC Barcelona og Camp Nou

Besøk Camp Nou - FC Barcelonas hjemmebane. Bestill billetter hjemmefra, slipp køen til billetkontoret og få mer tid til å utforske stadionet og FC Barcelona-museet. Hvis du har lyst, kan du leie en lydguide og lære mer om stadionet og fotballaget.

Fra 295 kr
Teatro alla Scala

Teatro alla Scala

Teatro alla Scala i Milano er en av verdens mest berømte og vakre operahus i verden. Et besøk i La Scala for å se opera eller ballett kommer til å gjøre ditt opphold i Milano komplett. Book billettene dine til La Scala i Milano her!

Fra 1210 kr
Dubai Hop-on Hop-off 

Dubai Hop-on Hop-off 

Nyt friheten og fleksibiliteten med sightseeing i ditt eget tempo! Bestill dine Hop-On Hop-Off billetter hjemmefra, og gjør deg klar til å utforske Dubai og alle byens severdigheter. Gratis lydguide og barne-lydguide tilgjengelig på bussen!

Fra 573 kr
Brooklyn Bridge & DUMBO-tur

Brooklyn Bridge & DUMBO-tur

Dra på en scenisk gåtur over ikonsike Brooklyn Bridge, som forener Manhattan med Brooklyn, og utforsk DUMBO, det trendy Brooklyn-nabolaget på den andre siden av broa. Bestill turen din her!

Fra 309 kr
The Bronx Renaissance: Guidet gåtur

The Bronx Renaissance: Guidet gåtur

Bli med på en morsom og interessant tur til det kulturelle hjørnet South Bronx, kjent for sin kunst, kultur og levende historie. Har du ikke opplevd The Bronx, har du heller ikke opplevd New York. Bestill billetter din din tur til The Bronx her!

Fra 300 kr
Freedom Trail-tur

Freedom Trail-tur

Besøk National Museum of American Indian og følg Freedom Trail. Lær om de modige mennene og kvinnene som dannet nettverkene i New York som ble til Underground Railroad, og som kjempet for å ende slaveriet. Det er en fascinerende og interessant tur som ikke bør gås glipp av! Bestill Freedom Trail-tur her

Fra 247 kr
NYC Gospel: Guidet gåtur

NYC Gospel: Guidet gåtur

Bli med på en inspirerende reise gjennom gospels historie på NYC Gospel: Guidet gåtur. På denne unike NYC-turen får du - til den vakre, oppløftende lyden av et verdensberømt NYC gospelkor - lære om historien til amerikansk gospelmusikk og se flotte boliger og kirker i Brooklyn Heights. Bestill din gospel-tur her!

Fra 318 kr
The Bronx' Little Italy-tur

The Bronx' Little Italy-tur

På The Bronx' Little Italy-tur får du utforske det spennende området mellom Belmont og Arthur Avenue i The Bronx. Et område kjent for sitt utrolige kjøkken. Lær om områdets innvandringshistorie og prøv noen kulinariske godbiter i Bronx' Little Italy. Bestill her!

Fra 309 kr
Brygget i Brooklyn

Brygget i Brooklyn

Bli med på vår fantastiske Brygget i Brooklyn Tur! Det er en må-prøve for noen øl-lover! Skål deg gjennom fortidens og nåtidens ølbrygging i Brooklyn. Bestill nå!

Fra 608 kr
Ølsmakning i Williamsburg 

Ølsmakning i Williamsburg 

Bli med til trendy Williamsburg på pubcrawl med en hensikt. Vi tar deg med til våre favoritt håndverket øl barer og øl butikker hvor du vil smake de forskjellige trakter og lære om de lokale bedriftene. Bestill din tur her!

Fra 652 kr
Mattur i Brooklyn 

Mattur i Brooklyn 

Besøk det beste matområdet i New Yorks Brooklyn. På denne turen besøker du mange spennende butikker og restauranter i et nabolag ulikt nesten alle andre i Amerika. Bestill din plass på matturen i Brooklyn her! Kom sulten!

Fra 564 kr
Madrid Sykkel Sightseeing

Madrid Sykkel Sightseeing

Hvorfor ikke se Madrid fra en sykkel? Bli med på vår Madrid Sykkel Sightseeing tur og opplev Madrid på en unik og annerledes måte. Bestill dine billetter til Madrid Sykkel tur her!

Fra 232 kr
Sykkelutleie

Sykkelutleie

Å sykle er en morsom og annerledes måte å utforske en ny by på. Lei en sykkel og se mer av Budapest på mindre tid. Du trenger bare å velge om du vil leie sykkelen din en halv eller hel dag, og så kan du starte reisen rundt i Budapest. Bestill her!

Fra 106 kr
Morgentur til Versailles

Morgentur til Versailles

Nyt en fascinerende omvisning på historiske Versailles og lær om Solkongen, Ludvig XIV. Etter en omvisning i palasset, kan du utforske de fantastiske franske hagene i ditt eget tempo. Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 1019 kr
Tur til Montmartre

Tur til Montmartre

Dra på oppdagelse i det sjarmerende Montmartre-kvarteret i løpet av denne 2-times rundturen! Montmartre er et ikonisk område med små, smale gater og følelsen ev det gamle Paris. Her får du se Sacré Coeur, Place de Tertre og mye mer! Sikre deg en plass her!

Fra 348 kr
Busstur til Mont-Saint-Michel

Busstur til Mont-Saint-Michel

Besøk et av Frankrikes mest ikoniske steder, den UNESCO-fredede øya Mont-Saint-Michel og opplev øya på egen hånd. Turen er selv-guidet, så du har friheten til å bruke tiden din akkurat slik du vil. Transport til/fra Paris er inkluder.

Fra 1547 kr
Tur til Versailles med fonteneshow

Tur til Versailles med fonteneshow

Nyt en av de beste turene til slottet i Versailles, som inkluderer besøk inne i slottet, en omvisning i de franske hager og et spektakulært fonteneshow med barokkmusikk og lys. Sikre deg en plass - bestill hjemmefra!

Fra 1043 kr
Versailles-ekspressen

Versailles-ekspressen

Hopp på Versailles-ekspressen og bli transportert til Palace of Versailles lett og behagelig. Forhåndsbestill billetter og sikre deg en plass på bussen!

Fra 348 kr
Tur til Somme-slagmarkene

Tur til Somme-slagmarkene

Nyt en guidet tur til Somme-slagmarkene og lær om hendelsene i regionen under første verdenskrig. På denne historiske turen besøker du de viktigste slagmarkene, historiske steder og det første museet dedikert til første verdenskrig. Et must for historie-elskere!

Fra 1619 kr
Da Harry møtte Seinfeld-turen

Da Harry møtte Seinfeld-turen

Er du fan av film og tv-serier? Da er vår Da Harry møtte Seinfeld-tur sikkert noe for deg! Guiden tar deg med til noen av de mest kjente film- og tv-lokasjonene over Times Square. Forhåndsbestill billetter hjemmefra!

Fra 344 kr
Julelys & Filmstedtur

Julelys & Filmstedtur

Opplev julen i New York og gjenopplev øyeblikk fra dine favoritt-julefilmer, med denne morsomme og festlige turen. Denne koselige julefilm-turen kommer til å ta deg med rundt New York City og til noen av stedene fra dine favorittfilmer som Hjemme Alene 2, Elf, Scrooged, Miracle on 34th Street, og flere. Bestill din tur i dag!

Fra 282 kr
Évora & Vinsmaking

Évora & Vinsmaking

Nyt en heldagstur til den sjarmerende romerske byen Évora og og smak lokal vin. Évora er et mosaikk av kultur, historie og tradisjoner. Utforsk det romerske tempel, den romansk-gotiske katedralen, kirken São Francisco og det skumle Chapel of Bones, samt universitetet. Bestill din tur til Évora i dag!

Fra 779 kr
Madrids høydepunkter & Prado-museet

Madrids høydepunkter & Prado-museet

Denne populære sightseeingturen lar deg utforske Madrids mange høydepunkter og store attraksjoner sammen med en lokal guide. Turen inkluderer også et guidet besøk til det berømte Prado-museet, et absolutt must når du besøker Madrid. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 579 kr
Segovia & middelalderbyen Pedraza

Segovia & middelalderbyen Pedraza

Bli med på en fascinerende heldagstur til to middelalderbyer, Pedraza og Segovia! Kun en time utenfor Madrid ligger middelalderbyen Pedraza. Her kan du utforske en av Spanias mest fantastiske middelalderbyer. Neste stopp er Segovia, som er velkjent for middelalderslottet sitt. Bestill på nettet!

Fra 1010 kr
Heldagstur til Avila & Segovia

Heldagstur til Avila & Segovia

Nyt en fascinerende heldagstur til Avila og Segovia sammen med en lokal guide. De to byene er rike på historie og absolutt verdt et besøk når du er i Madrid. Utforsk det eldste, intakte befestede komplekset i Avila, og Spanias vakreste slott i Segovia. Bestill turen med eller uten lunsj.

Fra 621 kr
Madrid tapas- & historietur

Madrid tapas- & historietur

Få en smak av Madrid på vår tapas- og historietur, guidet av en innfødt madrilener. Smak over 10 forskjellige typer tapas og lær om spansk kultur, historie og gastronomiske tradisjoner. Sørg for å bestille hjemmefra!

Fra 789 kr
Madrid matlagingskurs

Madrid matlagingskurs

Nyt en morsom introduksjon til det spanske kjøkken med et matlagingskurs i Madrid. Lær å lage populære spanske retter som paella, tortilla og sangria sammen med en lokal kokk og en liten gruppe. Ikke gå glipp av dette, bestill matlagingskurs på nettet!

Fra 737 kr
Madrid vin- og tapastur 

Madrid vin- og tapastur 

Er du interesseret i spansk matkultur og vil du gjerne smake flere forskjellige, klassiske tapas? Så bli med på vår Vin- og tapastur i Madrid! På denne morsomme turen lærer du om spansk vin og smaker på verdens fineste skinke - ibéricoskinke. Bestill her!

Fra 526 kr
Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Nyt en pittoresk 3,5-timers spasertur i det Habsburgske Madrid og et besøk til det verdensberømte Prado-museet. Utforsk Madrid sammen med din lokale guide, etterfulgt av en omvisning på Prado-museet. Bestill billetter til denne populære turen hjemmefra!

Fra 652 kr
Keiserlige Toledo & vintur

Keiserlige Toledo & vintur

Bestill en heldagstur til Toledo fra Madrid. Den lokale guiden viser deg rundt i den historiske byen. Toledo kalles ofte "Byen med tre kulturer" - her får du besøke en moské, kirke og synagoge. Turen avsluttes med vinsmaking i Bargas.

Fra 947 kr
Brooklyn Pizza-tur

Brooklyn Pizza-tur

Denne turen handler om pizza... og Brooklyn! De to går hånd i hånd. Du får smake noen av den aller beste pizzaen i New York City. Fra prisvinnende, napolitansk pizza på Grimaldi under Brooklyn Bridge til legendariske siciliansk pizza på L&B Spumoni Gardens i Bensonhurst. Få din bit av Brooklyn - bestill nå!

Fra 705 kr
Tur i Brooklyns nabolag

Tur i Brooklyns nabolag

Besøk berømte Brooklyn, landemerker og berømte steder fra film som ikke dekkes av våre andre turer. Du får blant annet oppleve Brooklyn Heights, The Promenade, Plymouth Church of the Pilgrims, Grand Army Plaza, Park Slope, Green-Wood Cemetery, Ebbett's Field hvor Brooklyn Dodgers en gang spilte m.m. Turen inkluderer en deilig lunsj! Bestill her!

Fra 723 kr
Julelystur

Julelystur

Glem Rockefeller Center! Hvis du ønsker å se ekte julelys, kom til Brooklyn. Vår Julelystur tar for seg de festlige hjemmene i Dyker Heights, den italiensk-amerikanske delen av Brooklyn gjort berømt i PBS dokumentaren "Dyker Lights", vist på TLC "Crazy Christmas Lights" og mye mer! Bestill din tur her!

Fra 441 kr
Tur til slottene i Loiredalen

Tur til slottene i Loiredalen

Besøk tre av Loiredalens mest berømte châteaux: Det sofistikerte Château d'Amboise, det sjarmerende Château de Chenonceau, bygget over elva Cher, og det majestetiske Château de Chambord. Se hvor de kongelige bodde og stedet Leonardo da Vinci er gravlagt. Pick-up fra hotell og lunsj er inkludert!

Fra 3288 kr
Tur til hiphop'ens fødested

Tur til hiphop'ens fødested

Opplev Harlem og gjennom 'Boogie Down' Bronx, hvor du får se noen av de viktigste stedene i hiphop'ens historie. Opplev hemmelige kampsteder, historiske klubber og scener fra noen av tidenes mest kjente musikkvideoer og filmlokasjoner. Bestill din hiphop-tur her!

Fra 661 kr
Hiphop-tur i Brooklyn

Hiphop-tur i Brooklyn

Brooklyn har uten tvil spilt en vital rolle i hiphop-kulturen og på denne turen tar vi deg med til de områdene av Brooklyn som du aldri har sett før, krydret med fakta og sinnsyke fortellinger fra kjendisværtene dine. Bestill her!

Fra 511 kr
Harlem hiphop-tur

Harlem hiphop-tur

Lenge før globetrottere og 'the shake' fantes det Harlem - et sentralt sted i hiphoppens historie. Harlems bidrag til kunst og kultur er uten sammenligning. Det er et kvarter med en rik historie, enestående landemerker og en livsstil som er helt sin egen. Bestill din tur i dag!

Fra 309 kr
Hiphop-dansetur

Hiphop-dansetur

Bli med på en morsom tur, annerledes enn alt annet du har vært med på før! Det er en tur i dansens tegn! Og ja, du kommer også til at danse! Lær om dansegruppene som har vært med på å forme hiphop-kulturen til det den er i dag. Bestill din tur her!

Fra 353 kr
NYC Graffiti-tur

NYC Graffiti-tur

New York er kjent for sin substansrike kunsthistorie, men det som er mindre kjent er at det tidligere hiphop-samfunnet er ansvarlige for mye av den undergrunnskunsten som har overtatt New York Citys urbane landskap. Bestill i dag!

Fra 309 kr
VIP Champagne-frokost i TV-tårnet 

VIP Champagne-frokost i TV-tårnet 

Bestill en uforglemmelig champagnefrokost i TV-tårnet i Berlin, og nyt den utrolige utsikten! Fra TV-tårnet på Alexanderplatz kan du beundre 360-graders panoramautsikt, spise en deilig frokost og nippe til champagne. Bestill her og slipp køen til TV-tårnet!

Fra 588 kr
Shoppetur til Las Rozas Village

Shoppetur til Las Rozas Village

Shop till you drop på Las Rozas Village Outlet utenfor Madrid! Forhåndsbestill billetter til ekspressbuss og spar opptil 60% på kjente merkevarer!

Fra 169 kr
Klassisk Dubai sightseeingtur

Klassisk Dubai sightseeingtur

Dubai er en by som byr på en ny opplevelse ved hver sving du tar, i en interessant kombinasjon av nytt og gammelt. Det er Mellomøstens største turistattraksjon og på denne tur får du se hvorfor.

Fra 344 kr
Casa Batlló - Skip the line

Casa Batlló - Skip the line

Slipp køen til en av Antoni Gaudis mest kjente bygninger i Barcelona - Casa Batlló! Det er et arkitektonisk mesterverk med en interessant historie. Billettene dine inkluderer gratis lydguide. Bestill hjemmefra og unngå lange køer!

Fra 253 kr
Barcelona Aquarium

Barcelona Aquarium

Tilbring en morsom dag i Barcelona Akvarium! Akvariet har masser av aktivteter for store og små. Slipp køen med forhåndsbestilte billetter!

Fra 211 kr
Barcelona Hop-on Hop-off

Barcelona Hop-on Hop-off

Med din forhåndsbestilte Barcelona Hop-on Hop-off-busbillett er du helt klar til å utforske Barcelona. Hop-on Hop-off-bussene er en av de morsomste, beste og billigste måtene å dra på sightseeing på! Velg mellom 24- eller 48-times billetter, bestill på nettet!

Fra 305 kr
Articket Barcelona - Skip the Line

Articket Barcelona - Skip the Line

Bestill din Articket Barcelona hjemmefra,og gjør deg klar til å utforske byens pulserende kunstscene! Articket Barcelona gir deg fri adgang til Barcelonas seks beste kunstmuseer, fortrinnsrett i køen - og du sparer 45% sammenlignet med prisen i døra!

Fra 316 kr
Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco i Barcelona er et av byens beste flamenco show. Kjøp dine billetter til Palacio del Flamenco i Barcelona her!

Fra 474 kr
Flamenco Show at Tablao de Carmen

Flamenco Show at Tablao de Carmen

Opplev et klassisk flamencoshow på Tablao de Carmen i Barcelona! Det vakre showet presenterer deg for mange av de viktigste stilene av flamenco og garanterer eg en kveld fylt med musikk, dans og sang! Du kan velge middag og show eller en drink og show.

Fra 411 kr
London med Stil

London med Stil

Oppdag London fra en rød London årgangsbuss! Besøk Tower of London og se kronjuvelene før mengden ankommer, få en tur med guide inne i Westminster Abbey og nyt en deilig ettermiddags-te inne i klosteret. Forhåndsbestill dine billetter til denne populære turen og sørg for at du sikrer deg plass!

Fra 1523 kr
Fotballstadion & historiske London Pubs

Fotballstadion & historiske London Pubs

Bli med på en morsom og spennende tur til to av Londons mest populære sosiale tradisjoner! Besøk Emirates Stadium og tre av de eldste pubene i London! Smak på to spesialøl, utforsk hjemmet til Arsenal FC og mye mer! Bestill billetter hjemmefra!

Fra 296 kr
Den komplette Beatles-tur: Liverpool & London

Den komplette Beatles-tur: Liverpool & London

Nyt en unik og spennende turpakke som gir deg begge sider av The Beatles sin fantastiske historie. Besøk de mest sentrale Beatles-stedene i både Liverpool og London. Dette er et must for alle Beatles-fans! Bestill billetter her og sikre deg en plss på turen!

Fra 2456 kr
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Poble Espanyol på Montjuïc i Barcelona er vel verdt et besøk. Kjøp dine billetter til Poble Espanyol på Montjuïc i Barcelona her!

Fra 127 kr
Big Bus-tur i London

Big Bus-tur i London

Kjør med Big Bus-dobbeltdekkerbussene i en, to eller tre dager og utforsk London! Hopp av og på ved mer enn 50 stopp på tre forskjellige ruter, som alle ligger i nærheten av landemerker og severdigheter. Inkludert en gratis rundtur ti fots og elvecruise, Bestill hjemmefra og spar penger på billettene dine!

Fra 215 kr
California sykkeltur i solnedgang

California sykkeltur i solnedgang

Bli med oss på California sykkeltur i solnedgang, og opplev San Francisco på en helt ny måte, Du kommer til å se byen i solnedgang mens den er på sitt vakreste, mens guiden tar deg med over Golden Gate Bridge. Det kommer til å være mange muligheter til å ta bilder. Book turen her!

Fra 485 kr
Det moderne Dubai med Burj Khalifa

Det moderne Dubai med Burj Khalifa

Dubai er en av verdens mest interessante turistattraksjoner - bli med oss og se hvorfor! Det moderne Dubai tilbyr alt fra imponerende, moderne skyskrapere til sjarmerende, tradisjonelle souks. Turen inkluderer også en tur opp i Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 934 kr
Filmstjernenes hjem

Filmstjernenes hjem

Få en eksklusiv omfattende tur til de imponerende hjemmene til stjernene i Hollywood, Beverly Hills, Bel-Air og Los Angeles. Du vil også få en introduksjon til Hollywoods ikoniske skilt og den kilometerlange Walk of Fame, vest Hollywoods glitrende Sunset Strip og Beverly Hills glamorøse Rodeo Drive! Book nå.

Fra 414 kr
Deluxe filmstjerners hjem- og vognturen!

Deluxe filmstjerners hjem- og vognturen!

Har du noen sinne drømt om å se Hollywood og Beverly Hills? Da bør du bli med oss på Deluxe filmstjerners hjem- og vognturen! Se hvordan de rike og berømte lever i det glamorøse Beverly Hills og Bel Air. Deretter ta turen i vår søte lille åpen-tak vogn for å få den nærmeste utsikten over de fantastiske landemerkene i Hollywood.

Fra 485 kr
Den store Los Angeles turen

Den store Los Angeles turen

Den store Los Angeles turen er den mest komplette sightseeingturen i byen, hvor du får oppleve alt byen har å tilby. Din guide tar deg med på en tur som du aldri glemmer. Book billettene dine allerede i dag.

Fra 696 kr
Hollywood & filmstjernertur

Hollywood & filmstjernertur

Bli med oss på Hollywood & filmstjernertur, hvor vi har ekstra tid til å utforske Hollywood, Beverly Holls og Century City. Moroa begynner på det berømte Chinese Theatre med dets gårdsplass som er fylt med kjendisers fot- og håndavtrykk. Book turen din her!

Fra 661 kr
Los Angeles hopp på-hopp av

Los Angeles hopp på-hopp av

Dette er den eneste hopp på-hopp av turen med elektronisk lydkommentarer som gir deg muligheten til å se alt hva Los Angeles har å tilby, fra Hollywood til Beverly Hills - fra Santa Monicas vakre landskap og strender til den summende Downtown LA. Kjøp ditt hopp på-hopp av pass her!

Fra 256 kr
Den ultimate Hollywoodpakken

Den ultimate Hollywoodpakken

Den ultimate Hollywoodpakken gir deg muligheten til å oppleve Hollywoods mest populære attraksjoner og spare penger, uansett om du bare har en dag, en helg eller en uke i Hollywood! Pakken inkluderer billetter til: Filmstjernenes hjem tur, et 24 timers hopp på-hopp av pass og inngang til Madame Tussauds Hollywood. Book billettene dine her.

Fra 749 kr
Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Bli med på en tur til million-dollar hjemmene til Hollywoods filmstjerner og Madame Tussauds. Turen inkluderer over 40 kjendishjem, en tur ned Sunset Strip og Rodeo Drive og mye mer. Ikke glem kameraet ditt, du vet aldri hvem du kommer til å se! Avslutt turen din med et besøk til Madam Tussauds og se enda flere stjerner.

Fra 784 kr
Paris i en 2CV

Paris i en 2CV

Se Paris' berømte severdigheter, som Eiffeltårnet og Louvre, i Frankrikes mest ikoniske bil, 2CV av Citroën. Velg mellom tre forskjellige turer!

Fra 947 kr
Shrek's Adventure! London

Shrek's Adventure! London

Shrek's Adventure! er en unik opplevelse for hele familien. Tre inn i kongeriket Langt Langt Borte og nyt et helt nytt eventyr hvor utrolige Dreamworks-animasjon, fengslende historiefortelling og en god dose av Esels narrestreker venter! Spar tid og bestill hjemmefra!

Fra 221 kr
Tijuana shoppingeventyr

Tijuana shoppingeventyr

Ta turen ned den billedskjønne Californiske kyst og kryss grensen inn den fargerike og fascinerende Tijuana, Mexico, for gode shopping- og spisemuligheter! Bruk mer enn 4 timer i den andre største byen i stillehavskysten og ta med mange souvenirer og minner hjem. Book billettene dine her.

Fra 969 kr
Louvre Museet

Louvre Museet

Louvre er et absolutt must-see når du besøker Paris. Bestill en omvisning i det verdenskjente kunstmuseet og unngå massive køer til museet!

Fra 684 kr
New York Cocktail-tur

New York Cocktail-tur

Denne Happy Hour-turen tar deg til sentrumet av New Yorks blomstrende cocktailkultur - bli med til noen av de beste cocktailbarene i byen. Ikke gåg lipp av en morsom kveld, bestill billetter i dag!

Fra 723 kr
Buckingham Palace & Afternoon tea

Buckingham Palace & Afternoon tea

Nyt en deilig afternoon tea på Rubens etterfulgt av et besøk på Buckingham Palace. Det er den ultimate britiske tradisjonen kombinert med et besøk i en av de mest ikoniske britiske institusjonene. Sørg for å bestille billetter på forhånd, denne turen blir fort utsolgt.

Fra 632 kr
Afternoon tea på The Rubens

Afternoon tea på The Rubens

Det finnes ikke et bedre sted å nyte den tradisjonelle engelske afternoon tea enn i slottsloungen med utsikt over de kongelige stallene i Buckingham Palace. Bestill din afternoon tea hjemmefra og sikre deg et bord på populære Rubens!

Fra 378 kr
Tur til Niagara Falls med fly

Tur til Niagara Falls med fly

Niagara Falls er en av de mest besøkte attraksjonene i USA. Se hvorfor på vår tur til Niagara Falls. Turen inluderer hotelltransfer, fly, lunsj og valget mellom en båttur eller de sceniske tunnellene. Dette er uten tvil en unik opplevelse som du og familien din kommer til å synes er fantastisk! Bestill på forhånd!

Fra 4659 kr
Segway City Tours Amsterdam

Segway City Tours Amsterdam

Segway City Tours er en morsom og interessant måte å utforske Amsterdam på. VI tilbyr ulike Segwayturer her på siden vår. Bestill dine Amsterdam Segway City Tours billetter her!

Fra 684 kr
Kveldsmattur på sykkel

Kveldsmattur på sykkel

Vår kveldsmattur på sykkel er en av våre favoritter! På denne turen får du se enda mer av Berlin! Besøk pulserende Prenzlauer Berg og prøv noen av våre favoritt steder. All mat er inkludert! Bestill din tur hjemmefra og sikre deg en plass på den populære turen!

Fra 516 kr
El-sykkeltur i Berlin

El-sykkeltur i Berlin

Se mer av Berlin på vår spennende el-sykkeltur! Besøk mange av Berlins severdigheter, som Brandenburger Tor, Reichstag, Checkpoint Charlie, minnesteder og mer! Bestill billetter hjemmefra og sikre deg en plass på denne morsomme turen!

Fra 516 kr
Segwaytur til Berlinmuren

Segwaytur til Berlinmuren

Utforsk Berlins fascinerende historie på denne populære segwayturen til Berlinmuren! Vår segwaytur til Berlinmuren utforsker ikke kun de fysiske restene av den tidligere muren, men den kaster også lys på de kreftene som resulterte i Berlinmurens oppførelse, hvordan livet var i dens skygge og begivenhetene som førte til dens fall i 1989. Bestill her!

Fra 705 kr
Tur til Miami og South Beach

Tur til Miami og South Beach

Se Miamis spetakulære kyststeder, inklusiv downtown Miamis vakre skyline, Port of Miami, Fisher Island, Miami Beach og "Millionærrekken" - de rike og berømtes hjem. Nyt tid til shopping i Bayside Marketplace Mall og tid til å slappe av i South Beach. Inkludert transport fra Orlando!

Fra 1258 kr
Shoppingtur i Orlando

Shoppingtur i Orlando

Er du glad i å shoppe? Da er dette turen for deg! Denne turen inkluderer nemlig de tre beste kjøpesentrene og outletene i Orlando - Orlando Premium Outlets, Florida Mall og Mall at Millenia - samt sjansen for å få tilfredsstilt (i hvert fall det meste av) shoppelysten din!

Fra 456 kr
Rodeo & ranch-eventyr

Rodeo & ranch-eventyr

Dra på en tur ut i ekte cowboyland i Southern Osceola County, hvor de opprinnelige amerikanske cowboys'ene kom fra! Opplev en gammeldags, traktortrukket tur i høyvogn, en herlig, overdådig barbeque-middag etterfulgt av en tur til rodeoen!

Fra 941 kr
Monster Truck- og sumpbåttur

Monster Truck- og sumpbåttur

Opplev Floridas Everglades på en 30-minutters sumpbåtur, etterfulgt av en tur ombord en Monster Truck gjennom en sitrusplantasje. Dette er en fantastisk måte å oppdage det naturlige Florida! Føl vinden i håret og sitrusduften i lufta. Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 941 kr
Miami på en dag

Miami på en dag

Opplev den pulserende og fargerike byen Miami på en dag! Beundre båtene eller dra på shopping i et stort senter rett ved vannet, dra på et valgfritt sightseeingcruise og se kjendishjem på Star Island og utforsk den herlige bydelen South Beach. Sikre deg en plass - bestill på forhånd og se det beste av Miami.

Fra 1004 kr
Sumpbåttur & Gatorland

Sumpbåttur & Gatorland

Bli med på en fantastisk alligator-opplevelse! Denne turen kombinerer en morsom tur i sumpbåt på jakt etter å se vilt dyreliv, inkludert alligatoren. Etterpå besøker vi Orlandos Gatorland - hjem til mer enn 400 alligatorer! Ikke gå glipp av dette, bestill billetter her!

Fra 941 kr
Sumpbåt- og shoppingtur

Sumpbåt- og shoppingtur

Kombiner en morsom og spennende tur i sumpbåt med den ultimate shoppingturen i to av Orlandos berømte malls. Denne fantastiske turen kombinerer det beste av Florida på fineste vis! Inkludert tur- og returtransfer fra Orlando.

Fra 793 kr
Ultimat sumpbåttur

Ultimat sumpbåttur

Denne fantastiske pakketuren er den ultimate måten å oppleve det ville Florida. Nyt en 1-times sumpbåttur, se hvordan man håndterer alligatorer, og besøk villmarksparken. Turen inkluderer også tur- og returtransport fra Orlando.

Fra 730 kr
Praha bryggeritur

Praha bryggeritur

Praha bryggeritur er den beste ølturen i hele Tsjekkia. Kjøp billettene dine til Praha bryggeritur her, og smak på den berømte tsjekkiske øl!

Fra 480 kr
Tur til Everglades og Miami

Tur til Everglades og Miami

Lev livet på kanten i det du suser gjennom Everglades-regionens tropiske våtmarker på en sumpbåt og opplev et alligator- og slangeshow! Dagen din ender ikke her - cruise langs kysten forbi imponerende millionærvillaer og nyt solen og severdighetene i South Beach. Bestill turen din hjemmefra og start nedtellingen!

Fra 1427 kr
Rundtur i Orlando & gospelbrunch

Rundtur i Orlando & gospelbrunch

Dra på tur i Orlando og kombiner det med en herlig gospelbrunch! Turen inkluderer en rundtur til Orlandos høydepunkter, en båttur, tid på egen hånd til å utforske Park Avenue, brunch og gospel i House of Blues og et besøk til Disneys City of Celebrations. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 1047 kr
Rundtur i Orlando

Rundtur i Orlando

Bestill en halvdagstur og utforsk Orlando sammen med en guide! Turen inkluderer en tur rundt Lake Eola og Downtown Orlando, en morsom båttur, tid på egen hånd til å utforske Park Avenue og et besøk til Disneys City of Celebrations.

Fra 730 kr
Dypvannsfiske i Mexicogolfen

Dypvannsfiske i Mexicogolfen

Tilbring en ettermiddag med dypvannsfiske i Mexicogolfen. Du kan forvente å fange et bredt utvalg av fisk og nyte de hvite strendene på Clearwater Beach. Ikke gå glipp av denne morsomme turen i Florida - bestill billetter hjemmefra!

Fra 1258 kr
Monster Truck gjennom appelsinplantasje

Monster Truck gjennom appelsinplantasje

Nyt en morsom og nervepirrende tur i en massiv Monster Truck! Bare len deg tilbake og nyt turen gjennom den vakre appelsinplantasjen. Dette er moro for både barn og voksne, så sikre deg en tur og bestill billetter hjemmefra!

Fra 582 kr
Miami Hop-on Hop-off 

Miami Hop-on Hop-off 

Utforsk den pulserende kosmopolitiske byen Miami! Etter bussturen fra Orlando hopper du ombord på øverste dekk av en åpen Hop-on Hop-off-buss - som transporterer deg rundt i den magiske byen! Fra Coconut Grove, Little Havana, The Miracle Mile, Coral Gables - til Biscayne Bay Bridge og Ocean Drive og South Beach. Frokost inkludert. Bestill her!

Fra 1427 kr
Monterey & Carmel heldagstur

Monterey & Carmel heldagstur

Ta turen ned en av de vakreste kystene i verden. Vår rute tar deg med til Highway no 1, gjennom Santa Cruz, langs 17 Mile Drive og videre inn til Carmel-by-the-sea, hvor du finner mange elskverdige restauranter og gallerier. Vi kjører tilbake gjennom verdens hightech hovedstad, Silicon Valley og tilbake til San Francisco.

Fra 1322 kr
To-dagers Reise til Normandie, Saint Malo og Mont Saint Michel

To-dagers Reise til Normandie, Saint Malo og Mont Saint Michel

Bli med på en fascinerende to-dagers reise fra Paris til Normandie, Saint Malo og Mont Saint Michel. Reisen inkluderer opphold på et 3-stjerners hotell med frokost og middag, billetter til forskjellige monumenter og museer, i tillegg til hotellfrakt fra ditt hotell i Paris. Bestill din reise i dag!

Fra 3933 kr
To-dagers reise til slott i Loire-dalen

To-dagers reise til slott i Loire-dalen

Bli med oss på en magisk to-dagers reise til slott i Loire-daeln. Reisen inkluderer hotellfrakt, alle inngangsbilletter og guidede besøk til seks slott, i tillegg til overnatting på 3-stjerners hotell og middag, frokost og lunsj. Bestill reisen din i dag!

Fra 4333 kr
To-dager Reise til Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen

To-dager Reise til Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen

Nyt en to-dagers reise til det berømte klosteret i Mont Saint Michel, og besøk flere av slottene i Loire-daeln. Du blir plukket opp vbed ditt hotell i Paris og blir revet vekk på en fascinerende reise. Reisen inkluderer tre måltider og overnatting ved et 3-stjerners hotell. Bestill din tur online og sikre deg din plass!

Fra 4280 kr
Tre-dager Reise til Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen

Tre-dager Reise til Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen

Nyt en tre-dagers reise til Mont Saint Michels berømte kloster og besøkt mange av de vakre slottene i Loire-dalen. Reisen inkluderer hotellfrakt to / fra Paris, seks måltider og to netter på et 3-stjerners hotell. Ikke gå glipp av den nydelige reisen, bestill hjemmefra!

Fra 6436 kr
Tre-dagers Reise til Normandie, Mont Saint Michel og Loire-dalen

Tre-dagers Reise til Normandie, Mont Saint Michel og Loire-dalen

Opplev Normandie, Mont Saint Michel & Loire-dalen med denne fantastiske tre-dagers reisen! Bli hentet ved ditt hotell og nyt vår spennende program! 3-stjerners hotell innkvartering, frokost og middag og hotellfrakt tur / retur Paris er inkludert. Bestill din tur her!

Fra 5773 kr
Fire-dagers Reise til Normandie, Mont Saint Michel og Loire-dalen

Fire-dagers Reise til Normandie, Mont Saint Michel og Loire-dalen

Bli med oss på en fantastisk fire-dagers reise til Normandie, Mont Saint Michel og slott i Loire-dalen. Bli plukket opp ved ditt hotell i Paris, opphold deg på et 3-stjerners hotell og opplev mer av Frankrike. Ikke gå glipp av den nydelige reisen, bestill dinn plass hjemmefra!

Fra 7834 kr
Det beste av Roma og Vatikanet

Det beste av Roma og Vatikanet

Det beste av Roma & Vatikanet-turen vår er en forlenget 4.5 timers reise gjennom gatene av oldtidens Roma og prakten av Vatikanbyen. Hopp over lange køer til Colosseum og Vatikanmuseene med guiden din og utforsk to av Romas mest fantastiske attraksjoner. Bestill turen din nå og sikre deg en plass på denne populære ekskursjonen!

Fra 936 kr
Hop-On Hop-Off Sightseeing i London

Hop-On Hop-Off Sightseeing i London

Sightseeing i London er best med The Original Tour busses. Fire linjer med hopp-på og hopp-av gir deg frihet til å utforske London slik du selv vil.

Fra 195 kr
D.C. Etter Mørkets Frembrudd

D.C. Etter Mørkets Frembrudd

Opplev prakten til Washington D.C. overflommet av lys nattetid! Beundre den opplyste kuppelen til the US Capitol, minnesmerkene til første og andre verdenskrig, Lincoln Memorial og mye mer på denne vakre kveldsturen. Ikke gå glipp av denen fantastiske turen, bestill i dag!

Fra 397 kr
D.C. på en dag

D.C. på en dag

Se alle de berømte severdighetene i Amerikas hovedstad, Washington D.C, som det hvite hus, U.S. Capitol Building, Washington Monument og minnesmerket fra den andre verdenskrig! Denne 7-timers turen er helt nødvendig å få med seg for den som besøker DC for første gang! Bestill din tur i dag!

Fra 441 kr
Tur til Gettysburg

Tur til Gettysburg

Reis tilbake i tiden mens du lærer om de blodigste slagene fra den Amerikanske borgerkrigen - Slaget ved Gettysburg. Utforsk Gettysburg besøkssenter og få en tur ut på slagmarkene. Turen har store sjanser for å bli utsolgt raskt, så bestill din plass på forhånd!

Fra 1013 kr
Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Besøk Mount Vernon og Arlington National Cemetery på denne omfattende 8-times turen. Se JFKs gravplass og den ukjente soldats grav. Hvis du er interesert i ikoniske steder i amerikansk historie, er denne turen ideell for deg! Bestill dine billetter og sikre deg din plass på denne populære turen!

Fra 793 kr
Eiffel Tower Summit Tour & cruise

Eiffel Tower Summit Tour & cruise

Skip the line to the extremely popular Eiffel Tower! Visit both the 1st and 2nd floor of the Eiffel Tower together with your tour guide and get tickets to the highest point, the Summit! The tour also includes a fabulous cruise on the Seine. Book your tour online!

Tur til Mont-Saint-Michel Abbey

Tur til Mont-Saint-Michel Abbey

Guidet busstur fra Paris til klosteret på Mont Saint-Michel. Billetter til denne turen kan kjøpes her!

Fra 2014 kr
Heldagstur til Versailles og Trianons

Heldagstur til Versailles og Trianons

Nyt en guidet tur på slottet i Versailles og dets fineste rom. Utforsk de vakre hagene før du nyter lunsj på en restaurant i nærheten av Grand Canal. Den andre delen av besøket inkluderer en guidet omvisning i Petit og Grand Trianons. Bestill din tur her og slipp køen til Versailles og Trianons.

Fra 1787 kr
Athen Nattetid med middag

Athen Nattetid med middag

Utforsk Athen om natten! Nyt en panoramsik kjøretyr gjennom byen, beundre et belyst Acropolis i mørket, besøk det gamle nabolaget Plaka, nyt en tradisjonell gresk middag og et folklore show. Bli med oss på en morsom og festlig kveld i Athen, bestill turen hjemmefra!

Fra 694 kr
Athen Hopp-På Hopp-Av

Athen Hopp-På Hopp-Av

Oppdag det beste fra Athen med de fantastiske Hopp-på-hopp-av-bussene! Hopp på og av ved steder og attraksjoner så mye som du ønsker fra 23 stopp i Athen og Piraeus. Din billett er gyldig i 24 timer + en ekstra gratis dag inkludert. Bestill nå!

Fra 190 kr
Heldags Tur til Delphi

Heldags Tur til Delphi

Besøk Delphi og helligdommen til Apollo! Nyt en av de vakreste omgivelsene i Hellas og besøk Temple of Apollon. Dette er et must for alle å oppleve! Turen inkluderer tur / retur transport fra ditt hotell i Athen. Lunsj er valgfritt! Delphi-turen er svært populær, så bestill på forhånd!

Fra 558 kr
Dagscruise til Hydra, Poros & Aegina

Dagscruise til Hydra, Poros & Aegina

Nyt en hel dag med farting mellom de greske øyene Hydra, Aegina, og Poros! Det er en fantastisk tur til tre svært forskjellige greske øyer. Turen inkluderer en smakfull lunsjbuffet og hotellfrakt til og fra Athen. Ikke gå glipp av sjansen til moro, bestill din tur hjemmefra!

Fra 1041 kr
Heldags Tur til Mycenae & Epidaurus

Heldags Tur til Mycenae & Epidaurus

Besøk Mycenae, en av de viktigste arkeologiske stedene på fastlandet og beundre det mest berømte teater i gamle Hellas ved Epidaurus. Du kan legge lunsj til turen din. Turen inkluderer transport tur / retur fra ditt hotell i Athen. Sikre deg din plass på turen hjemmefra!

Fra 595 kr
Tur til Gamle Corinth

Tur til Gamle Corinth

Bestill en halvdags reise til det arkeologiske stedet Gamle Corinth! Her får du utforske restene av den gamle markedsplassen 'Agora', Apollos Temple og mye mer. Reisen inkluderer frakt tur / retur Athen. Bestill her og få din billett sendt direkte til din e-post.

Fra 631 kr
Cape Sounion & Temple of Poseidon

Cape Sounion & Temple of Poseidon

Nyt kystturen til Cape Sounion, til Temple of Poseidon og sug til deg vakre syn av Saronic Gulf. Hør historien om det godt preserverte tempeletet og bli overveldet av omgivelsene. Se mer enn bare byen Athen, bestill din tur til Temple of Poseidon her!

Fra 505 kr
Sightseeing Tur inkl. Acropolis Museum

Sightseeing Tur inkl. Acropolis Museum

Bli med oss på en fascinerende sightseeing tur i den greske hovedstaden Athen, og beundre den gamle byens utrolige syn. Denne turen inkluderer også en guidet omvisning på Acropolis Museum! Ikke gå glipp av denne populære turen, bestill hjemmefra!

Fra 821 kr
Trabi Safari Berlin

Trabi Safari Berlin

Utforsk Berlin fra en Trabi på en av våre Trabi Safari Tours! Vi tilbyr tre Trabi-turer: The Wall Ride, City West eller Wild East. Kjør rundt i trabien og hør om severdighetene via lydguidesystemet i bilen. Gratis for barn under 15 år. Bestill i dag!

Fra 516 kr
Berlin Segway Utflukt

Berlin Segway Utflukt

Nyt Berlin fra en segway! Det den morsomste måten å utforske Berlin, mens du lærer om den tyske hovedstaden idet du kjører gjennom den historiske byen. I løpet av tre timer på segway får du se hovedattraksjonene i Berlin, høre fascinerende anekdoter, ta bilder og diskutere byens historie. Sikre deg en plass!

Fra 705 kr
Utforsk Berlin til fots

Utforsk Berlin til fots

Oppdag alle hovedattraksjonene i Berlin på denne gåturen gjennom den tyske hovedstaden. Lær alt om Berlins historie og se hvor vakker denne byen er i nåtiden. Billetter for Berlin vandre turer kan bestilles her.

Fra 127 kr
Disneyland Paris - 1 Day / 2 Parks (Low season days)

Disneyland Paris - 1 Day / 2 Parks (Low season days)

Prebook your entrance tickets from home and skip the line to both Disneyland Paris and Walt Disney Studios Park. Try all of the amazing rides, see the incredible parades and meet your favorite Disney characters. It's guaranteed fun for the whole family!

Fra 817 kr
Potsdam Vandre Tur

Potsdam Vandre Tur

Vår Potsdam Vandre Tur, er en flott måte å besøke Potsdam når man overnatter i Berlin. Berlin uten Potsdam er som Paris uten Versailles. Bestill billetter til Potsdam Vandre Turer her!

Fra 148 kr
Kald Krig Berlin Vandretur

Kald Krig Berlin Vandretur

Nyt en tur til fots i Berlin, og opplev byen som den var under den kalde krigen. Spaser ned Stalinallé, besøk minnesmerket for Berlinmuren og kirken Gethsemane i Prenzlauer Berg, og lær om livet i et delt Berlin. Ikke gå glipp av dette - bestill billetter her!

Fra 127 kr
Jødisk Liv i Berlin

Jødisk Liv i Berlin

På vår tur Jødisk liv I Berlin besøker vi det gamle Jødiske Kvarter. Bestill dine billetter til turen Jødisk liv I Berlin her!

Fra 127 kr
Berlin By - Sykkel Tur

Berlin By - Sykkel Tur

Vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur er en utmerket måte å lære om denne flotte byen på en eneste tur! Bli orientert om Berlin slik det var og slik det er I dag. Bestill din(e) billett(er) for vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur her!

Fra 295 kr
Brooklyn Sjokolade Omvisning

Brooklyn Sjokolade Omvisning

Dette er den ultimate omvisningen for sjokoladeelskere! Prøv noen av de mest velsmakende tradisjonelle- og håndverks-sjokoladene hvor som helst i verden, men enda bedre fordi de er lagd og stammer fra Brooklyn! Ikke mist sjansen til denne herlige omviningen, bestill din plass hjemmefra!

Fra 441 kr
Berlinmur og Kald Krig Sykkel Tur

Berlinmur og Kald Krig Sykkel Tur

Vår Berlinmur og Kald Krig Sykkel Tur tar deg inn I den mørkere siden av Berlins historie. Denne 5 timers turen gjennom Berlin viser deg hvordan Berlinmuren og den kalde krigen påvirket Berlin enormt. Bestill dine billetter her!

Fra 295 kr
Tredje Riket Sykkel Tur

Tredje Riket Sykkel Tur

Sykle gjennom det tidligere tredje riket, og oppdag Berlins historie på en ny måte! Besøk det tidligere jødiske kvarteret, nazibunkere, ødelagte bygninger, monumenter fra motstandsbevegelsen, slagmarker og mer. Sikre deg en plass hjemmefra!

Fra 295 kr
Potsdam Berlin Sykkel Tur

Potsdam Berlin Sykkel Tur

Potsdam er Berlins mest populære dagstur- destinasjon. Potsdam, en UNESCOverdensarve, er perfekt for sykling med vakre parker og smug. Book billetter til vår Potsdam utflukt sykkel tur her!

Fra 505 kr
Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

Opplev Berlin i ditt eget tempo med Berlin Hop-on Hop-off-sightseeingbussene. Velg mellom 3 ruter og to kombobilletter. Det er gratis for barn under 6 år. Bestill her og begynn å utforske byen med en gang du kommer til Berlin!

Fra 192 kr
Sachsenhausen til fots

Sachsenhausen til fots

Bli med vår guide på tur til Sachsenhausen konsentrasjonsleir utnfor Berlin. Dette er en tur du aldri kommer til å glemme - lær om konsentrasjonskampen og dens fanger under og etter 2. verdenskrig. Ikke gå glipp av denne utrolige turen, sikre deg en plass her!

Fra 148 kr
Ørkensafari med grillbuffet

Ørkensafari med grillbuffet

Du kan ikke besøke Dubai uten også å dra en tur ut i ørkenen! Opplev suset med en kjøretur på sanddynene midt ute i ørkenen, besøk en autentisk Beduin-leir hvor du blir servert en deilig grillmiddag under stjernene!

Fra 591 kr
TCM klassisk filmtur

TCM klassisk filmtur

Se alle de beste og mest berømte filmstedene i New York på TCM klassisk filmtur. Opplev stedene hvor yndlingsfilmene din er spilt inn. Kjøp billetter til TCM klassisk filmtur i New York her!

Fra 432 kr
Arsenal FC Stadium Tour

Arsenal FC Stadium Tour

Kom bak kulissene på Arsenal Football Club sitt hjem, Emirates Stadium, på denne selvstyrte audio-turen og finn ut av hva som foregår før en kamp. Gå fra garderoben og ned i tunnelen som fører til banen og forestill deg brølet fra 60.000 fans!

Fra 248 kr
Lisboa Hopp-På Hopp-Av

Lisboa Hopp-På Hopp-Av

Se de mest populære severdigheter og attraksjoner i Lisboa med Hopp-På Hopp-Av sightseeing bussene! Lisboa, en kontrastfylt by, tilbyr så mange overraskelser å oppdage, og vedlikeholder fortsatt merkene fra sin tidlige historie. Opplev Lisboa, bestill dine billetter her!

Fra 200 kr
Historiske Paris

Historiske Paris

Den Historiske Paris-turen er en guidet tur gjennom den eldste delen av Paris, inkludert Ile de Cité og Notre Dame. Kjøp billetter her!

Fra 763 kr
Versailles og Paris

Versailles og Paris

Se hele Paris og besøk Versailles på denne Versailles og Paris turen med full guiding. Kjøp billetter her!

Fra 1190 kr
Disneyland® med buss

Disneyland® med buss

Besøk Disneyland® Paris! Med forhåndsbestilte billetter kan du hoppe på bussen fra Paris til Disneyland og slippe de lange køene til Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Fra 1155 kr
Lisbon Elvecruise

Lisbon Elvecruise

Reis på et avslappende og idyllisk cruise rundt den portugisiske hovedstaden og beundre Lisboas monumenter og attraksjoner fra elven. Passér Discoveries Monuments, den Golden Gate-aktige 25th April Bridge og Park of the Nations. Turen inkluderer hotellhenting. Bestill ditt cruise i dag!

Fra 326 kr
Lisboa nattetid & Fado Show

Lisboa nattetid & Fado Show

Nyt en guidet tur gjennom Lisboa nattetid til opplyste Discoveries Monuments, fulgt av en middag med et tradisjonelt portugisisk Fado & folklore danseshow. Denne turen kan du ikke gå glipp av når du besøker Lisboa, bestill dine billetter hjemmefra!

Fra 831 kr
Arrábida, Sesimbra & Vinsmaking

Arrábida, Sesimbra & Vinsmaking

Opplev skjønnheten til Portugal på denne guidede turen utenfor Lisboa. Besøk landsbyen Sesimbra, beundre utsikten til fjellkjeden Arrábida og nyt en tur til en av Portugals eldste vinkjellere. Sikre deg din plass på denne turen, bestill hjemmefra!

Fra 610 kr
Kveldstur til ørkenen

Kveldstur til ørkenen

Mli med på en uforglemmelig reise til ørkenen i en vintage Land Rover. En lokal guide kjører deg rundt, mens du får oppdage eksotisk dyreliv, besøke en beduinleir, ri på kamel, nyte en herlig middag under stjernehimmelen og mye mer. Sikre deg en plass hjemmefra!

Fra 1181 kr
Paris Hop-On Hop-Off

Paris Hop-On Hop-Off

Bestill Paris Hop-On Hop-Off-bussbilletter - den enkleste og mest fleksible måten å dra på sightseeing i Paris! Bare hopp på en av de mange bussene og start sightseeingen.

Fra 347 kr
Porto bytur

Porto bytur

Opplev den antikke prakten til hovedstaden i det nordlige Portugal — byen Porto! Utforsk det utrolige bysenteret, besøk katedralen, nyt en tur og vinsmaking i en portvinskjeller og mye mer! Denne 4-timers turen tar deg til høydepunktene i Porto. Bestill din tur med eller uten lunsj!

Fra 369 kr
Porto Bytur & 6 Broers Cruise

Porto Bytur & 6 Broers Cruise

Bli med oss på den ultimate halvdags turen i Porto! Nyt en guidet tur rundt det utrolige bysentrumet oppført på UNESCOs verdensarv-liste, besøk høydepunktene i byen, få en tur til en portvinskjeller, smak litt lokal vin og gå på en panoramisk 'Six Bridges'-cruise. Sikre deg din plass, bestill i dag!

Fra 474 kr
Porto nattetid & Fado-Show

Porto nattetid & Fado-Show

Reis på en guidet tur gjennom Porto nattetid! Nyt en herlig portugesisk middag med lokale delikatesser og et tradisjonelt folklore Fado-show! Det er en opplevelse du aldri kommer til å glemme! Bestill dine billetter til denne populære turen hjemmefra!

Fra 342 kr
Vintur til Douro-dalen

Vintur til Douro-dalen

Oppdag de vakre landskapene i Douro-dalen utenfor Porto! Besøk tre forskjellige vingårder og smak fire forskjellige portugisiske viner fra Douro-regionen. Denne heldagsturen må man få med seg under et besøk til Porto. Bestill i dag!

Fra 999 kr
Porto Hopp-På Hopp-Av

Porto Hopp-På Hopp-Av

Utforsk Porto, Portugals nest største by, med Hopp-På Hopp-Av sightseeing busser! Med 43 praktisk plasserte stanser rundt byen, kan det være både enkelt og morsomt å reise gjennom Porto. Velg mellom 24- og 48-timers billetter! GRATIS besøk til en vintur inkludert! Bestill nå!

Fra 137 kr
Roma Hop-On Hop-Off

Roma Hop-On Hop-Off

Å utforske Roma har aldri vært så enkelt eller spennende! Gå ombord den røde CitySightseeing Hop-on Hop-off-bussen og beundre den vidunderlige byen fra den åpne toppen! Velg mellom 24, 48 eller 72-times billetter. Bestill hjemmefra!

Fra 179 kr
Venezia Hop-on Hop-off-båt

Venezia Hop-on Hop-off-båt

Utforsk vakre Venezia med en rød Hop-on Hop-off-båt! Det er uten tvil den morsomste og mest behagelige måten å dra på sightseeing i Venezia! Bestill billettene dine hjemmefra og gjør deg klar til å oppleve Venezia!

Fra 211 kr
Firenze Hop-on Hop-off

Firenze Hop-on Hop-off

Oppdag fantastiske Firenzes Hop-on Hop-off-busser! Sightseeing har aldri vært så enkelt! Velg mellom 24, 48 eller 72-times billetter og så ubegrenset tilgang til de tre bussrutene. Gratis for barn under 5 år. Kjøp billetter her!

Fra 242 kr
Sykkeltur i Monets hage

Sykkeltur i Monets hage

Bli med på sykkeltur til vakre Normandie og landsbyen Vernon, hvor du får utforske Monets private hager på sykkel. Turen inkluderer også inngang til Monets hus, som du kan utforske på egen hånd. Dette er en perfekt familietur! Bestill billetter her.

Fra 1041 kr
Sykketur til Loiredalen

Sykketur til Loiredalen

Bli med på sykkeltur i Loiredalen utenfor Paris! Det er den eneste sykkelturen som dekker to chateaux'er, et marked og en vinsmaking på kun én dag. Sikre deg en plass på denne populære turen, bestill hjemmefra!

Fra 2051 kr
Segwaytur i Paris

Segwaytur i Paris

Tilbring et par timer på en segway i Paris! Dette er den perfekte turen for både de som besøker byen for første gang og for Paris-veteraner. Og vi er overbevidste om at begge parter vil være enige i at å kjøre på segway er en herlig måte å oppleve Lysets By. Bestill her!

Fra 631 kr
Segwaytur i Paris om kvelden 

Segwaytur i Paris om kvelden 

Avslutt dagen din i Paris med å cruise rundt i "Lysets by" magiske gater. Den lille turgruppen garanterer en personlig og intim opplevelse, med minner for livet! Opplev Paris i solnedgangen, bestill din segway-tur i dag!

Fra 737 kr
Tur til toppen av Eiffeltårnets m. slipp-køen

Tur til toppen av Eiffeltårnets m. slipp-køen

Slipp køen til det ekstremt populære Eiffeltårnet! Besøk både 1. og 2. etasje sammen med en turguide og få billetter til toppen av Eiffeltårnet. Turen blir rask utsolgt, så bestill billetter i dag!

Eiffeltårnet ved solnedgang

Eiffeltårnet ved solnedgang

Besøk det ikoniske Eiffeltårnet ved solnedgang! Guiden tar deg med utenom køen og direkte opp til 2. etasje, hvor han forteller deg om tårnets historie, arkitektur og interessante hendelser. Bestill billetter hjemmefra og slipp køen!

Fra 642 kr
Klassiske Paris til fots

Klassiske Paris til fots

Nyt en gåtur rundt i Paris! Se alle de store severdighetene i byens sentrum. Dette er den perfekte turen for deg med begrenset tid i Paris! Bestill her.

Fra 263 kr
Den franske revolusjon til fots

Den franske revolusjon til fots

Nyt en guidet tur i Paris til fots og utforsk de mange bygningene, statuene og symbolene som knytter seg til den franske revolusjon. Garantert liten turgruppe! Bestill hjemmefra og sikre deg en plass!

Fra 211 kr
Gåtur i Latinerkvarteret om kvelden

Gåtur i Latinerkvarteret om kvelden

Bli med på en rundtur i hjertet av Paris om kvelden! Turguiden din tar deg og den lille turgruppen med rundt i det stemningsfulle latinerkvarter. Bestill billetter her!

Fra 211 kr
Montmartre til fots

Montmartre til fots

Utforsk det sjarmernede området Montmartre i Paris på denne gåturen! Spaser ned de brosteinsbelagte gatene og se Moulin Rouge og Sacre Coeur. Sikre deg en plass - bestill billetter hjemmefra!

Fra 211 kr
Marais til fots

Marais til fots

Oppdag et av Paris' mest trendy områder på denne turen til fots! Marais har alt - designerbutikker, et vilt natteliv, flotte parker og byens beste falafel. Bestill billetter her!

Fra 211 kr
Sykkeltur i det rojale London

Sykkeltur i det rojale London

Uansett om det er aller første gang du er i London, eller om du kan hele teksten til "God Save The Queen" er dette noe for deg! Hør om konger, dronninger og prinsesser, og se det beste av det kongelige London på denne informative guidede sykkelturen!

Fra 273 kr
Sykkeltur ved themsen

Sykkeltur ved themsen

Bli med på en annerledes sightseeingtur i Londons gater! Utforsk "flytende historie" og vakre urbane landskaper på sykkel på begge sider av Londons berømte elv, Themsen. Bestill billetter og sikre deg en plass her!

Fra 355 kr
Kveldssykkeltur ved Themsen

Kveldssykkeltur ved Themsen

Sykle gjennom hjertet av London, mens du nyter synet av flere ikoniske steder og får en følelse av mystikken og romantikken til Londons elveområde ved solnedgang. Vi stopper også på en 400 år gammel pub for en drink. Bestill billetter her!

Fra 402 kr
Ølsmaking i West End

Ølsmaking i West End

Hvor får du den beste ølen i London? Bli med på ølsmaking i West End og få svaret! Bli introdusert til de beste pubsene i London. Turen inkluderer 6 smaksprøver på øl.

Fra 567 kr
Vaktskifte-tur

Vaktskifte-tur

Det daglige vaktskifte er en av de mest berømte seremoniene i verden og et must-see når du er i London! Unngå turistmassene og la guiden din ta deg til de beste plassene i byen for å overvære den berømte seremonien. Bestill her!

Fra 224 kr
San Franciscos kveldstur

San Franciscos kveldstur

Denne live fortellende 90 minutters turen i San Francisco inkluderer de mest interessante og levende nabolag, som Financial District, Chinatown, North Beach, Nob Hill, Alamo Square og the Embarcadero. Turen dekker alle de største attraksjoner i San Francisco med spektakulære utsikter fra toppen av en original åpen-topp dobbeldekker buss. Book her!

Fra 194 kr
Big Bus-tur i New York

Big Bus-tur i New York

Hop ombord på Big Bus-sigthseeingbussene og opplev den beste utsikten til New York Citys velkjente landemerker, og fordyp deg i byens fascinerende historie. Hop on/off-sightseeing er en smart måte å reise rundt i New York på, da du kan gå av når du har lyst, og stige på igjen i ditt eget tempo for å utforske flere bydeler.

Fra 485 kr
Hopp på-hopp av freestyle

Hopp på-hopp av freestyle

Denne ultimate San Francisco pakken inkluderer 48 timer hopp på-hopp av med fire forskjellige turer rundt i San Francisco, i tillegg til ditt valg av 3 eller 5 populære turer og attraksjoner. Du kan velge mellom Bay Cruise eller ett besøk til Walt Disney Family Museum og mye mer.

Fra 925 kr
Paris Sightseeing Cruise

Paris Sightseeing Cruise

Bestill billetter til Paris Sightseeing Cruise og se det beste av Paris med båt. Alle de historiske stedene fra en komfortabel båt. Bestill billetter til Paris Sightseeing Cruise her!

Fra 150 kr
Hoover Dam ekspress halvdagstur

Hoover Dam ekspress halvdagstur

Når du besøker Las Vegas, bør du ikke lure deg selv fra å besøke Hoover Dam. Den imponerende demningen ligger i Black Canyon fra Colorado River på grensen mellom de amerikanske statene Arizona og Nevada. Hoover Dam er ofte kalt en av de 7 menneskebygde underverker i verden. Book turen din her!

Fra 529 kr
Hoover Dam City Deluxe tur

Hoover Dam City Deluxe tur

Bli med oss på en tur til den utrolige Hoover Dam og Lake Mead, den største menneskelagte innsjøen i den vestlige hemisfære. Denne heldagsturen inkluderer også en lunsjbuffet og en sjokkoladefabrikktur. Book turen din her!

Fra 661 kr
Hoover Dam og Lake Mead cruise

Hoover Dam og Lake Mead cruise

Opplev Hoover Dam og Lake Mead på denne fantastiske turen som inkluderer en tur i demningen, både over og under overflaten, et cruise på Lake Mead, en lett lunsj og besøk i sjokkoladefabrikk. Book nå for en dag med ren glede utenfor Las Vegas.

Fra 1013 kr
Hoover Dam ekspress halvdagstur inkl. helikopterflygning

Hoover Dam ekspress halvdagstur inkl. helikopterflygning

Bli med på en tur og nyt de utrolige utsiktene over Hoover Dam og Lake Mead. Denne turen inkluderer en helikoptertur som tar deg med rundt Hoover Dam og Lake Mead området for noen utrolige utsikter over en av verdens største menneskelagde innsjø og demning. Book turen din her.

Fra 1366 kr
Grand Canyon South Rim-tur

Grand Canyon South Rim-tur

Opplev det geologiske underet Grand Canyon. På denne turen får du en pause fra neonjungelen i Las Vegas, når vi tar deg med til et sted du aldri kommer til å glemme. Bilder er ikke beskrivende nok, storheten til Gran Canyon må oppleves i virkeligheten. Book din tur allerede i dag!

Fra 969 kr
Grand Canyons vestkant tur

Grand Canyons vestkant tur

Besøk Grand Canyons vestkant, se ut over canyon fra Eagle Point, besøk Hualapai indianerne, spis lunsj med spektakulær utsikt fra Skywalk Cafe og mye mer. Book en tur til Gran Canyon som du aldri kommer til å glemme!

Fra 1410 kr
Grand Canyon vestkant tur inkl. Skywalk billetter

Grand Canyon vestkant tur inkl. Skywalk billetter

Vest-Arizonas mest gjenkjennelige landemerke og et sant naturvidunder - Grand Canyon. Turen inkluderer en gåtur over Grand Canyon Skywalk, et fotostopp ved Hoover Dam, lunsj på Skywalk Café, Guano og Eagle Point stopper og mye mer. Kjøp billettene dine allerede i dag og få en opplevelse som ikke ligner noen andre.

Fra 1630 kr
Grand Canyon vestkanttur inkl. helikopter, båt & Skywalk

Grand Canyon vestkanttur inkl. helikopter, båt & Skywalk

Leter du etter den ultimate Grand Canyon opplevelsen? Da trenger du ikke lete mer! Hva med en heldagstur som kombinerer en tur til Grand Canyons vestkant med en helikoptertur, et båtcruise på Colorado River og en gåtur over den nylig åpnede Grand Canyon Skywalk? Book turen din her!

Fra 4140 kr
Red Rock Canyon med Rocky Gap Road eventyrtur

Red Rock Canyon med Rocky Gap Road eventyrtur

Red Rock Canyon med Rocky Gap Road eventyrtur er en må-prøves tur for alle med en eventyrlig sjel. Denne 5-timers turen tar deg langs den populære 20 kilometers naturskjønne kjøreturen med stopp på besøkssenteret, Calico Hills og forskjellige utsiktspunkter og opp Rocky Gap Road.

Fra 960 kr
Black Canyon elverafting eventyr

Black Canyon elverafting eventyr

Dra på elverafting og opplev vakre fosser, varme kilder, ta et avkjølende bad i Colorado River, se storhornet ørkensau, havørn, store blå hegrer og mye mer. Book din Black Canyon elverafting eventyrtur i dag!

Fra 1242 kr
Death Valley heldagstur

Death Valley heldagstur

Reis til en av de mest unike landskapene på jord, mens vi reiser til hjertet av Death Valley nasjonalpark. Turen inkluderer utrolige bildemuligheter på Zabriskie Point, en fantastisk vakker kjøretur gjennom Artist’s Pallet og Bad Water saltsletter, som med dets 85 meter under havnivå er det laveste punktet i den vestlige hemisfære. Book nå!

Fra 1797 kr
Luftballongtur

Luftballongtur

Prøv en fantastisk luftballongtur, varende fra 45 minutter til 1,5 timer i luften etterfulgt av en champagnekål! I løpen av flyturen din får du en spektakulær utsikt over de vakre Red Rock Mountains og den berømte Las Vegas Strip. Book luftballongturen din i dag!

Fra 2017 kr
Zip-line eventyrtur med Flightlinez Bootleg Canyon

Zip-line eventyrtur med Flightlinez Bootleg Canyon

Ser du etter en annerledes og morsom aktivitet å gjøre utenfor Las Vegas? Da bør du bli med på et spennende zip-line eventyr med Flightlinez Bootleg Canyon! Kjør zip-linen over det naturskjønne ørkenlandskapet og pust inn frisk fjelluft. Kjøp billettene dine her!

Fra 1401 kr
Lake Mead middagscruise

Lake Mead middagscruise

Dra på et fantastisk cruise ombord på Desert Princess, opplev den nydelige kveldsutsikten over innsjøen og Hoover Dam, det unike sceneriet, det omringende dyrelivet rundt Lake Mead og en deilig middag. Book turen din her.

Fra 1145 kr
Las Vegas Night Strip tur m. Champagneskål

Las Vegas Night Strip tur m. Champagneskål

Bli med oss på en tur til den berømte Las Vegas Strip! Sopp ved det berømte 'Welcome to Las Vegas' skiltet for bildemuligheter og en champagneskål, opplev verdens største sjokkoladefontene og se et fantastisk vannfonteneshow. Book nå!

Fra 520 kr
Las Vegas hopp på-hopp av

Las Vegas hopp på-hopp av

Opplev den utrolige utsikten over Las Vegas Strip og Downtown området fra toppen av en dobbeldekker buss i Londonstil, og utforsk byen i ditt eget tempo. Book dine hopp på-hopp av billetter her.

Fra 344 kr
Det beste fra Toscana med vinsmaking

Det beste fra Toscana med vinsmaking

Bli med oss på en heldagstur til Toscana med avgang fra Roma. På bare en dag får du prøve fine toskanske viner og oster, nyte spektakulær arkitektur, vakre utsikter og en tradisjonell, toskansk gourmetlunsj. Ikke gå glipp av denne fantastiske turen, bestill din plass hjemmefra!

Fra 1357 kr
Bracciano slott tur med lunsj

Bracciano slott tur med lunsj

Reis på et eventyr ut av travle Roma og beveg deg inn på den frodige landsbygda. Besøk festningen fra det 15. århundret, Odescalchi Castle, utforsk den sjarmerende byen Bracciano og nyt en herlig 3-retters lunsj med vin. Turen inkluderer transport fra og til Roma. Bestill din tur i dag!

Fra 1147 kr
VIP Daglig Tur til Capri

VIP Daglig Tur til Capri

Bli med oss på en eksklusiv VIP heldagstur til Capri med avgang fra Roma. Besøk øya Capri, få en omvisning på parfymefabrikken Carthusia, nipp til limoncello og utforsk berømte Blue Grotto (valgfritt) Bestill din tur i dag og sikre deg din palss.

Fra 1883 kr
Sightseeing og cruise

Sightseeing og cruise

Utforsk Paris, byens historie og storslåtte arkitektur med denne morsomme og lærerike 3 timers sightseeingturen! Oppdag Paris fra en luksusbuss og et cruise nedover Seinen. Den perfekte måten å oppleve Paris.

Fra 293 kr
Sightseeing Paris

Sightseeing Paris

Denne sightseeingturen tar deg med på en tur rundt i Paris i en dobbeltdekker luksusbus. Opplev høydepunktene i Paris på under 2 timer. Dette er den perfekte turen for deg med begrenset tid i Paris!

Fra 210 kr
Eiffeltårnet m. slipp-køen og sightseeingtur

Eiffeltårnet m. slipp-køen og sightseeingtur

Se det beste av Paris med buss og unngå køene ved Eiffeltårnet. Hopp over køen og nyt den fantastiske utsikten fra andre etasje! Få billetter med fortrinnsrett til Eiffeltårnet her!

Fra 576 kr
Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet

Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet

Forhåndsbestill billetter til en tredelt sightseeingtur på land, i vann og i luften i Paris. Slipp køene og se alle høydepunktene inkl. Eiffeltårnet!

Fra 656 kr
Paris Essential

Paris Essential

Hvis du har lyst å oppleve det beste av Paris, er dette turen for deg! Denne 3-delte turen inkluderer en busstur med lydguide, et stemningsfylt cruise på Seinen, etterfulgt av en to-retters lunsj i Eiffeltårnet. Sørg for å bestille denne populære turen hjemmefra!

Fra 1188 kr
Det beste av Paris

Det beste av Paris

Denne heldagsturen i Paris omfatter det aller beste av byen! Besøk Louvre og Notre-Dame-katedralen, ta et flott cruise ned Seinen og nyt en deilig lunsj i Eiffeltårnet med fantastisk utsikt over byen.

Fra 1543 kr
Tur til Versailles

Tur til Versailles

Besøk slottet i Versailles! Kjøp billetter hjemmefra og nyt komforten av tur/retur-transport til/fra Paris og Versailles og slipp den lange inngangskøen til slottet.

Fra 603 kr
Kveldstur i Paris

Kveldstur i Paris

Lys i Paris er en sightseeingtur med luksusbuss gjennom Paris når det er mørkt. Billetter til Lys i Paris kan du kjøpe her!

Fra 320 kr
Kveldstur i Paris med buss og båt

Kveldstur i Paris med buss og båt

Lys i Paris og cruise er en sightseeingtur om kvelden som foregår både med buss og båt. Billetter til Lys i Paris kan du kjøpe her!

Fra 367 kr
Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Opplev Paris "by night"! Turen inkluderer et besøk til Eiffeltårnet, hvor du slipper de lange køene og får ta heisen rett opp, et scenisk cruise på Seinen og en sightseeingtur med buss. Moro for hele familien!

Fra 709 kr
Kongelige London - Morgentur

Kongelige London - Morgentur

Få med deg alle høydepunktene i London på våres kongelige London morgentur. Har du lyst til å få med deg det absolutt beste som London har å by på av attraksjoner og serverdigheter? Se Big Ben, Westminster og mye mer. Kjøp billetter til den kongelige morgenturen her!

Fra 414 kr
Edinburgh Dungeon

Edinburgh Dungeon

Le og hyl i Edinburgh Dungeon, og nyt en unik og spennende attraksjon som tar deg med tilbake til fortidens mest forferdelige tidspunkter. Se, hør, lukt og føl Edinbrghs mørkeste historier i det de kommer til live foran deg. Bestill billetter hjemmefra og slipp køen til billettluka!

Fra 127 kr
London - Ettermiddagstur

London - Ettermiddagstur

Opplev Londons beste attraksjoner i løpet av bare en ettermiddag. Få med deg St Paul's Cathedral og Tower of London. Alt dette og mer på våres London ettermiddagstur. Kjøp billetter til ettermiddagsturen her!

Fra 721 kr
Majestetiske London

Majestetiske London

Se det beste av London på denne heldagsturen som inkluderer alle høydepunktene. Blant annet Kensington Palace, Westminster Abbey, St. Pauls katedral, The Tower of London, og mye mer.

Fra 1134 kr
Jack the Ripper Tur

Jack the Ripper Tur

Gå i fotsporene til Jack the Ripper og se alle de berømte stedene hvor han myrdet ofrene sine. Finn ut av hvem Jack the Ripper var og led din egen etterforskning.

Fra 414 kr
Stonehenge Express

Stonehenge Express

Hvis du enda ikke har opplevd utrolig Stonehenge utenfor London er dette din sjanse! Dra på ettermiddagsbesøk til Stonehenge, hvor du kan utforske denne UNESCO-verdensarven på egen hånd med en informativ audio-guide.

Fra 555 kr
Stonehenge og Bath

Stonehenge og Bath

Se Stonehenge og Bath på denne klassiske turen som gir deg rikelig med tid til å utforske på egenhånd. Opplev det utrolige monumentet og den vakre byen i ro og mak. Kjøp billetter til Stonehenge og Bath her!

Fra 803 kr
Katakombene i Paris - Slipp køen

Katakombene i Paris - Slipp køen

Slipp de lange køene til katakombene i Paris! Besøk katakombene og oppdag en mørkere side av Paris på denne guidede turen. Gå dypt under Paris' gater gjennom tunneler laget av knokler!

Fra 663 kr
Salisbury, Stonehenge og Roman Bath

Salisbury, Stonehenge og Roman Bath

Opplev Salisbury, Stonehenge og Roman Bath på denne heldagsturen utenfor London. Inkl. en panoramisk tur rundt Bath, Salisbury Cathedral og mystiske Stonehenge. Kjøp billetter til Salisbury, Stonehenge og Roman Bath når du er i London her!

Fra 1122 kr
Windsor Castle, Stonehenge og Roman Bath

Windsor Castle, Stonehenge og Roman Bath

Besøk Windsor Castle, Stonehenge og Roman Bath utenfor London. Nyt denne heldagsturen og utforsk disse tre utrolige stedene. Kjøp billetter til Windsor Castle, Stonehenge og Roman Bath her!

Fra 1146 kr
Windsor Castle, Stonehenge og Oxford

Windsor Castle, Stonehenge og Oxford

Besøk Windsor Castle, Stonehenge og Oxford og utforske disse tre utrolige severdighetene på denne heldagsturen. Opplev en morsom og lærerik tur fylt med spennende historie!

Fra 1028 kr
Oxford og Cambridge Universitetene

Oxford og Cambridge Universitetene

Besøk de berømte byene Oxford og Cambridge og deres anerkjente universiteter på denne heldagsturen. Se alle de fasinerende severdighetene på denne gåturen rundt Oxford og Cambridge, Englands velkjente universitetsbyer. Kjøp billetter til Oxford og Cambridge universitetene her!

Fra 945 kr
Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter

Warner Bros. studiotur – Bak kulissene til Harry Potter

Se hvor Harry Potter-filmene ble gjort levende på denne turen bak kulissene. Lær alt du alltid har ønsket å vite om hva som foregikk bak kulissene da de fantastiske filmene ble laget. Kjøp billettene dine til Harry Potter og Warner Bros. Studio Tour her!

Fra 768 kr
Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

Hampton Court Palace utenfor London er så mye mer enn Henry VIII, og vel verdt et besøk. Se de vakre hagene, labyrinten og Henry's Imperial Crown. Inngangsbilletter til Hampton Court Palace kan kjøpes her!

Fra 212 kr
Kensington Palace

Kensington Palace

Besøk vakre Kensington Palace i hjertet av London, et sted fylt med hemmelige historier. Kensington Palace har vært hjem til mange kongelige - fra Queen Mary til Prinsesse Diana - og har lenge fungert som scene for noen av Storbritannias mest nervepirrende drama. Stedet er fullstappet med historie og har massevis av aktiviteter for hele familien!

Fra 200 kr
Afternoon Tea på Milestone Hotel

Afternoon Tea på Milestone Hotel

Afternoon tea er en herlig engelsk tradisjon, og den blir opprettholdt på fineste vis her på The Milestone Hotel i London sentrum. Barn er velkomne og en Lille prins og prinsesse-meny er tilgjengelig. Bestill din Afternoon Tea hjemmefra!

Fra 473 kr
The Medieval Banquet

The Medieval Banquet

Opplev en middelalderfest med underholdning på The Medieval Banquet i London. En kveld full av underholdning, mat, musikk og dans venter deg.

Fra 591 kr
Romas krypter & katakomber

Romas krypter & katakomber

Dra på en fascinerende reise tilbage i tid gjennom lange snirklete katakomber og deres krypter. Du gjetter aldri hva som gjemmer seg der inne før du ser det med dine egne øyne! Besøk Capuchin-krypten, dekorert med knokler, og utforsk Basilica San Clemente. Bestill hjemmefra og sikre deg en plass!

Fra 726 kr
Romas krypter, katakomber & mørke hjerte

Romas krypter, katakomber & mørke hjerte

Utforsk Romas mørke fortid på denne uhyggelige turen til Romas krypter og katakomber! Besøk den antikke delen av byen samt gravsteder under de moderne gatene. Utforsk de romerske kryptene og katakombene, Basilica San Clemente og Capuchin-krypten - også kjent som Knokkelkapellet. Bestill turen din her!

Fra 884 kr
Kveldstur til Vatikanet m. middag

Kveldstur til Vatikanet m. middag

Nyt en eksklusiv omvisning på Vatikanmuseet etter de normale åpningstidene! Beundre de verdensberømte kunstverkene i et rolig tempo og med få mennesker. Turen inkluderer en deilig kveldsbuffet! Sikre deg en plass - bestill hjemmefra!

Fra 1094 kr
Sightseeing i Praha

Sightseeing i Praha

Vår Grand City Tour i Praha er den beste og mest behagelige måten å se det meste av Praha på. Kjøp billetter til Grand City Tour i Praha her!

Fra 295 kr
Praha Lunch Cruise

Praha Lunch Cruise

Dette 2-timers lunsj-cruiset i Praha er den beste måten å se vakre Praha fra elvebredden på, samtidig som du kan nyte en god lunch ombord. Bestill billetter her!

Fra 207 kr
Golden sightseeing i Praha

Golden sightseeing i Praha

Opplev hele Praha til fots, i buss og i båt på en enkel og smart måte! Kjøp billetter til Golden City Tour i Praha her!

Fra 379 kr
Praha middagscruise

Praha middagscruise

Nyt et deilig middagscruise i Praha, mens du ser Prahas mange monumenter som er belyst i natten. Kjøp billetter til Prague Dinner Cruise her!

Fra 274 kr
Praha By Night

Praha By Night

Nyt severdighetene i Praha by Night og opplev Krizíks-fontenen. Kjøp billetter til Praha By Night her!

Fra 274 kr
Karlstejn slott

Karlstejn slott

Et besøk på Karlstejn slott utenfor Praha er noe alle besøkende i Praha må oppleve. Kjøp billetter til vår guidede omvisning på Karlstejn Castle her!

Fra 400 kr
Morgentur til ørkenen

Morgentur til ørkenen

Kom og opplev ørkenens moro! La vår erfarne safarisjåfør ta deg med ut av den travle byen på en spennende reise langt inn i ørkenen. Merk spenningen mens dere kjører over sanddynene, og prøv en ny og morsom sport - sandboarding! Sikre deg en plass - bestill nå!

Fra 547 kr
Bycruise i Praha

Bycruise i Praha

Bycruise i Praha i 1 time er en fin måte å oppdage Praha fra elvebredden på. Kjøp billetter til City Cruise Prague her!

Fra 76 kr
Middag i Folkets Hus

Middag i Folkets Hus

Nyt en deilig og tradisjonell tsjekkisk middag på rådhuset i hjertet av Praha. Kjøp billetter til denne middagen her!

Fra 270 kr
Segway-tur i Praha

Segway-tur i Praha

Prague Segway Tour er den mest morsomme måten å se hele Praha på. Du kommer til å ha det moro samtidig som du lærer mye om det vakre Praha. Kjøp billetter her!

Fra 758 kr
Sykkeltur i Praha

Sykkeltur i Praha

Sykkeltur i Praha er ikke bare en morsom sightseeing, det er også en veldig interessant måte å få sett Prahas mange monumenter på. Billetter til Sykkeltur i Praha finnes her!

Fra 236 kr
Folklorekveld med middag

Folklorekveld med middag

Denne folklorekvelden med middag, drikke og dans i Praha, er en minneverdig kveld. Kjøp billetter til våre folklorekveld i Praha her, og bli med på en tradisjonell tsjekkisk fest!

Fra 463 kr
Black Light Theatre

Black Light Theatre

Black Light Theatre er et tradisjonelt teater i gammel Tsjekkisk og Praha-stil. Kjøp billetter til Black Light Theatre i Praha her, og opplev en meget spesiell forestilling!

Fra 211 kr
Prague Pub Crawl

Prague Pub Crawl

Prague Pub Crawl, besøk 2-3 puber og avslutt kvelden på Europas største pub/klubb. Prague Pub Crawl inkluderer gratis drinker og øl. Kjøp billetter til Prague Pub Crawl her!

Fra 216 kr
Don Giovanni - Marionetteteater

Don Giovanni - Marionetteteater

Don Giovanni på Marionetteteateret i Praha er en severdighet i Praha. Kjøp billetter til Don Giovanni - Marionette Theatre i Praha her!

Fra 207 kr
En tur i W.A. Mozarts fotspor

En tur i W.A. Mozarts fotspor

Å gå i W.A. Mozarts fotspor når den store komponisten levde i Praha, er en flott tur. Kjøp billetter til Following W.A Mozarts Footsteps i Praha her!

Fra 290 kr
Det jødiske Praha

Det jødiske Praha

Det jødiske Praha er en guidet tur gjennom det interessante og autentiske jødiske kvarteret i Praha, inkludert den gamle jødiske kirkegården. Kjøp billetter her!

Fra 358 kr
Kommunistisk vandring

Kommunistisk vandring

På vår Communist Walking Tour i Praha vil du få lære om Praha i kommunistårene og få se fortsatt eksisterende landemerker. Kjøp billetter her!

Fra 256 kr
Praha Nasjonalteater

Praha Nasjonalteater

Praha nasjonalteater er absolutt verdt et besøk hvis du vil se en opera eller ballettoppvisning i Praha. Bygningen i seg selv er ganske fantastisk og meget vakker. Kjøp billetter til Praha nasjonalteater her!

Fra 652 kr
Warwick Castle, Stratford, Oxford and Cotswolds

Warwick Castle, Stratford, Oxford and Cotswolds

Denne turen tar deg med til Cotswold, Warwick Castle, Shakespeares fødested “Stratford upon Avon” og Oxford. Bestill billettene dine her!

Fra 1028 kr
London, Windsor Castle og Hampton Court

London, Windsor Castle og Hampton Court

Heldagstur rundt London inkl. et besøk til Windsor Castle og Hampton Court Palace, Henry VIIIs storslåtte palass. Bestill billettene dine her!

Fra 921 kr
Hop On Hop Off-sightseeingcruise

Hop On Hop Off-sightseeingcruise

Utforsk Paris med Hop On Hop Off-sightseeingcruise på Seinen. Med 9 sentrale stoppesteder kan du besøke alle de store severdighetene i ditt eget tempo. Du hopper bare av og på som du vil i 24 eller 48 timer.

Fra 169 kr
The Real Housewives of New York City-tur

The Real Housewives of New York City-tur

Dra på kjøretur i den offisielle "The Real Housewives of New York City"-turbussen og få en ultimat, eksklusiv 'Real Housewives'-opplevelse. Sørg for at bestille billetter hjemmefra!

Fra 414 kr
Loch Ness & det skotske høylandet

Loch Ness & det skotske høylandet

Nyt den ultimate Skottland-turen og se selv om Loch Ness-uhyret lurer under vannet! Opplev fantastiske utsikter og landskap på denne heldagsturen. Se Glen Cloe, Loch Ness, Fort Wiliam & mer. Inkludert hotelltransfer!

Fra 520 kr
Loch Lomond, høylandet & Stirling Castle

Loch Lomond, høylandet & Stirling Castle

Denne turen har alt - fra storbyer til landsbyer og vidunderlig utsikt. Du får lov til å oppleve det beste av begge verdener, to pulserende byer og det skotske høylandets fredfyldte skjønnhet. Nyt en kort tur i Glasgow, utforsk Loch Lomond, se det vakre skotske høylandet, besøk Stirling og slottet og mye mer! Forhåndsbestill her!

Fra 379 kr
Doune Castle, Loch Lomond & høylandet

Doune Castle, Loch Lomond & høylandet

På denne fantastiske heldagsturen i det vestlige høylandet kan du nyte det vakre landskapet & se noen av Skottlands kjente slott. Se Doune Castle fra den populære TV-serien Game of Thrones, Inverary Castle & Kilchurn Castel. Bestill her!

Fra 425 kr
Whiskyopplevelse i høylandet

Whiskyopplevelse i høylandet

Opplev det skotske kulturikonet som er mest verdsatt i hele verdenen - whisky! Besøk Skottlands eldste brenneri, Glenturret Distillery - hjem til "the famous grouse". Nyt et fotostopp på Forth Road og Rail Bridges, og se vakre fosser og skoger på The Hermitage. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 402 kr
St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

St Andrews, Fife & Dunfermline Abbey

Bli med på en vakker tur og opplev enestående broer og landsbyer samt Skotlands golfhistorie. Besøk det vakre klosteret Dunfermline Abbey, utforsk den historiske byen St. Andrews, prøv Skottlands beste fish and chips og mye mer! Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 402 kr
Grenselandet & Alnwick Castle

Grenselandet & Alnwick Castle

Bli med på en reise sør over den skotske grensen inn i England. Opplev grenselandets fantastiske landskap, besøk The Holy Island og utforsk Alnwick Castle (inngang ikke inkludert), som er brukt som Galtvort i Harry Potter-filmene. Ikke gå glipp av dette - bestill hjemmefra!

Fra 402 kr
Edinburgh Hop-On Hop-Off

Edinburgh Hop-On Hop-Off

Len deg tilbake og beundre høydepunktene av Edinburghs must-see-steder og severdigheter. Bare hopp på bussen og hopp av igjen, så mange ganger du vil i 24 timer! Besøk Palace og Holyroodhouse, Arthur's Seat og mye mer. Sightseeing har aldri vært så enkelt! Bestill hjemmefra!

Fra 195 kr
Strendene i Normandie

Strendene i Normandie

Nyt en heldagstur fra Paris til Normandie! Opplev Pointe du Hoc, Omaha Beach, Arromanches og Juno Beach. Dette er den ultimate turen for alle som er interessert i 2. verdenskrig. Bestill billetter på nettet!

Fra 2098 kr
London Rock`n`Roll tur

London Rock`n`Roll tur

Denne Rock`n`Roll turen er ett must for hvilken som helst rock-elsker, som ønsker å se en annen side av London. Bli med oss på en morgen i rockens navn, book billettene dine allerede i dag!

Fra 414 kr
Klassisk rock- og Beatles tur

Klassisk rock- og Beatles tur

På denne Klassiske rock- og Beatles steder turen vil du oppleve historiene bak noen av tidenes største rock`n`roll legender. Book billettene dine her!

Fra 414 kr
Beatles London Tur - London Rocks

Beatles London Tur - London Rocks

Londons mest omfattende tur for Fab Four fans dekker over 50 år med Beatles relatert historie hele veien tilbake til 1961. Bland andre ting, tar denne London Rock Tur deg med til Abbey Road, hjem og studioer, spillesteder, filmlokasjoner, klubber og puber. Book billettene dine her.

Fra 355 kr
Monsters of Rock - dagstur i London

Monsters of Rock - dagstur i London

Bli med på den ultimate rock'n'roll-opplevelsen i London. Denne heldagsturen tar deg med til steder med tilknytning til stjerner som the Beatles, U2, Queen, Oasis, Madness, Pink Floyd, Elton Jones, Ozzy, the Stones og mange fler! Bestill billetter her.

Fra 827 kr
Berlins julemarkeder

Berlins julemarkeder

Opplev tre av Berlins mest koselige og tradisjonsfylte julemarkeder på denne guidede turen gjennom Berlin i løpet av desember. Vi kan nesten garantere at du vil føle høytidsstemning. Bestill dine billetter her!

Fra 127 kr
Vatikan og Roma kort

Vatikan og Roma kort

Med et Vatikanet og Roma-pass får du fri tilgang til Vatikanet - museene og hagene - to attraksjoner etter eget ønske, ubegrenset transport i Roma og rabatt på over 30 attraksjoner. Få et Vatikanet og Roma-pass her!

Fra 1136 kr
London by Night

London by Night

"London By Night" har blitt designet for å vise deg det aller beste av Londons berømte landemerker, vakkert opplyst på nattehimmelen. Bestill billetter her.

Fra 224 kr
Athen Vandretur m/ Acropolis

Athen Vandretur m/ Acropolis

Opplev Athen til fots med denne 3-timers vandreturen! Gå blant Athens utrolige syn som Acropolis, Temple of Zeus, Panthenon og mye mer! Turen dekker mesteparten av de populære synene i Athen, bestill dinn plass på forhånd!

Fra 400 kr
Istanbuls klassikere tur

Istanbuls klassikere tur

Bli med oss på en uforglemmelig tur i hjertet av Istanbul, hvor byzantine og osmanske imperier en gang hersket. Hvis du vil oppleve Istanbuls klassikere, så book billettene dine nå!

Fra 347 kr
Osmanens relikvie tur

Osmanens relikvie tur

Fordyp deg i den fascinerende historien til muslimverden med en tur til Topkapı palass og sultan gravene. Bli med oss på en reise til osmanens relikvie. Book billettene dine her.

Fra 347 kr
Istanbul heldagstur

Istanbul heldagstur

Opplev Istanbuls fascinerende historie tett på når vi tar deg med gjennom landemerkene i Byzantine og i de osmanske imperier. Denne heldagsturen inkluderer det beste av hva Istanbul har å tilby. Book billettene dine her!

Fra 684 kr
Halvdagstur til Chianti-distriktet

Halvdagstur til Chianti-distriktet

Denne 5-times turen til Chianti-vinruten er den perfekte måten å oppleve Toscana på. Turen inkluderer smaksprøver av vin samt olivenolje, skinker, oster og ulike typer toscansk brød på en typisk toscansk gård. Du kommer også til å besøke de sceniske festningsbyene Monteriggioni og Castellina i Chianti. Bestill turen din her!

Fra 495 kr
Dolmabahçe palass & to kontinenter

Dolmabahçe palass & to kontinenter

På denne Dolmabahçe palass & to kontinenter tur vil du oppleve en av de mest glamorøse palassene i verden, og du får sjansen til å gå fra ett kontinent til ett annet i løpet av kun få minutter. Book billettene dine her!

Fra 390 kr
Guidet tur til Sagrada Familia

Guidet tur til Sagrada Familia

Besøk Sagrada Familia på denne 2-times turen! Sagrada Familia er Gaudis uferdige mesterverk, og en av de mest besøkte bygningene i verden! Slipp de timelange køene med guiden din og bruk heller tiden på å utforske denne arkitektoniske perlen.

Fra 358 kr
Tur til Byzantium

Tur til Byzantium

La oss ta deg tilbake i tiden til gamle Byzantium, den gamle greske byen som senere ble Constantinople og moderne Istanbul. Skaff billettene dine her.

Fra 316 kr
Gyldne horn tur

Gyldne horn tur

Bli med på denne gyldne horn tur og opplev Eyüp Sultan moské og grav, Miniatürk og en tur i gondolene opp bakken til Pierre Loti Kaffehus og nyt utsikten over det gyldne horn. Book billettene dine her.

Fra 316 kr
Grønn moské & Bursa tur

Grønn moské & Bursa tur

Bli med oss på en heldagstur til grønne Bursa, som den tyrkiske byen er kalt grunnet den omkringliggende skog. På denne turen vil du besøke den store moské, den grønne moské og mausoleum og opplev silkemarkedet i den store bazar. Du kan booke billettene dine her.

Fra 894 kr
München hopp på-hopp av sightseeing

München hopp på-hopp av sightseeing

Opplev München med en av våre blå hopp på-hopp av sightseeing busser. Velg mellom EXPRESS CIRCLE eller GRAND CIRCLE turene og opplev byen på 24 eller 48 timer. Kjøp billettene dine her.

Fra 179 kr
München under andre verdenskrig

München under andre verdenskrig

Bli med på en kombinert buss- og gåtur til de historiske lokasjoner som var viktige for opprinnelsen av nasjonalsosialismen og den tyske motstandsbevegelsen. Book billettene dine online i dag!

Fra 221 kr
München og dets øl

München og dets øl

Bli med oss på en bak scenene opplevelse i et bryggeri i München. Opplev at bryggerimesteren gir deg fascinerende informasjon om ølet. Etter den guidede turen er du invitert til å smake på ølet og nyte en liten snack. Book turen din i dag!

Fra 274 kr
München om kvelden

München om kvelden

Nyt en herlig kveld gjennom Münchens gater. Du får oppleve en ekte Bavariansk kveld med musikk og middag i det berømte Hofbräuhaus, etterfulgt av en tur opp i det olympiske tårn. Herfra får du en flott utsikt over byens lys og vi runder av kvelden med en drink. Book her!

Fra 684 kr
Dagstur til Nuremberg

Dagstur til Nuremberg

Du kan ikke besøke München uten en tur til den berømte byen Nuremberg, som kan dateres tilbake hele veien til middelalderen. Bli med oss på en interessant heldagstur til byen som er fylt med fascinerende historie! Book turen din til Nuremberg her!

Fra 537 kr
Dagstur til Dachau - minnested

Dagstur til Dachau - minnested

Besøk landsbyen Dachau, den tidligere konsentrasjonsleiren og museet på minnestedet. Nå har stedet blitt til et minnested og et trist minne om andre verdenskrig. Book turen din til Dachau i dag!

Fra 158 kr
Dagstur til Salzburg

Dagstur til Salzburg

Ta turen til Salzburg og gå i fotsporene til Wolfgang Amadeus Mozart! I retning sør fra München mot Østerrike, passerer vi Bavarias største innsjø, Chimesee. I Salzburg, får du masse tid til å shoppe og dra på sightseeing på egenhånd i den billedskjønne gamle byen. Deretter kjører vi til innsjødistriktet og nyter en båttur.

Fra 537 kr
Dagstur til Berchtesgaden og Kehlsteinhaus

Dagstur til Berchtesgaden og Kehlsteinhaus

Bli med oss på en naturskjønn tur langs den tyske alpeveien gjennom de imponerende dalene i Berchtesgaden. Når man kommer opp til fjellet Obersalzberg, får du muligheten til å besøke NS-dokumentasjonssenter og prøve spesialbussen og heisen opp til Kehlsteinhaus. Book turen din fra München til Berchtesgaden nå!

Fra 537 kr
NYC It All Pakke

NYC It All Pakke

Har du lyst til å se alt hva New York har å by på? Da er Alt i ett i NYC løsningen! Med forhåndsbestilte billetter får du inngang til Empire State Building og The Metropolitan Museum of Art + Hop on Hop off-sightseeing og et cruise med fantastisk utsikt over Frihetsgudinnen!

Fra 872 kr
Hamburg Hopp-På Hopp-Av Båt Cruise

Hamburg Hopp-På Hopp-Av Båt Cruise

Oppdag Hamburg med Hopp-På Hopp-Av Båt Cruise. Opplev Hamburg fra vannet og hopp av når du ønsker å utforske mer fra land. Du kan ta med to barn under 6 år GRATIS. Kjøp dine billetter på nett!

Måneskinns-cruise

Måneskinns-cruise

Nyt et deilig 90-minutters måneskinns-cruise og beundre lysene fra Hamburgs havn! Opplev Hamburg fra vannet. Barn under 7 år er gratis! Bestill dine billetter til ditt Måneskinns-cruise i dag!

To-Dagers Washington DC mektige Tur

To-Dagers Washington DC mektige Tur

Lær alt du trenger å vite om den amerikanske hovedstaden på denne fantastiske to-dagers turen! Første dag fører deg til det hvite hus, the Capitol Building og byens mange minnesmerker. Dag 2 går til Mount Vernon og Arlington National Cemetery. Hør fargerike historier fra fortiden og lite kjente fakta om alle monumentene, bygningene og stedene i og rundt DC. Bestill ...

Fra 1101 kr
Tur til Wicklow-fjellene

Tur til Wicklow-fjellene

Opplev Wicklow Mountains på en dagstur fra Dublin! Turen inkluderer det sceniske klosteret Glendalough, lunsj på Fitzgerald's Pub (valgfritt) og mye mer! Denne turen til Wicklow blir garantert et høydepunkt under besøket ditt i Irland. Bestill hjemmefra!

Fra 295 kr
Dublin Hop-On Hop-Off

Dublin Hop-On Hop-Off

Utforsk Dublin i ditt eget tempo med Hop-On Hop-Off-bussene! Velg mellom 24- eller 48-times billetter. Se høydepunktene i Dublin! Bestill her!

Fra 123 kr
Newgrange & Hill of Tara Tour

Newgrange & Hill of Tara Tour

Besøk det enestående gravstedet Newgrange, som er på UNESCOs verdensarvsliste og få en sjelden rundvisning inne i gravstedet! Se Hill of Tara, høyestekongens sete, og nyt den fantastiske utsikten fra Howth Summit. Ikke gå glipp av denne unike opplevelsen - bestill i dag!

Fra 379 kr
Kysttur til Malahide Castle

Kysttur til Malahide Castle

Nyt en halvdagstur fra Dublin til Malahide Castle og få en guidet tur i det vakre slottet. Utforsk fiskerlandsbyen Howth og nyt den sceniske kjøreturen langs Dublins spetakulære nordlige kyst. Dette er en perfekt måte å nyte den friske lufta på - mindre enn en time fra byen! Sikre deg en plass, bestill her!

Fra 263 kr
Kveldstur i Dublin

Kveldstur i Dublin

Denne festlige kveldsturen i hjertet av Dublin - brakt til deg av den underholdende lokale guiden, med musikk og "craic" ombord - er den ultimate måten å lære om Dublin, dets folk, nattelivet og attraksjoner. Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 106 kr
Tur til Moher-klippene

Tur til Moher-klippene

Nyt tur- og returtransport direkte til Irlands mest imponerende naturlige severdighet, Cliffs of Moher. Besøk turistsenteret og utforsk klippene i ditt eget tempo! Bussen stopper også i den vakre landsbyen Doolin. Bestill billetter her!

Fra 411 kr
Tur til Giant's Causeway

Tur til Giant's Causeway

Nyt Irlands vakre steder på UNESCOs verdenarvsliste: se den spetakulære utsikten over den nordlige Antrim-kysten og kryss den skremmende repbroen Carrick-A-Rede. Turen inkluderer også to fantastiske foto-stopp inspirert av TV-serien Game of Thrones: The Dark Hedges & Dunluce Castle! Ikke gå glipp av dette - bestill hjemmefra!

Fra 516 kr
Tredje Riket Berlin Vandre Turer

Tredje Riket Berlin Vandre Turer

Vår tur "Berlin under krigen" viser deg alle de viktige stedene Berlin da byen var Nazi-Tysklands hovedstad. Besøk Berlins jødiske kvarter, utforsk de tidligere SS og Gestapo hovedkvarterene, se destruksjonen forårsaket av de alliertes bombing og mye mer! Et must for alle 2. verdenskrig-interesserte - bestill her!

Fra 148 kr
Tur til Powerscourt & Glendalough

Tur til Powerscourt & Glendalough

Besøk Wicklow og de vakre irske hagene med vår Glendalough and Powerscourt House-busstur. Bussen går fra Dublin sentrum. Det er enkelt og praktisk, og lar deg utforske Wicklow i ditt eget tempo. Bestill billetter i dag og sikre deg en plass på turen!

Fra 232 kr
ChocoVersum

ChocoVersum

På ChocoVersum oppdager du hemmeligheten til verdens fineste sjokolade med alle sansene dine. Eksperter tar deg med på en 90 minutter lang gourmettur fra bitre kakaobønner til søtt gull. Du lager til go med din egen sjokolade fra ulike ingredienser. Bestill her!

Fra 148 kr
The Winter Warmer Trip

The Winter Warmer Trip

Treat yourself to a cruise on Alster lake in charming Hamburg. Enjoy a warm winter trip on one of our Alster steamships. Get your tickets for your winter cruise here!

Fra 148 kr
Advent cruises in Düsseldorf

Advent cruises in Düsseldorf

Enjoy advent cruise in Düsseldorf! You can choose between a 1-hour panorama cruise, an 2-hour Christmas cruise or the 3-hour romantic evening cruise with a delicious buffet and various drinks included.

Fra 100 kr
Weihnachtszauber Schloss Bückeburg

Weihnachtszauber Schloss Bückeburg

The “Weihnachtszauber” - the magic of Christmas - takes place in the historic scenery of the magnificent palace of Bückeburg for the 13th time from November 28 to December 7. The theme for this year's “Weihnachtszauber” is: THE GOOD OLD TIME! Book your tickets here!

Fra 179 kr
Vatikanet og hagene m/ frokost

Vatikanet og hagene m/ frokost

Bli med oss på en eksklusiv halvdagstur til Vatikanbyen! Styr unna folkemengdene, entre museene tidlig, nyt en smakfull frokostbuffet, slapp av mens du sitter på en 45-minutters guidet tur på buss og nyt en 3 timers tur til Vatikanmuseet og Peterskirken. Denne fantastiske turen blir fort utsolgt, så sørg for å bestille turen på forhånd!

Fra 1462 kr
Forlenget Vatikan-ekskursjon

Forlenget Vatikan-ekskursjon

Nyt denne forlengede turen av Vatikanet, som inkluderer Bramante trappene, Det sixtinske kapell, Pinacoteca og Peterskirken. Små grupper er garantert. Dette er en ekskursjon for alle som ønsker å gå i dybden på Vatikanmuseene og få stor innsikt! Bestill billettene hjemmefra og hopp over de lange køene til Vatikanmuseene!

Fra 894 kr
Vatikanmuseets Nattekskursjon

Vatikanmuseets Nattekskursjon

Besøk Vatikanmuseet og Det sixtinske kapell på natten og nyt mesterverkene uten de store folkemengdene og varmen. Hvert år åpner Vatikanmuseene på nattestid etter offisielle åpningstider for noen datoer i året. Hvis du klarer å snike til deg en billett til vår Vatikanmuseets Nattekskursjon, har du virkelig slått på stortrommen! Bestill i dag!

Fra 673 kr
Downtown Experience-pakke

Downtown Experience-pakke

Prøv vår fantastiske Downtown Experience-pakke og få med deg høydepunktene av nedre Manhattan! Du får tilgang til Hop-On Hop-Off Downtown Tour og ferjer, i tillegg til One World Observatory og 9/11 Tribute Center. Bestill pakken din hjemmefra og spar penger!

Fra 890 kr
Berlin Exposed - Sykkel Tur

Berlin Exposed - Sykkel Tur

Vår Tøffe Sykkel Tur: Berlin Avslørt er den perfekte måten å se den tøffe og virkelige siden av Berlin på, fra gatekunst til luksuriøse eiendommer, fra Tempelhof Lufthavn til Ingenmannsland! Bestill Billetter til Vår Tøffe Sykkel Tur her!

Fra 295 kr


Til handlevogn