Transport

Billetter til transport i Europa, USA og resten av verden! Book din flyplasstransport i London, New York, Paris, Barcelona, Madrid, Berlin, San Francisco, Los Angeles og mange flere byer rundt om i verden. Billetter til transport og flyplasstransport rundt om i verden - sikker online booking her!

Billetter til Transport

Atatürk flyplasstransport

Atatürk flyplasstransport

Reise til Istanbuls flyplass Atatürk? Slipp stresset med offentlig transport og la oss kjøre deg til hotellet ditt med stil. Vår sjåfør møter deg på flyplassen og tar deg med til hotellet ditt. Book din transport her.

Fra 600 kr
Orlando flyplasstransfer

Orlando flyplasstransfer

Prøv vår raske og pålitelige flyplasstransfer og unngå besværet med å prøve å få tak i en taxi eller forstå et fremmed offenlig transportsystem! Vår service er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Bestill din transfer hjemmefra!

Fra 158 kr
CDG Delt Flyplasstransport

CDG Delt Flyplasstransport

Unngå stresset med offentlig transport eller å lete etter en taxi fra Charles de Gaulle (CDG) flyplass. Book din delte flyplasstransport fra Charles de Gaulle til hotellet ditt i Paris, og tilbake igjen. Det er veldig enkelt og ofte mindre kostbart enn taxi.

Fra 253 kr
München Flybuss

München Flybuss

Få din buss transfer fra flyplassen i München og kom enkelt og trygt inn i München by. Bestill billettene dine til München flyplass transfer her!

Fra 116 kr
El Prat Privat Flyplasstransport

El Prat Privat Flyplasstransport

Book din egne private sjåfør til å bringe deg fra El Prat flyplass til ditt hotell i Barcelona, og ankom komfortabelt og med stil. Bestill din flyplasstransport her.

Barajas Flyplass Privat Transport

Barajas Flyplass Privat Transport

Med vår flyplasstransport service fra Barajas flyplass til ditt hotell blir din transport enkel og grei. Book en bil her på FlyplassTransfer.no for å hente deg på Barajas flyplass og tar deg direkte til hotellet ditt i Madrid. Det er enkelt og ofte billigere enn en taxi!

Vaclav Havel Privat Flyplasstransport

Vaclav Havel Privat Flyplasstransport

La oss hente deg på Vaclav Havel flyplass i en av våre flotte BMWer, og bringe deg til hotellet ditt i Praha.Du trenger bare å lene deg tilbake, nyte den problemfrie turen og ankom hotellet med stil. Bestill din private BMW flyplasstransport her.

Wien Privat Flyplasstransport

Wien Privat Flyplasstransport

Kom deg fra Wien flyplass til ditt hotell i Wien uten stresset med offentlig transport eller å finne en taxi. Book din private flyplasstransport her og bli hentet av din egen private sjåfør, som tar deg direkte til hotellet ditt, slik at ferien din kan begynne med en gang.

Fiumicino Privat Flyplasstransport

Fiumicino Privat Flyplasstransport

La oss hente deg på Fiumicino lufthavn og ta deg med direkte til hotellet i Roma. Du behøver bare å lene deg tilbake og nyte turen. Det er enkelt og praktisk, så hvorfor ikke bestille din private flyplasstransfer med en gang?

Fra 716 kr
Gatwick Airport Train

Gatwick Airport Train

Reis inn til London by fra Gatwick lufthavn med Thameslink-tog! Dette er et billig alternativ til Express-toget. Med våre forhåndsbestilte billetter slipper du køen til billettautomaten og går direkte på toget. Reisen varer ca. 1 time.

Fra 65 kr
Vaclav Havel Delt Flyplasstransport

Vaclav Havel Delt Flyplasstransport

Få billig flyplasstransport fra Vaclav Havel flyplass og ankom enkelt og trygt til ditt hotell i Praha. Book ett sete i en delt minivan nå. Det er billig og enkelt!

Privattransport fra New York flyplass

Privattransport fra New York flyplass

Her kan du bestille privattranssport fra flyplassen i New York, og ankomme Manhattan i en av våre luksuriøse sedaner eller vans . Dette er et flott og eksklusivt alternativ til våre andre populære transportmuligheter. Bestill din privattransport fra flyplassen i New York her!

Fra 890 kr
Ciampino Privat Flyplasstransport

Ciampino Privat Flyplasstransport

Prøv vår praktiske og pålitelige flyplasstransfer fra Ciampino flyplass til hotellet ditt i Roma, og unngå å stresse med offentlig transport eller å finne en taxi.

Fra 716 kr
JFK Flyplasstransport

JFK Flyplasstransport

Bestill et sete i en av våre minivans som tar deg fra John F. Kennedy Airport til din destinasjon på Manhattan i New York City. Vår felles transfer er enkel å bruke og ofte billigere enn å ta en taxi.

Fra 188 kr
Newark Flyplasstransport New York

Newark Flyplasstransport New York

Unngå å stresse med offentlig transport eller å kapre en ledig taxi - bestill transport til og fra Newark Airport, og reis til hotellet uten problemer. Vår billige flyplasstransfer tar deg fra flyplassen til hotellet på Manhattan.

Fra 183 kr
LaGuardia Flyplasstransport New York

LaGuardia Flyplasstransport New York

Unngå dyre drosjer eller komplisert offentlig transport. Bestill transfer fra LaGuardia Airport og kom deg til hotellet på Manhattan på komfortabelt vis.

Fra 168 kr
Privat flyplasstransfer JFK

Privat flyplasstransfer JFK

Reis fra JFK flyplassen til hotellet på Manhattan - enkelt og problemfritt. Våre private flyplasstransfer tilbyr deg god komfort og tar deg med rett til hotellet - og tilbake igjen. Bestill din transfer her!

Fra 1128 kr
Privat flyplasstransfer Newark

Privat flyplasstransfer Newark

Bli plukket opp av din egen private sjåfør på Newark flyplass som kjører deg til hotellet ditt på Manhattan. Ikke kast bort dyrebare New York-minutter på offentlig transport. Bestill din private flyplasstransfer her og reis til hotellet med stil.

Fra 1163 kr
Privat flyplasstransfer LGA

Privat flyplasstransfer LGA

La oss hente deg på LaGuardia Airport og ta deg med til hotellet ditt på Manhattan. Reis med din egen private sjåfør, len deg tilbake og nyt turen gjennom New York City. Forhåndsbestill transfer fra flyplassen her!

Fra 890 kr
New York flyplass Transport

New York flyplass Transport

Bestill din New York flyplasstransport mellom JFK flyplass, Newark flyplass eller La Guardia flyplass til Manhattan. Her kan du bestille din delte flyplasstransport i minibuss. Book din New York flyplasstransport her!

Fra 168 kr
Visitor Oyster Card

Visitor Oyster Card

Et Oyster Card lar deg kjøre ubgrenset med undergrunn og busser i alle soner i London, og det er det beste og billigste transportkortet! Kortet er upersonlig og kan brukes av flere! Barn under 11 år reiser gratis.

Fra 331 kr
Travelcards

Travelcards

Et Travelcard er et bra og billig transportkort som lar deg kjøre ubegrenset med Londons undergrunn og røde busser i en hel uke! Du trenger ikke bekymre deg for annet enn hvor du vil hen. Bestill ditt Travelcard på nett og få det sendt hjem til deg!

Fra 408 kr
CDG Privat flyplasstransport.

CDG Privat flyplasstransport.

Charles de Gaulle er en av verdens travleste flyplasser, så kunne det ikke vært fint å unngå alt stresset og bli møtt av din egen private sjåfør som holder et skilt med navnet ditt på, og tar deg rett til hotellet ditt i Paris? Book din Charles de Gaulle flyplasstransport her.

Fra 1041 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

Reis til London by fra Gatwick lufthavn med Gatwick-ekspressen! Spar tid med forhåndsbestilte billetter og gå direkte på toget. Reisen tar omtrent 35 minutter.

Fra 219 kr
Heathrow Express

Heathrow Express

Arranger hele reisen din til London City. Kjøp billetter fra Heathrow lufthavn til Paddington stasjon før du drar hjemmefra.

Fra 260 kr
Stansted Express

Stansted Express

Har du lyst til å komme deg inn til London by fra Stansted lufthavn raskt og enkelt? Forhåndsbestill dine billetter til Stansted-ekspressen og hopp rett på toget som går mellom flyplassen og Liverpool Street Station! Reisetiden er på kun 45 minutter.

Fra 189 kr


Til handlevogn